Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyuzdana 23

perwersje i wyuzdane marzenia

Polecane posty

Gość wyuzdana 23

witam wszystkich pragne podzielic sie swoimi doswiadczeniami i poznac wasze marzenia zarowno te zrealizowane jak i te o ktorych marzycie

Gość marzę
marzę o tym,żeby laska nasikała mi do ust

Gość Mokra Agnieszka
Ja marzę o sexie z pięcioma facetami na raz, jeden w cipce, jeden w pupie, jeden w buzi i po jednym w każdej ręce.

Gość marzę
mokra agnieszka mam czterech kumpli mogę to zorganizować pod warunkiem że nasikasz mi do ust

Gość wyuzdana 23
rok temu w sylwestra zaprosilismy do domu kolege mojego meza, siedzielismy tak pilismy alkohol i atmosfera stawala sie coraz milsza i luzniejsza, obojhe z mezem zawsze marzylismy o trojkacie i w pewnym momencie porozumiewawczo sie na siebie spojrzelismy,postanowila nieco sprowokowac sytuacje i polozylam reke na kolanie naszego goscia i delikatnie przesuwac w strone krocza, tymczasem moj maz powoli wsuwal swoja dlon pod moja skorzana spodniczke.Sytuacja pozniej sama potoczyla sie bez oporow przezylam cos wspanialego, obaj brali mnie jak dziwke na dodatek moj ukochany ponizal mnie slownie nazywajac od kurew i szmat co oboje uwielbiamy, panowie po prostu brutalnie mnie zgwalcili ku mojemu zadowoleniu, po tym wszystkim nigdy z mezem nie rozmawialismy na ten temat ale zawsze pragnelam powtorzyc ta sytuacje lecz balam sie powiedziec.I oto jakis miesiac temu moj facet mowi ze za tydzien w sobote jedziemy w pewne miejsce i kazal mi przygotowac cos prowokujacego na te okazje.Bylo to niedaleko Poznania ok 40 km od miejsca gdzie mieszkamy, przed wyjsciem ze samochodu powiedzial ze oboje maja zrobione testy na hiv i bym sie nie obawiala.W domu czekala na mnie piekna dziewczyna ok 24 lat czyli w moim wieku , po jakims czasie zaczelysmy sie namietnie calowac a moj ukochany zniknal, Ona zalozyla mi smycz i obroze i kazala na czworakach wejsc do gory, tam w duzym pokoju siedzial na kanapie facet ok 40 .Zaczelysmy mu dogadzac na wszelkie sposoby i wtedy pojawil sie moj ukochany i przezylismu wspaniala orgietke, pieknie to zaaranzowal i bylo to wrecz niesamowite ciekawe co teraz wymysli.

Gość one222
wyuzdana chyba wszystkich zamurowało jeśli to nie Twoja fantazja to fajne przezycie ale w Twoim wieku to chyba niebezpieczne.A co bedzie jeśli tylko takie przeżycia będą ciebie podniecały ,a sam na sam ze swoim facetem będzie pachniał nudą .

Gość zuzanna2000
myślę ,że one222 ma dużo racji.Ostrożnie wyuzdana

Gość wyuzdana 23 gorzej niż ściera

Gość oksymoron
ja sobie marzę o seksie z dwoma facetami ale żeby byli bi

Gość vdsgvegvre
No i ekstra, a po co o tym piszesz?

Gość wyuzdana 23
jednak najcudowniejsze przeżycia miałam w dzieciństwie kiedy to mój świętej pamięci dziadziuś Zygfryd brał mnie na kolana i mocno posuwał w odbytnicę, nie zapomnę jego co chwila wiotczejącego członka, jednak dziadziuś bardzo się starał więc doceniam jego poświęcenie, uwielbiałam również gdy robił mi minete choć co chwila przerywał targany atakami astmy

Gość marek1122
hahahahahahaha dobre z tym dziadkiem!

Gość wyuzdana 23
to podszywacz

Sratatata :classic_cool:. To prowokacja aż dudni. Ściema pryszczatego nastolatka.

Gość traktorzystka Wanda
zazdroscisz jooozek ot co :P

Nie zazdroszczę, bo akurat w dziedzinie seksu życie ułożyło mi się jak niewielu osobom na świecie :-). To widać na kilometr, że ktoś wypociny pisze wyssane z palca...

:D :D :D :D :D :D Joozek, uśmiechnęłam się... Nie dopuszczasz mysli, że ktos moze mioec lepsze fantazje od ciebie? A są, i to na pewno.