Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labudka82

gdzie można kupić bransoletkę ...po stracie dziecka

Polecane posty

Gość ja rwalam 3
nawet nie wiedzialam ze istnieja takowe wiec nie pomoge

Gość a w jakim celu
kupować jakiekolwiek bransoletki po stracie kogokolwiek? Głupota jakaś. Jakaś nowomoda? Smutek nosisz w sercu a nie na pokaz z jakimiś bransoletkami

Gość co za idiotyzmy
:o

Gość to z pewnością jakaś
głupia bransoletka ci to zastapi - żałosne i infantylne. :O

Bransoletka Pomysł stworzenia symbolu wiecznej obecności naszych dzieci wyszedł od samych rodziców, którzy spotykają się w sieci aby pisać, opowiadać, płakać i wspierać się w trudnych momentach radzenia sobie z chorobą dziecka lub po śmierci dzieci.

Gość www.dlaczego.org.pl
tu można (*)

Gość jaaaka
poroniłaś w tyg.ciąży?

Gość mfhmx
Mój program chroniący pokazuje, że jest tam koń trojański.

niestety na poronienie.pl i dlaczego.org.pl strony o bransoletkach się niewyświetlają może w którymś sklepie są te bransoletki do dostania tylko niewiem w którym szukać.?

Gość koobiitka24
a musisz mieć specjalną? jeśli masz potrzebe posiadania jakiejś "pamiątki" to idź do sklepu i kup sobie coś - jakiś medalik, łańcuszek, bransoletkę . nikt ci nie będzie narzucał jak taka "pamiątka" ma wyglądać, sama wybierzesz . w dodatku będzie to bardzo intymny symbol, bo nikt niepowołany nie bedzie znał jego znaczenia. no chyba że rzeczywiście chcesz sięz tym obnosić

Gość szlag mnie trafi zaraz
www.dlaczego.pl albo www.dlaczego.org.pl Zmieniali końcowkę i nie pamiętam, na pewno www.dlaczego.

Gość koobiitka24
to przykre, że ktoś zarabia na cudzym nieszczęściu :-(

jezus oglądałam zdjęcia w tej galerii i cały czas rycze:( to straszne:(

Gość od kiedy
dziewczyno olej bransoletke....wez sie za siebie....daj organizmowi sie zregenrowac i zabieraj do roboty za kolejne dziecko....pamietaj o tym utraconym ale nie daj sie zwariowac....zalobe sie ma w sercu a nie w bransoletce...

moja bratowa była w ciąży w tym samym czasie co ja .ona urodziła ma dziecko a ja niemam nic.

Gość puma28
niektóre tematy np ten sa na tym forum zbedne i beznadziejne :)

mają niedługo przyjechać mieszkają za granicą jak ja się mam zachować niewiem czy to wytrzymam oni będą patrzeć na swoje dziecko ja może chociaż na głupią bransoletkę

Gość no popatrzcie
nawet na tym mozna zbić interes.😴

Gość puma28
to przykre ale jeszcze bardziej przykre jest stworzenie takiego tematu na forum !!!

Labudka82👄Moja kuzynka stracila dziecko 2 tygodnie temu -noworadka i tez nic nie ma ...ale wpadla na pomysł i w obrączce wygrawerowala imie dziecka:)...moze i Tobie sie pomysł spodoba..

Gość mfhmx
labudka82 - Jeśli możesz to kup sobie takiego małego złotego aniołeczka. Ja noszę swojego na łańcuszku i bardzo mi pomógł w trudnych chwilach. Jest śliczny, z rozłożonymi skrzydełkami i aureolką to chyba lepsze niż gumowa bronsoletka. Wejdz na topik mam po stracie naprawdę majne dziewczyny tam piszą. I jeśli to możliwe spróbuj ponownie zajść w ciążę. Za zaszłam 4 miesięce po stracie i choć ciążę schizowałam tak teraz mam ukochaną córeczkę. pozdrawiam cię bardzo serdecznie

Gość angeline-linee71
Labudka,ktos Ci tu dobrze radzi:zamiast wciaz oplakiwac strate,zacznij starac sie o nastepne dziecko.Jezeli dobrze widze w Twojej stopce-to byl to 6-ty tydzien...Moze plod byl uszkodzony,z wada genetyczna.Ja nie umniejszam Twojego bolu ale w 6-tym tygodniu to niektore kobiety jeszcze nawet nie wiedza,ze sa w ciazy. Zdaje sie,ze masz uz jedno dziecko?To co Ty opowiadasz,ze nic nie masz???Dziewczyno,wez sie w garsc i nie kupuj zadnych bransoletek.Bedziesz miala jeszcze zdrowe dziecko,tylko przestan pograzac sie w depresji!

o ciążę którą poroniłam staraliśmy się rok .zaraz minie kolejny rok starań i juz niewieżę że będę w ciąży.comiesięczne rozczarowanie mnie dobija \ dziękuję