Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzasnietyyyyyyyyyy

Co mnie zniechęca u Pań?

Polecane posty

1. Przykry oddech z ust. Warty odnotowania jest fakt, że nawet ktoś kto wymyje ząbki, ale np jest na diecie i kilka godzin nie je, nieelegancko wonieje mu z buzi (ciała ketonowe) a więc przed randką proszę się najeść :) Piękna kobieta, obiekt pożądania u wielu facetów, budzi u mnie odruch wymiotny do tej pory jak przypomnę sobie ją i jej zapach gnijącego mięsa z ust. Dziewczyny, gumy miętowe naprawdę nie są drogie...dentysta w sumie też.... 2. Paznokcie. Gdy widzę tipsy to mi się zapala czerwona lampka, ale gdy widzę obgryzione pazury, od razu uciekam. 3. Zęby. Lubię białe. Nie lubię czarnych, żółtych, brązowych. I wszystko jasne. 4. Włosy. Lubię czyste, ładnie pachnące, gęste, bez łupieżu i innych niespodzianek. Nie jestem fanem łysiny u Pań, no przykro mi ale od S. o Connor wolę Wiolettę Villas (w kwestii włosów oczywiście - to dla mniej domyślnych Pań). 5. Ekstremistyczne poglądy, nie ważne czy prawicowe, czy lewicowe. Uciekam natychmiast. 6. Gadulstwo. Sam jestem gadułą, więc... :) 7. Skąpstwo. Pierwsza randka - chętnie kupię kwiaty, jakąś kawkę, ciacho, ale później raz ja raz Ty - Sorry, jestem za młody i piękny by płacić za kobietę, jak będę miał na to ochotę to pójdę do agencji towarzyskiej, zapłacę i wezmę to za co zapłaciłem. A jak będę miał ochotę na pasożyta to skoczę w leszczyny po kleszcza (lol :) ) 8. Zaradność - dziewczyna powyżej 22 lat mieszkająca z rodzicami? z ukochaną mamusią co jej robi jedzonko do łóżka? wygodnie, prawda? wybaczcie, ale coś nie halo tu jest. Zrozumiem jeśli jest po amputacji rączek, ale z dwiema sprawnymi, mieszkać z rodzicami na ich utrzymaniu? lol :) poza tym, lubię poczucie bezpieczeństwa... 9. Muszę mieć o czymś porozmawiać. Lubię dziewczyny co czytają książki, mają swoje zainteresowania, hobby, pasje, rozwijają się intelektualnie. Świat jest taki piękny, i tylko ktoś kompletnie bez osobowości nie chce zgłębiać jego zawiłości, podróżować, poznawać inne kultury, wierzenia. 10. Lubię dziewczyny co mają dobre serduszko, które chętnie raz na jakiś czas, (na kwartał, pół roku) zrezygnują z kosmetyków, a kasę wpłacą na schronisko dla psów. Niech sobie podjedzą zwierzaki, stać mnie. 11. Narzekanie - masz nogi, ręce? inni nie mają, więc czemu narzekasz? narzekaczki nie dość ze mnie nie interesują, ja takimi osobami delikatnie mówiąc, gardzę. 12. Poświęcaczki - poświęcają się dla wszystkich na siłę, a późnej jęczą że są niedocenione. A sio! 13. Choroby umysłowe w rodzinie - wiek w którym wierzyłem że miłość wygra z genami, już mam za sobą. A historię człowieka którego żona w wieku 38 lat dostała (jak jej mama i babcia) schizofrenii znam osobiście, (jako obserwator dzięki Bogu) i NIGDY W ZYCIU. Do tego momentu nie wiedziałem że człowiek może w ciągu jednej nocy osiwieć. 14. Ciężkie choroby dziedziczne w rodzinie - to wygląda bardzo romantycznie na filmach, ale w realu nie za bardzo. Szpital, wrzaski, przegrane życie, rozpacz, złamane nadzieje, smród ekskrementów, moczu, wymiocin, nędza, bieda - znam to. Nie chcę spędzać swojego życia w szpitalu, a potem mieć dziecko i patrzeć latami jak umiera w męczarniach bez szans na wyleczenie. Egoizm? tak. Gdy będę z kobietą i ona zachoruje, będę z nią, to lojalność. Ale gdy kogoś poznaję, nie będę zainteresowany osobą która ma takie ograniczenia, nie ze swojej winy, niestety. 15. Samochód. Wybaczcie, ale w 21 wieku nie mieć przynajmniej prawa jazdy, to jakieś tragiczne nieporozumienie :) 16. Kobieta świadoma, nowoczesna, powinna ćwiczyć mięsien łonowo guziczny. W celu wiadomym :) 17. Jak słyszę że kobieta mówi ze tyje z powietrza/hormonów/leków, no bo przecież nie z jedzenia i braku ruchu, to uciekam. Jestem w stanie zrozumieć wszystko, nawet nadwagę którą można zbić, żadna to tragedia, ale ktoś kto się samemu tak bezczelnie oszukuje, to już kompletna porażka. 18. Lubię szczupłe dziewczyny :) interesuje mnie opakowanie :)

