Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiknnnnn

kiedy zrobic test ciazowy??kilka dni po oczekiwanym okresie ?

Polecane posty

Gość kikiknnnnn

kiedy najlepeij zrobic test ciazowy?ja zrobilam po 4-dniach od oczekiwanego okresu i wyszla jedna kreska ale teraz juz minal tydzien czy 35 dni i dalej nie mam okresu.czy za szybko zrobilam test?

albo 14 dni po stosunku, albo kilka dni po spoznionym okresie...wiesz moze idz do lekarza lepeij? ja na twoim miejscu zrobilabym jeszcze jeden test

Gość kikiknnnnn
do lekarza pojde dopiero w piatek. przedtem bralam tabletki przez 4 miesiace ale berdzo mi nie sluzyly, wiec je odstawilam i to byl moj pierwszy miesiac bez tabletek,moze to dlatego.

u mnie po stosunku mija dzisiaj 15 dzien, myslicie ze jak jutro zrobie test to wyjdzie mi prawdziwy? ( to by było 2 dni przed @ )

Gość kikiknnnnn
lady czyli seks bez zabezpieczenia byl dwa dni przed okresem?wszedzie pisza ze mozna robi test w dniu oczekiwanej miesiaczki a jesli minely juz 2 tygodnie to spokojnie mozesz robic. ja przez caly miesiac kochalam sie w gumce tylko raz bylo bez w ostatnim dniu przerwy siedmiodniowej przed braniem nastepnego opakowania tylko ze po tym dniu juz nie bralam tabsow. czemu sie spoznia?

nie :P był 3 dni przed owulacja, okres mam dostac 18 lutego... chcialabym zobaczyc 2 kreseczki na tescie :) ale boje sie ze na test jeszcze za wczesnie

Gość Dorcia dorcia
planujesz dziecko?