Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgsdggsgfsdgsd

Jest teraz na gg... napisać do niego ?

Polecane posty

Gość dfsgsdggsgfsdgsd

:(

Gość vdsgvegvre
Ja pierdo...lę....

Gość dfsgsdggsgfsdgsd
He :P chodzi o to, że spotkaliśmy się tydzień temu i od tej pory milczy.. Mam zagadać czy olać to ? :(

Gość vdsgvegvre
Zapytaj - co słychać. Będziesz wiedzieć czy oleje czy też nie.

Gość dfsgsdggsgfsdgsd
A jak mi odpisze co słychać a nie zapyta o kolejne spotkanie :( bezsensu

Gość vdsgvegvre
Ale chociaż będziesz wiedzieć czy olał sprawę czy nie. A tak to nic nie będziesz wiedzieć. Chociaż jeśli on ma Cię na gg i jesteś widoczna, to gdyby miał ochotę to by zagadał pierwszy...

Kurna, nie pisz:o Faceta trzeba wziąć na przetrzymanie. Oni sa tak skonstrupowani- jak będzie chciał to pierwszy napisze. 99,8% skuteczności:o

Gość dfghdfjfgkul
No właśnie... a jestem na widocznym i ma mnie na gg :O ehhh faceci :O

Gość vdsgvegvre
No to nie pisz - niestety narzucisz się mu :( Przykro mi.

Droga Autorko, coś Ci powiem:) Mężczyźni tak są stworzeni, ze nie kombinują tak jak kobiety. To on ma się martwić, zebyś mu nie zniknęła:o Nie narzucaj mu się, nie podtrzymuj rozmowy, którą on chce zakończyć...Pouciekaj mu trochę. Wiem, że kobiety to doprowadza do szału, ale wierz mi, zę to działa. Sama spotykałam się z takim krnąbrnym, co tylko na gadu do mnie pisał, zeby się umówić, gdzieś mnie zaprosić. Aż zrobiłam taki myk, że z gadu zniknęłam na 3 dni (wcześniej siedziałam codziennie)...i co? I zaczął dzwonić, zeby się dowiedzieć gdzie jestem:P:P:P Kiedy facet nie wie gdzie poszła jego kobieta wystosuje list gończy zeby ją odszukać..No chyba, ze mu nie zalezy..Ale Ty już to sama musisz wiedzieć:)

Gość dfghdfjfgkul
A ja coś czuję ze mu nie zalezy. W sumie to on do mnie podszedl, poprosil mnie o nr i chcial pogadac, zaproponowal spotkanie.. ale gdyby nadal mu zalezalo to watpie ze nie odzywalby sie tyle czasu.

No niestety, przykro mi to stwierdzić, ale facet, któremu choć troszkę zależy, będzie chcił podtrzymywac znajomość... :(

Gość doradca87
a kto byl pierwszy na gg?

Gość dfghdfjfgkul
Dzisiaj ja. Ale to już trwa tydzień i prawie codziennie ja i on jesteśmy na dostępnym na gg :( ehhhhhhhhhhhhhhhhhh do dupy !

Gość doradca87
a spotkanie jak ogolnie wygladalo?? moze on ma to co ty.. albo uwaza ze sie splamil i teraz sie wstydzi zagadac:p

Gość dfghdfjfgkul
Hmm no ogólnie było ok, tylko tak jakoś były momenty że nie było o czym pogadać :P no ale wiadomo na pierwszym spotkaniu to tak dziwnie jest. Hmm nie wiem czy wstydzi... może wstyd mu za to że chciał mnie pocałować :O a ja mu odmówiłam. A może nie chce się ze mną spotkać nie, że mu wstyd ale dlatego, że wziął mnie za idiotkę, że nie chciałam.. ? :D nie wiem .... :(

Gość doradca87
no pomyslal biedny chlopczyna ze sie Tobie nie podoba.. tez tak kiedys mialem z tym ze nie prubowalem calowac:P a na drugi dzien gadalismy i nie wiedzialem co ona o mnie mysli z jej strony to samo ale powoli powoli wszystko wyszlo na jaw ze sie sobie podobamy i bylismy razem..

Gość dfghdfjfgkul
Fajnie :) u nas już chyba nic na jaw nie wyjdzie :P bo głupio zgadać, ale z drugiej strony nie wiadomo co on sobie myśli :O

Gość doradca87
ile masz w ogole lat i skad jestes;>?

Gość dfghdfjfgkul
19 w tym roku skoncze :P ze Śląska :D a dlaczego ? ;>

Gość doradca87
aha;p chcialem sprawdzic jak sie zachowujesz na spotkaniu ale ja z woj. lodzkiego..

Gość dfghdfjfgkul
Chciałeś mnie sprawdzić i ocenić czy chłopak poprostu ode mnie uciekł czy się wstydzi tak ? :D Tylko to nawet gdyby miało miejsce byłoby bezsensu no bo każdy jest inny i np z nim rozmawiało mi się tak a z innym może się rozmawiać inaczej :D

Gość doradca87
no dobra chcialem Cie zaprosic na kolacje przy swiecach:)

Gość dfghdfjfgkul
A może mu chodziło tylko o sex ? :D Wiesz na pierwszym spotkaniu myślał, że już będziemy się całować to na 2 albo 3 pójdziemy do łóżka. Nie wiem co mam ogólnie myśleć. Chłopak gdy go poznałam wydawał się w porządku, w ten sam dzień napisał do mnie na gg, i od razu nalegał na spotkanie więc umówiliśmy się na drugi dzień a mogłam go trzymać w niepewności ! :D Tylko, że ja też już chciałam go szybko zobaczyć... :P

Gość doradca87
teraz nie ma co gdybac i mowic ze moglo sie zrobic inaczej..:P nie wiadomo jak z nim jest.. dalej na gg siedzi?

Gość dfsgsdggsgfsdgsd
Dalej siedzi.

Gość doradca87
a dasz mi do siebie namiar jakis bo tutaj tak pisac:P..

Gość nerwiczak
to ajsne jak sloncze ze facet Cie olal...widocznie okazalas sie potworem.........ja jak sei zptkalam to facet lata za nmna jak piesek a ja nigdy sie nie odzywam 1

Gość polska rosjanka
nie pisz, dziewczyno:O to jest najgorsze co moze byc. jakby chcial, to sma by zagadal, nie tlumacz go, ze sie wstydzi, ze krepuje, czy inne takie. to, ze Ci odpisze na Twoje"hej", nie znaczy, ze jest zainteresowany. wazne, zeby sam sie podlaczyl, wtedy to juz cos. dobrze Ci mowie, uwierz.