Gość to dlatego wciąż jestes
samotny i niedzielny wieczór musisz spędzac na kafe?😴

Gość no ale Violetta Villas
ma kiepskie włósy :O a to co nosi na erstradzie to peruka

Gość malutka22222
aleś ty głupi hehe chyba szukasz bogatej paniusi:P Twoje niektóre warunki sa żenujące

Gość panienka jjagodowa
głupoty 8 - nie w PL, poza tym jak ktoś studiuje w swoim mieście, a uniwerek obok domu, to dlaczego ma sobie utrudniać życie i przenosić się 100 m obok? :O 11 - taka jest natura kobiet WSZYSTKICH 15 - mężczyzna mieć powinien kobieta nie musi- dlaczego? patrz wyżej

Gość no dobraaaaaaaaaaaaa
kiepska prowo😴 fajnie, że chciało ci się tyle pierdolić, ale jeśli nie lubisz gadatliwych, to po co chcesz mieć o czym rozmawiać, widać, ze lubisz długie i nudne monologi😴

Po przeczytaniu tej litanii przyszło mi do głowy, czy Ty w ogóle jesteś cokolwiek wart... A psychicznie chorych oraz Żydów to do gazu?

Ale wymagania.. Nie możesz sobie panny pewno znaleźć?? :(

ojej biedne kobietki nieudacznice mieszkajace z mamusia i bez prawka :o

ja nie spełniam żadnego z tych kryteriów więc tego wymagam od partnerki...w końcu musimy się nawzajem uzupełniać. :classic_cool:

Gość skarbbbbek
ciekawe czy sam jesteś takim ideałem jakiego szukasz???hehe, dlatego własnie juz zawsze bedziesz sam , hahhaha

Gość dsffds
"kobieta nie musi- dlaczego? patrz wyżej" typowe myslenie kobiet Kobieta nic nie musi, musi to facet 💤

a wyobraź sobie palancie,że my praktycznie tego samego nie możemy znieść w facetach...i dlatego na kafe jest tylu samotnych nieszczęśników.

Gość coffee bean
hehe, ..moze lepiej najpierw zacznij od siebie. samochod, podroze, zainteresowania, cialo....i mieszkanie najlepiej w wieku 21 lat. smieszne to... ale widzialm ostatnio taki program w tv. Wypowiadala sie tam kobieta z agencji matrymonialenj. kazdy facet ktory sie do niej zglaszal dawal jej taka liste. a potem ona odnajdywala 2 babki. jedna ktora pasowala do listy a druga nie. ta druga byla wybrana na podstawie doswiadczenia tej pani agentki. okazalo sie ze 90 % mezczyzn wybieralo ta druga kobitke. bo taka jest zasada. mezczyzni wiedz jakiej kobiety chca al nie wiedza jakiej tak naprawde potrzebuja.

