Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

henna na rzesy...

Polecane posty

jest cos takiego? ktos sie wypowie?

Gość jest robiłam już 3 razy chyba
ale się szybko zmywa

dlaczego super? napiszcie cos wiecej..ile kosztuje jak to pozniej wyglada itd

Gość zodiakalna waga....
a ja jestem jasna blondynka jasna mam cere zasta sie nad henna na brwi ale czy tonie bedzie sie rzucac w oczy i wygladac sztucznie?

Gość wiolett5321
pierwszy raz robisz henne? to lepiej idz do kosmetyczki ok 15 zł bo jak zrobisz za ciemne to nie zmyjesz ego przez pare dni;] ja robie sama ale w sob wieczorem jak wiem ze nie bede wychodzic w niedz bo barwi skóre;p i nie da sie niczym zmyc tzreba odczekac

ja robie czarna hene na rzesy, trzyma mi sie chyba ok. 5-6 tygodni, super, bo nawet bez makijazu wyglada sie 'wyrazniej', oprocz tego robie sobie henne na brwii (braz z minimalna domieszka czerni, wtedy odcien jest ladniejszy) jestem blondynka i z natury mam jasne brwii, nie robie makijazu codziennie, wiec nie usmiecha mi sie malowanie brwii i rzes a henna zalatwia sprawe co do cen, to nie pamietam, bo nie mieszkam w PL, ale chyba cos ok. 15-20 zl

Gość gerappa
dziewczyna pyta o henne na rzęsy nie brwi. Rzęsy po niej są ciemniejsze na jakies 2 tyg max. Ale uwaga, po niej rzęsy ci się jeszcze bardziej wybielą (jak z nich zejdzie henna)

Gość zodiakalna waga....
a przy mojej jasnej karnacji nie bedzie to sie rzucalo w oczy? takie ciemne krucze brwi?

raz robilam henne w domu... i chyba na tym poprzestane, pomazalam sobie skore i nie moglam zmyc, od tarcia tak mnie rozbolala glowa, ze szok, poza tym mialam wizje budzacego sie meza i draki, czemu farbuje brwi skoro sa piekne takie jakie sa :D :D

Gość wiolett5321
do gerappa- nie umiesz czytac? 21:27 [zgłoś do usunięcia] zodiakalna waga.... a ja jestem jasna blondynka jasna mam cere zasta sie nad henna na brwi ale czy tonie bedzie sie rzucac w oczy i wygladac sztucznie? waga masz rozne kolory, kosmetyczka zrobi ci takie ktore beda pasowaly do twojej urody. jak wyjda za ciemne to zazwyczaj maja rozjasniacze i na miejscu koryguja:]

Gość zodiakalna waga....
dziekuje:) pierwszy raz planuje i starchliwa jestem:P:D

Gość wiolett5321
tez sie balam ze bede mieć daszek ale pozniej jaka ulga ze nie ztreba codzien malować;]

Gość zodiakalna waga....
ja sie boje ze bede wygladac sztycznie i bedzie sie rzucac w oczy

tez pierwszy raz sie balam, wiec zaznaczylam, ze nie chce zeby wyszly za ciemne, mialam ulatwiona sprawe, bo komsmetyczka akurat miala brwi w kolorze, ktory mi sie podobal jesli chodzi o rzesy to tu nie ma ryzyka z kolorem, tylko nie mozna mrugac, co czasem jest ciezkie, ja wole siedziec, gdy mam nakladana henne, wtedy nic mi nie wplywa do oka, w niektorych gabinetach chca mnie klasc, ale i tak robie po swojemu :)

Gość coffee bean
zeby sie nie pomazac henna najlepiej wysmarowc sie wokol oczu wazelina. tylko trzeba uwazac zeby nie posmarowac rzes. wtedy henna nie farbuje skory.

Gość wiolett5321
no ale na codzien malujesz? bo jak malujesz nie zobaczysz zebyt duzej roznicy. rzadko henna wyglada nienaturalnie, chyba ze blada blondyka walnie sobie kruczoczarną. powiedz kosmetyczce ze zalezy ci na naturalnym efekcie, zeby byly tylko podreslone to zrobi ci pewnie braz albo grafit na doslownie minute

Gość wiolett5321
no tak ale skóre pod rzesami niestety tak:p wiec wygladaja na mocno pomalowane.

Gość wiolett5321
tfu brwiami!

Gość zodiakalna waga....
nie maluje sie kazdego dnia

Gość wiolett5321
ja trafiałam na kosmetyczki ktore dobrze wiedzialy co robia i nigdy nie wyszłam niezadowolona. jak powiesz ze robisz pierwyz raz i sie boisz ze wyjdzie za ciemna to napewno zrobi ci delikatną. czym sie przejmujesz

Gość zodiakalna waga....
ja mam pecha do kosmetyczek dwa razy bylam na oczyszczaniu i za kazdym razem u innej i mialam problemy z cera:O stad ten dodatkowy strach ze cos spieprza:P

Gość wiolett5321
ale to tylko brwi;) nie wypadną a najlepiej zapyaj kolezanek do kogo chodza

Gość coffee bean
no fakt ze trzeba znalezc najpierw dobra kosmetyczke. najlepiej sprawdzona i polecona. czsem sie zdarza ze w jednym tym samym salonie pracuja bardziej lub mnie utalentowane dziewczyny. wiec trzeba sie umawiac na konkretna osobe.