Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkkkkk 29

które obicie kanapy najbardziej wam sie podoba?????

Polecane posty

Gość CZARNE MI SIE PODOBA

Gość 3 5 10
ja tu widdze tylko jedna prozpozycje:D

Gość sdgfrnnh
Sigsta wielobarwny - na wielobarwnych nie widac brudu, a jednoczenie jest na tyle spokojny, ze do wiekszosci mebli bedzie pasowal.

Gość 3 5 10
o matko:D:D a jaki masz kolor mebli ??

Gość 3 5 10
mi sie podoba vallsta;)

Własnie, wszystko zalezy, jaki masz pokój i meble, ściany. Ale zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, ze na paskach czy kwiatkach nie będzie tak widac brudu - ważne, jak masz w domu dzieci, czy zwierzęta. Mnie się podoba Toftaholm niebieski, Byvik wielobarwny - ale to trzeba na żywo obejrzeć :) , Sigista wielobarwny też jest fajny.

Gość tomekkkkkk 29
nie mam jeszcze zadnych mebli. mam dębową podłogę i bezowe sciany. myslalem o tej czarno bialej w kwiatki albo bezowej calej. nie wiem jak to dopierac do mieszkania. nie wiem co praktyczne., a nie sadzicie ze te wszystkie w kwiatki beda za pstrokate? kurcze ja nie mam na czym siedziec :)

Gość tomekkkkkk 29
paski mi sie nie podobają jakos wcale, z ubraniem wieziennym mi sie kojarza. nie to zebym byl w wiezieniu, ale tak jakos. nie mam zadnych zwierzat czy dzieci. mieszkanie chce urzadzic w stylu takim wspolczesnym/nowoczesnym dlatego biore pod uwage hovby bialy czarny ta cala bezowa ta sztruksowa czerwona. ale za czerwonym jakos nie przepadam i chyba bylby zbyt dominujacy ten kolor i do bezowych sciasn chyba nie pasuje??

Co za gówno i to jeszcze za taką kasę. Ikea w ogóle = rzyg na ścianę. :D

Gość tomekkkkkk 29
ok to jak znajdziesz mi rownie wygodne gowno i rownie ładne estetycznie i w dodatku tansze to wklej tu link frajerze.

Dobra, już nic nie mówię. Jednak Ikea jest totalnym badziewiem. W Polsce się tym jarają jak kret jeżem, a np. w Holandii jest to zwykły podrzędny sklep. Już nie mówię, że jakoś do ceny ma się nijak. Naprawdę znalazłbyś coś ładne za rozsądne pieniądze. Kwestia poszukania tylko. :)

To ja bym wybrała w takiej sytuacji którąś z tych gładkich, spróbuj sobie ją u siebie wyobrazić. Bezowa - czy się nie będzie zlewała ze ścianą, a czerwona - do dębowej podłogi moze pasować. Wtedy ona byłaby głównym elementem w Twoim pokoju, reszta musiałaby być stonowana. Ale to jest moje zdanie - nie jestem projektantką wnętrz :)

Gość tomekkkkkk 29
szukalem. podobne kanapy - rozkladane bo ta jest rozkladana kosztuja ponad 1000 zl wiecej. moze i ludzie sie jarają ale w podobnej cenie trudno znalezc cos rozsadnego. mi tam ikea odpowiada, zwlaszcza ze to bedzie moje tymczasowe mieszkanie.

A tak a propos wypowiedzi Klempy - coś w tym jest. Moze byś poszukał stolarza u siebie ?? Na pewno będzie taniej, a moze coś więcej doradzi, albo pokaże swoje wyroby i natchnie Cię ??

A no to chyba, że tak. Bo raczej za długo to nie wytrzyma. W Ikei wszystko jest takie badziewne. Tak samo rozwalają mnie ich szafy: kilka prętów z kotarą. A kosztują masę pieniędzy. :D

Kigana no właśnie o to mi chodzi. :) Polscy producenci potrafią zrobić coś naprawdę ładnego za mniejsze pieniądze. I nawet dokładnie można powiedzieć czego się oczekuje. Ale ja się już nie odzywam, bo mnie autor znów od frajerów zwyzywa. :D

Gość tomekkkkkk 29
a masz cos w domu z ikea? mam szafe ikea, normalną i jest bardzo stabilna i porzadna. chyba najwiecej o jakosci rzeczy z ikea maja do powiedzenia ci ktorzy niczego z niej nie mają. poza szafą mam biurko i za tą cene nie znalazlem niczego sensownego w innych sklepach, a szukalem dlugo

Klempa, może za ostro poszłaś ;) hehe Jak urządzałam mieszkanie, to wszystko robił mi stolarz, albo tapicer - bo kanapy to raczej tapicer. Teraz tak mi się skojarzyło i przypomniało :)

Gość tomekkkkkk 29
no ale podaj konkretny przykład. polscy producenci? jacy ? brw? to jest dopiero jakosc. moi znajomi mają juz 9 lat wlasnie taką kanapę i nic sie z nia nie dzieje.

Tomek, w domu nie mam nic z Ikei i nie zamierzam. Ale jak byliśmy w Holandii to tam całe mieszkanie urządzone było z Ikei. I to się naprawdę strasznie sypało. Tak jak np. szafa, która zrobiona była z jakiejś rurki, plexi i kotary. Masakra po prostu. Żeby to chociaż jeszcze ładne było. BRW też niekoniecznie polecam, ale możesz poszukać jakieś w swoim mieście tapicera mniej znanego, który nie reklamuje się wszem i wobec w telewizji itp. Mówię Ci, naprawdę można zrobić sobie coś ładnego, a resztę kasy wykorzystasz na inne potrzeby. Za ponad 2 tys. można mieć zarąbisty narożnik od mniej znanego producenta. :) Kigena, ja robiłam podobnie. Wszystko mam zrobione mniejszym kosztem, a jest naprawdę ładnie. I przynajmniej Polak miał pracę. :D

A zresztą nie wtrącam się, Twoja kasa i se wydasz na co chcesz. Chciałam Ci tylko pokazać, że nie sztuka iść i wyrąbać kasę na byle co, a można za dużo mniejsze pieniądze kupić coś naprawdę ładnego. :-)

Gość tomekkkkkk 29
no ale jak mozesz oceniac jakosc wszystkich rzeczy po jakiejs szafie z drązka z ikea. poza tym polscy stolarze tez robią dla ikea. nie bede sie bawil w szukanie tapicera czy stolarza zeby mi kanape zrobil. mam juz swoje zdanie o polskich fachowcach i predko go nie zmienie

Gość Beatrycze..
ja mam czerwoną, ale \Tobie polecam granat----jakośćakurat tej kanapy jest ok:)

Gość tomekkkkkk 29
a czerwona jak w uzytkowaniu?? czy do tego sztruksu przyczepia sie cos?