wstrząśnięty jak tam niedziela mija prawiczku:P

Mieszkam z mamusią, zajmuję się moim rodzeństwem, zwierzętami, od lat, od 13 roku życia cała kuchnia jest na mojej głowie. Umiem ugotować takie rzeczy, ze byś się zesrał, kolego:classic_cool: Wiadomo, ze w rodzinie najlepiej gotują babcie. Moje przychodzą do mnie na kulinarne korepetycje- i to nie żart. I zachodzą w głowę, z czego co jest zrobione, bo takich rzeczy w życiu nie widziały i nie jadły:p Poza tym umiem bardzo dużo, mam ładne włosy i nic mi nie dolega. Ale oczywiście jestem starą i samotna panna, bo jak już spełni się wszystkie warunki, o których napisałeś powyżej, trudno znaleźć odpowiedniego faceta, zostają tylko takie małe fiutki jak ty:) Wiesz, jak to jest- im wyżej wjedziesz, tym mniej ludzi spotkasz, na pewnej wysokości zostają już tylko profesjonalni alpiniści, a na szczycie jesteś sam:classic_cool:🖐️

Gość oOOoSSSSa
TY napewno jestes super madrym inteligentnym przystojnym bogatym i bez wad facetem????? 😴

On już tak precyzyjnie określił w swojej głowie, czego chce, że spotkanie takiej panienki pozostanie w sferze marzen :P No cóż, są też do nabycia dmuchane lale - nie narzekają i nie gadają za wiele, więc bliskie ideału autora :):P

oj nieudacznice sie podszywaja buehehe

Gość ona ta wyśniona
na pewno gdzieś tam istnieje Taki Ideał ... pytanie czy TAKA Kobieta będzie chcieć takiego chłopczyka jak ty:-P

Zapomniałeś jeszcze napisać że nie lubisz Kobiet naturalnych, pełnych nadziei na piękną miłość, z poczuciem humoru, z charyzmą, empatią.... Zapomniałeś napisać że potrzebujesz Kobiety którą kiedyś będziesz kochał, która kiedyś będzie Twoją żoną, w szczęściu i w CHOROBIE... zapomniałeś napisać że potrzebujesz matki dla Twoich dzieci... Zapomniałeś napisać ze jesteś egoistą, hipokrytą.... chciałoby się napisać ideałem, ale czy taka Kobieta byłaby ideałem?

Gość Zniechecona 25letnia Pani
a co to kogo obchodzi jakie Ty masz zasady co do doboru kobiet:D? ponadto podejrzewam, ze zaden facet nie powiedziałby, ze "kręcą" go poogryzane pazury, narzekanie i jeszcze kilka rzeczy, ktore wymieniles, a ja np osobiscie obgryzam:) i narzekam:) walcze z 1 i 2:) ale mam 15001900 innych zalet, za ktore moj facet kocha mnie nad zycie:) a co do niektorych punktow, typu mieszkanie z mamusią albo brak auta po 21rż - żałość:) ale kazdy niech zyje sobie jak chce:) jak znajdziesz laske spełniajaca wszystkie twoje punkty to tylko pogratulowac:) zebys jeszcze ty spełniał jej i bedzie git;) wiec wszystkiego naj na drodze do idealu;)

Brzydula: tylko 6-ty? Mnie 16-ty :D:D:D

Dla takich leszczyków ludowa rada: swallow, smile🖐️

Gość lista całkeim fajna
ale gdyby się nad nią zastanowić, gdyby facet sam spełniał wszelkie podane na niej kryteria Toby mu partnerka do niczego już nie była potrzebna.... na agencję go stać, mieszkanie swoje ma, samochód też, z kobietą gadać nie musi bo woli monologi.... wynika z tego że jedynie lubi się dzielić kosztami randek a w agencji raczej na rabat liczyć nie może za każdym razem, więc chyba chodzi raczej o oszczędność....