Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

Za szczery facet?

Polecane posty

Gość kokokoko

Poznalam faceta, wydawal sie bardzo fajny, iskrzylo itd Nie ukrywal, ze mu sie podobam, wiec wszystko bylo na dobrej drodze, az do czasu, jak przejrzal moje zdjecia na n-k. I wystrzelil z tekstem, ze slicznie wygladalam jakies 2 lata temu i powinnam postarac sie tak znowu wygladac, bo jego zdaniem sie nieco zaniedbalam:(. Bylam wowczas nieco szczuplejsza i wygladalam lepiej, nie ukrywam. Ale nadal uwazam, ze nie jest najgorzej i nie potrzebuje kogos, by mi wypominal. I teraz fascynacja zbledla, bo jak sie z nim spotykam, nie czuje, ze jestem dla niego atrakcyjna.. Chcialabym mu sie podobac taka, jak jestem.. A teraz odechcialo mi sie z nim spotykac. Powiedzialam mu o tym , no co on, ze jest po prostu szczery. za szczery, czy to w porzdku waszym zdaniem?

Ja po takiej "szczerości " podziękowałabym Panu ;)

Gość ależ OCZYWIŚCIE
granica między szczerością a taktem jest dość umowna ;)

Gość very sober
to nie szczerosc, a buractwo wywolane kompleksami i proba dowartosciowania sie poprzez zdolowanie kogos innego...

są rzeczy o których nie powinno się mówić a skoro się z tobą spotykał nie znając twoich zdjęć z przed 2 lat to znaczy że taka też mu się podobasz :) ps. szczerość może być zaletą ale też wadą

Gość ja to myślę
że wcale nie jest za szczery. Naprawdę tafia ci się cudowny człowiek który nie bedzie ci musiał wstawiać kitów, że np. jesteś piękna i takie i będzie Cię motywował do dbania o wygląd. Prawda przecież was wyzwoli.