Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa na lawe dupa na statek

napisze wm moja ulubionom ksiaszke...

Polecane posty

swietna kśiążka napisze wam Edward znowu sie upił ja z moją siostrzenicą mjeszkamy w mjeszkaniu w londynie jest tu ponuro diury w dachu a ja, ja jestem biedna nie stać nas na chleb ciuchy a dotego moj mąż to pijak jetsem Wanda skotten moja siostrzenica sira brendi musiałam ją zaczymać pszez okropny wypadek jei rodziców. -wandaaaa WANDAAA kuup jeszce flaszke -edward połuz sie. powiedizałam z pszerażeniem bałam sie co zorbi on nie panuje nad sobą kiedy ćiągłam go do popsutego łuszka on mnie uderzył -Edek jak możesz pobiegłam z placzem do drugiego brudnego pustego pokoju sira wstała z materacu i przytuliła sie -wrzystko będzie dobrze powiedizałam z płaczem. Nastepny dizen był ciepły i cudowny postanowiłam znaleść ponowie prace kiedy szłam pszez misato spojrzałam a tam sklepik z ogłoszeniem \'szukamy parcowników\' pomyślałam że to moze byc moja szansa weszłam do środka a tam stoi on ma czrane spodnie bluzke w kratke z dekoldem i widać było jego leko owłosionom klate miał brązowe śiweconce włosy i piękne białe zeby gadał z piekarzem obok usłyszał mnie jak ide po skrzypiącej podlodze obroćił sie i usmiechnął skonczył gadac i spojrzał na mnie miałam czrane buty na obcasie brudna stara sukienke niebieską w kwiaty i płaszcz brązowy nic nie mówiłpatrzyliśmy sie na siebie i coś zaiskrzyło usmiechłam sie ale przypomniałam sobie rze przyszłam szukać pracy -przepraszam czy moge tutaj pracować? -oo przepraszam y oczywiśćie mogła by pani pracować za kasą?. -dobzre byle co tlyko żebym zarabiała.zaśmialiśmy sie -mam na imie mark dentis mark od markusa nie od marusza powiedział z usmiechem -wanda skotten -piękne imie przez chwile nieodpowiedziałam ale potem ocknełam sie i powiedizałam dziękuje -prosze możesz to znaczy może pani pracowac w poniedziałki i w niedziele bede płaćic pani 120 funtuw za godzine zgoda? -o moze być.znowu sie na siebie paczyliśmy asz nagle serce waliło mi szybciej.lecz nagle w okno zapukał zły edward -WANDAAa do dom -o przepraszam,pobiegłam szybko -dowidzenia -do zbaczenia w niedziele jesli chceciemoge przysłac wjecei tego napiszcie na komeontarzach :)

ona jest bardzo smutna

tak czy nie SZYBKO

jescze iles minut/godzin i jei niedokoncze