Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tallullllah

po co facet mając nową dziewczynę kontaktuje się z byłą?

Polecane posty

Gość tallullllah

czy ktoś to rozumie?????????????????????????????????????facet ma nową dziewczynę, ale utrzymuje kontakt z byłą. pisze itp...po co?

Gość dfdfsdf
bo nie może o niej zapomnięc, bo jak mu nie dasz to pójdzie do starej dziewczyny i ona mu da, bo jest głupi, bo faceci to debile i tyle w tym temacie

Gość malutka22222
bo może lubi swoja byłą i traktuje ją jak koleżanke.

Gość Kocia1111
Chce zeby ta nowa byla zazdrosna, a faceci - fakt, to pojeby.

Gość tallullllah
z tego co wiem to po rozstaniu ciagle byli w kontakcie, kiedys bardzo sie kochali, a co najgorsze w okresie 'nie bycia ze soba' podobno dochodzilo do zblizen...boje sie, ze jeszcze cos miedzy nimi bedzie

Gość malutka22222
Boże ale kobiety to idiotki aż mi wstyd, że sama jestem kobietą. Czy wasi faceci nie mogą mieć kolezanek? Jak ma zdradzic to i tak zdradzi więc w czym problem? Niektóre to sa tak zazdrosne że wcale sie nie dziwie, że facet je potem zostawia, bo ileż można z takim gestapowcem wytrzymać.

Gość jak odmowić
bo jest idiota i jego religia mu to nakazuje

ja spotykałam się z moim byłym aby wyjaśnić sobie nieporozumienia i ogólnie zakończyć dobrze jak się da związek, on mi mówił co ja źle zrobiłam odchodząc od niego, a ja mu dlaczego odeszłam, teraz jesteśmy dobrymi znajomymi, ale rzadko się widujemy,

Gość wyaczcie ale nie można czytać
ha sama jestem ciekawa tak o 8:35 na kafeterii :D bo jest głupi? bo ja nadal kocha? bo chce ją zaliczyć? bo są przyjaciółmi? wybierzcie sobie wersje i na siłę wierzcie w nią ;P

Ja kontaktuję się z moimi byłymi, gdyż z większością się normalnie koleguję. Oni są już w nowych związkach, tak samo jak ja, więc nie ma kwasów.

Gość rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tallullllah, "czy ktoś to rozumie?????????????????????????????????????" - ja rozumiem to tak: "facet ma nową dziewczynę, ale utrzymuje kontakt z byłą" - to tylko tej nowej wydaje się, że nowa to znaczy następna. Ale ta nowa jest tylko dodatkowa. Wiesz o nim wystarczająco dużo, żeby to zrozumieć. Czemu więc udajesz, że nie wiesz o co chodzi? "po rozstaniu ciagle byli w kontakcie, kiedys bardzo sie kochali" - teraz kochają się mniej? Czy może "próbują (może tylko jedno z nich?) wyleczyć się (wciąż nieskutecznie!) z tej miłości. "w okresie 'nie bycia ze soba' podobno dochodzilo do zblizen..." - jeżeli nawet to "podobno" jest tylko plotką, to na pewno "dochodziło" do wielu innych ważnych rzeczy. Tak zresztą jak dochodzi i dzisiaj w obecnym "niebyciu ze sobą". "boje sie, ze jeszcze cos miedzy nimi bedzie" - to naturalne.

koleżeństwo swoją drogą ale myślę że jednak czuje do tej byłej ...sentyment...

