Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łezka w oku

rodzice znecaja sie nade mna psychicznie gdzie szukac pomocy?

Polecane posty

blagam o rady! rodzice znecaja sie nademna psychicznie, gnebia mnie, wyzywaja, przez nich mam depresje i nerwice, gdzie mam szukac pomocy? nie stac mnie na wynajecie mieszkania, musze z nimi mieszkac, jestem juz pelnoletnia, prosze o pomoc , o rady, co mam robic, gdzie sie zglosic, nie mam checi dalej zyc, jestem na skraju wyczerpania, nie wiem co mam robic

Gość deeper...
Pracujesz? Malo kogo stac na wynajecie mieszkania, ludzie wynajmuja pokoje. Znajdz sobie jakis pokoj i sie wyprowadz...

Gość Roxanka13
Najlepiej idź porozmawiać z psychologiem, myślę,że on pomoże Ci doradzić co zrobić z tym problemem, jak ignorować zachowanie twoich rodziców wobec Ciebie. Też jestem w podobnej sytuacji do Ciebie, tylko,że to mój brat mnie ciągle gnębi, wyzywa itp. zawsze mu coś we mnie nie pasuje i mnie dobija tak,że mam już tego totalnie dość. Ale postanowiłam nie zwracać na niego uwagi, mam go gdzieś niech sobie mówi co chce, szkoda nerwów na to. Albo zrób tak jak mówiła koleżanka przedemną, jeżeli masz jakąś kasę to możesz sobie wynająć jakiś pokoik :) Powodzenia ;*

problem w tym, ze nie mam za co nawet wynajac pokoju, pracuje, ale zarazbiam malo i nie wiem czy starczy mi nawet na pokoj, jak sie rozgladalam to wynajecie pokoju to prawie cala moja penja:( nie chce mi sie zyc, nie mam juz sily dluzej na to wsyztsko, nienawidze moich rodzicow, nienawidze swojego zycia, nie chce tak dluzej zyc

Gość grzia
a z jakiego miasta jesteś? w kazdym miescie jest coś takiego jak ośrodek interwencji kryzysowej itp gdzie udzielą ci profesjonalnej pomocy jak sobie radzić z przemocą psychiczną... poszukaj pomocy terapeutycznej...koniecznie