Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropppeczkaa

gdzie pisac pamietnik zeby nikt nie czytal

Polecane posty

Gość kropppeczkaa

chcialam zaczac pisac pamietnik, poniewaz mam duzo klotni z facetem i potem chce przeanalizowac od czego te klotnie sie czaczynaja, kto zaczyna, jakie bledy popelniamy itd nie chce tego pisac na kartce - wiadomo latwo go znalezc komp nie jest moj osobisty wiec w wordzie pisanie odpada - nawet jezeli ukryje dokument latwo go znalezc na dysku wolalabym gdzies w sieci ale zebym tylko ja miala do tego dostep - nie chce tworzyc bloga bo mi nie potrzebny i nie o to mi chodzi wiec.. moze macie jakies rady

Gość bds
A nie można zwyczajnie? W zeszycie? Nosić go ze sobą i już.

Gość kropppeczkaa
nie w zeszycie nie moge, wiadomo facet moze sobie zawsze przeczytac a nie chce mu pokazywac bo zaraz mi wyrzuci:D

Gość olllllllllka
pisz bloga prywatnego:)

Gość bds
No nie przesadzaj - jak będziesz go trzymać w dobrym miejscy, np torebka to chyba grzebać nie będzie tam.

Gość kropppeczkaa
przeciez nie bede pilnowala caly czas torebki, no raczej ale wole nie ryzykowac a jak zalozyc tego prywatnego bloga? i co wtedy nikt nie moze na niego wejsc?

Gość pinaacolada
gdzie pisac? na kiblu, tam raczej nikt nie zobaczy...

Gość bds
To co - on Ci do torebki będzie zaglądał? Albo w szufladzie z majtkami grzebał? Nie przesadzaj. Poza tym pisanie ręczne wyrabia charakter pisma, mniej błędów się popełnia itd. No i jakoś tak intymniej.

Gość kropppeczkaa
bds w majtkach akurat lubi grzebac, niestety moze zajrzec i do torebki, mieszkamy ze soba i nie widze w tym nic dziwnego:D bedzie chcial cos wyjac a tu otworzy sie pamietnik i zobaczy wszystko:D

Gość bds
No nie, są rzeczy które powinny pozostać tajemnicą, np damska torebka. Hmm no to pisz na jakimś blogu, ale wymyśl dobry tytuł i nick żeby się nie kojarzył z Tobą. I nie zapomnij o dokładnym czyszczeniu historii po skończonym pisaniu. Jest ok 60 % szans że nie wpadnie na to. Chociaż - ktoś znajomy moze czytać, skojarzyc fakty, doniesie mu, albo i on sam przeczyta przez przypadek...

Gość ja to myślę
pisz w Google Documents

NIE MUSISZ SPECJALNIE CHOWAC, WYSTARCZY, ZE NA PAMIETNIKU POŁOZYSZ PACZKE PODPASEK. NA 100 % NIE TKNIE.

Gość możesz założyć
bloga na necie . założysz hasło... i nikt Ci nie wejdzie . też o tym myślałam i chyba takie coś sobie założe ;)

Gość koza śnieżna
najlepiej pisz do siebie emaile :)

Gość gość
Jak to poczytałam,to ręce mi opadły.,Dziewczyna,bądź kobieta po prostu chciała rady a tutaj większość szczeniackich tekstów.Trzeba sobie czasami wyobrazić,że ktoś czuje potrzebę qrzelania gdzieś swoich myśli ale tak tylko dla siebie,a ze technika poszła z czasem i postępem to i ja chciałam poczytać gdzie,jak coś takiego można założyć...Jednak po tym co przeczytałam tutaj,odechciewa się pytać o cokolwiek.Pozdrawiam i koleżance,która szuka lub szukała życzę powodzenia