Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka0703

River Phoenix - jestem wstrząśnięta

Polecane posty

Gość marzenka0703

witam! Otórz w piątek miałam okazję świetny film ' Stand by me" z cudowną rolą Rivera (Chrisa), bardzo zainteresowala mnie posatac tak świetnego utalentowanego młodego aktora, więc postanowiłam się dowiedzieć o nim nieco więcej i to czego się dowiedziałam bardzo mną wstrząsneło, nie mogę przestać myśleć o tym jak tak świetny krystalicznie czysty człowiek mógł zginąć w wieku 23 lat z przedawkowania. Czytałam różne fora internetowe i opinie na temat jego śmierci są podzielone jedni piszą że brał i przedawkował a inni że wziął tylko raz bo był przygnębiony i nie wiedział co bierze. Kto z was pamięta tego aktora, jak było naprawdę?? założyłam profil poświęcony pamięci młodego Phoenixa --> zapraszam do znajomych na http://nasza-klasa.pl/profile/23379782

Gość kota kota to ja
ja tez slyszalam, ze bral

Gość kota kota to ja
aaa, ost. gdzies wyczytalam, ze jego brat tez podobno bierze

Gość hypnoticccc
Uslyszalam o tym jakis czas temu i tez bylo mi przykro, szkoda tak mlodego chlopaka i swietnie zapowiadajacego sie aktora...Obejrzyj sobie film My own Idaho - gra tam River i mlody Keanu Reeves...

Gość kota kota to ja
moje wlasne idaho jest super!! A swoja droga... naprawde nie wiedzieliscie, ze on nie zyje, tzn ze w taki sposob skonczy? To juz dawno bylo przeciez

Gość kota kota to ja
z wiki : "Zmarł w 1993 roku z przedawkowania narkotyków w klubie swojego przyjaciela Johnny'ego Deppa "The Viper Room" w wieku 23 lat."

Gość marzenka0703
właśnie sobie wypozyczyłam ten film, i potwierdza się moja opinia że był genialnym wszechstronnie uzdolnionym człowiekiem.Podobno był bardzo wrażliwy i często nie mógł zrozumieć tego co dzieje się na świecie, był bardzo skromnym człowiekiem wspierał organizacje charytatywne kochał zwierzęta, był wegetarianinem i starał się żyć w zgodzie z naturą. Nie do pojęcia jest dla mnie dlaczego kariera tak zdolnego młodego człowieka została przerwana w tak głupich okolicznościach... Ciekawe kim by był teraz...Podobno mówi się że Ulubieńcy Bogów Umierają Młodo , może coś w tym jest;((

Gość issia66
szkoda kolesia..co do zdjec...chyba sa na www.riverphoenix.org ...w kazdym razie mi udalo sie jakas mala kolekcje stworzyc:P Lepszego aktora już chyba nie będzie;/

Gość dorota6
Świetny aktor, znakomity człowiek.Na pewno nie będzie już lepszego...

Gość zossik
river kocham cie ,dlaczego odszedles ???:(,od tygodnia przeszukalam wszystkie jego strony na yahoo,ale co mi po angielskim nie mozna nawet wywiadow ani nic poczytac a az tak dobrze nie znam angielskiego :(jak macie cosik po polskiemu to napiszcie pozdroffka

Gość riwer finiks
Czy ktoś może napisać jak on zginął dokładniej i czy ze swojej winy?

Gość Agatona
Oczywiście że zginął ze swojej winy,z tego co pamiętam brał chyba heroinę z kokainą-speedball-trudno przy tym nie umrzeć.Notabene zadawał się z Keanu i Deppem,którzy też wtedy brali na potęgę różne specyfiki-widać taka moda wtedy była :( A jego brat to Jaquin Phoenix,nigdy jakoś za głośno o tym nie mówiono,ale ostatnio coraz częściej w różnych programach widać że jest pod wpływem,portale plotkarskie sugerują heroinę...Bardzo dobrzy aktorzy ale najwyraźniej słabi ludzie.

Gość kami07077
obejrzalam niedawno stand by me -ten aktor to geniusz!!! wielka szkoda , ze juz nie zyje-to ogromna strata,zwlaszcza dla kina...

River wziął pierwszy raz na użytek filmu, chciał się wczuć w rolę. niestety w owym filmie występowali też prawdziwi narkomani no i nasz aktor \"zaprzyjaźnił\" się z nimi..

Gość hjd ghklkldvkh gaeryiuddv
nie dosc, ze zaprzyjaznil sie z nimi to jeszcze jego rodzice byli hipisami a z hipisami wiadomo jak to jest- od uzywek raczej nie uciekaja

Gość kami07077
naprawde strasznie mi żal tego aktora...;((