Gość do autorki.. .. ..
po chuj zakladasz ciagle te same tematy, pipko? czy az tak boisz sie o swoja dupe, ze nie mozesz zrozumiec tego o co pytasz? :P kurwa, co za debilka :P [kloc ci na czaszke]

anka131, "ja spotykałam się z moim byłym aby wyjaśnić sobie nieporozumienia i ogólnie zakończyć dobrze jak się da związek, on mi mówił co ja źle zrobiłam odchodząc od niego, a ja mu dlaczego odeszłam" Ależ fantastyczne wytłumaczenie!!! Jeżeli ktoś jest już były, tzn związek się skończył. Nie rozumiem jak można opowiadać takie bzdury, że po "zakończeniu" spotykam się w celu "dobrego jak się da zakończenia"????? - w celu zmiany zakończenia na jeszcze lepsze zakończenie. Wielu uważa, że jeżeli coś można zrobić lepiej nie ma co zostawiać tego tak jak jest. Czy tak jest w tym przypadku? Otóż nie! Jakież to pouczające jest słuchać "CO JA ŹLE ZROBIŁAM ODCHODZĄĆ OD NIEGO". Przecież to można naprawić!!!!!!!!!!!!

niesmiertelna86, "Ja kontaktuję się z moimi byłymi, gdyż z większością się normalnie koleguję." - a w jakim celu z pozostałymi????

Gość ona2525
a po co zonaty facet po długim czasie kontaktuje sie "przyjaciółka " i prosi ja o zdjecie? czy ktos to wytłumaczy???

Gość to ja mam inne pytanie
dlaczego kobieta ktora skrzywdzila faceta zdradzala go swinstwa mu robila niemilosierne kontaktowala sie z bylym po paru latach i mu sie zalila jak jej zle w malzenstwie i czy chcialby poznac jej dziecko :D to sa fakty :classic_cool: . Dla mnie to zalosne :O

Gość a ja mam pytanie jeszcze inne
po co wy wszystkie kurwy i kurwiarze zakladacie takie tematy? cipa/chuj swedzi i strach o siebie? spierdalac i nie nudzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ona2525 a po co zonaty facet po długim czasie kontaktuje sie "przyjaciółka " i prosi ja o zdjecie? czy ktos to wytłumaczy??? Ponieważ obraz przyjaciółki w jego pamięci zaczął się zamazywać... więc dla odświeżenia go potrzebne było mu to zdjęcie :) Istnieje prawdopodobieństwo, że chciał tylko sprawdzić czy się zmieniała :classic_cool: to ja mam inne pytanie dlaczego kobieta ktora skrzywdzila faceta zdradzala go swinstwa mu robila niemilosierne kontaktowala sie z bylym po paru latach i mu sie zalila jak jej zle w malzenstwie i czy chcialby poznac jej dziecko Zapewne dlatego, że jest jej przyjacielem. A przyjaciele sobie pomagają... :D A dziecko... ponoć wszystkie dzieci 'nasze' są :)

taaaa przyjaciolka :D:D ale dzieki za odp :D

taaa przyjaciolka :D:D ale dzieki za odp:D

Gość ona2525
CuKru Pudru czy jak ci tam jest różnica , on chcial zdjecie ale..... nagie....he he

ona2525 CuKru Pudru czy jak ci tam jest różnica , on chcial zdjecie ale..... nagie....he he Wiesz.... z biegiem lat nasze ciała się zmieniają :) W naturze człowieka leży zainteresowanie ciałem innego :D

Szukanie dziury w całym "po co facet mając nową dziewczynę kontaktuje się z byłą?" Bo odpowiedzialny facet powinien się zawsze zabezpieczać... To nie tak. Bo odpowiedzialny facet interesuje się tym jak jego eks się czuje, czy ma problemy... chętnie wyciąga przecież do niej pomocną dłoń... to takie bezinteresowne jest :)

Gość ona2525
ooooooo ktos tu sie podszywa...

"Bo odpowiedzialny facet interesuje się tym jak jego eks się czuje, czy ma problemy..." Eks-związkowy savoir-vivre powiada nawet, że należy zaprzyjaźnić się obecnym partnerem byłej, bo przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi Może on ma jakieś problemy w łóżku i będziemy mogli mu pomóc? :p

"Bo odpowiedzialny facet interesuje się tym jak jego eks się czuje, czy ma problemy..." Eks-związkowy savoir-vivre powiada nawet, że należy zaprzyjaźnić się obecnym partnerem byłej, bo przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi Może on ma jakieś problemy w łóżku i będziemy mogli mu pomóc? :p