Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhdfggdfg

myslicie ze to oszustwo? DZIWNY MAIL

Polecane posty

Gość jfhdfggdfg

ktos mi pisze zebym mu udostepnila konto na allegro na 7 dni, oni cos tam beda sprzedawac, ludzie beda wplacac kase na moje konto, ja im potem kasę cala odesle (tej firmie), a oni mi po ok. 7 dniach dadzą 10 % zyskow... co wy na to? to oszustwo????

Gość allegrowiczka83
oszustwo.. allegro bedzie wołało po wszystkim kase za prowizje od Ciebie. Tamta firma nie wyśle ludziom towaru a Ciebie beda po sadach ciagac.

Gość blablablaadg
gratulacje! jesteś 99.9999999 osobą która odwiedziła tą stronę! tu odbierz swoją nagrodę -_-'

Gość pewnie cos
nielegalnego chca sprzedawac a potem w razie czego bedzie na Ciebie :O

Gość jfhdfggdfg
tak mi napisali: "Z tej strony piszę .... [usunelam imię i nazwisko], przedstawiciel Nowo Zelandzkiej firmy Telecom (http://www.telecom.co.nz). Zajmujemy się szeroką gamą sprzedaży oryginalnych akcesorii i telefonii komórkowej. Również sprzedajemy konsole to gier i zarówno gry do PS3 i xBox." itd

Gość ręce opadaja
Przecież to śmierdzi ze aż tu czuje Ludzie gdzie Wy macie rozum ?? Kto normalny w ogolę sie zastanawia czy to oszustwo Udostępnij mi swoje konto bankowe ja zrobię parę operacji na nim założę parę lokat a później podzielimy sie zyskiem

Gość co za glupia laska
Nowozelandzka firma. Boooosh,jak ludzie mogą być tacy naiwni. takich maili krążą po sieci, dziewczynko, setki. Ktoś ma cię zamiar wrobić, a ty się zastanawiasz i masz jeszcze wątpliwości????

Gość huśaba
hahahahahahahahaaaahaha

Gość miniara
byl caly artykul o tym w wyborczej. Niezla kasa ale do pierwszego zlecenia. Pozniej tylko Ciebie beda mogli namierzyc tzn policja bo to Twoje konto. Kwote ktora byla przelana a Ty ja przekazalas dalej bedziesz musiala cala zwrocic a pozniej odpowiadac za osustwo tzn ze cos wystawilas na allegro wzielas kase a towaru ktos nie otrzymal.

Gość upupupiii