Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iranika

potrzebuje rady Panowie

Polecane posty

Chcę zrobić mojemu facetowi baaaardzo miły i gorący wieczór....proszę o radę z męskiego punktu widzenia. Tylko serio bez tam jakiś głupich tekstów \"typu obciągnij\" bo to ma na codzień :D

Gość Rastuch89
Może jakiś fetysz? :) Niegrzeczna uczennica albo jakaś pielęgniarka:) Najlepiej bez majtek i niech on to zobaczy, później siądź obok niego nie zwracając na niego uwagi i zacznij się pieścić sama jak zobaczysz w jego oczach rządzę podejdź lubieżnie pokręć tyłeczkiem i zacznij go rozbierać a na koniec usiądź na niego i do dzieła. ;) wiesz faceci w brew pozorom też lubią być zdominowani.

Czyli...niewinna dominatorka? Bo myślalam raczej o "groźniejszej" formie ale pomysł ciekawy. Tylko zależałoby mi żeby to "przedstawienie' wstępne trochę potrwało, kurde ale tańczyć np. nie bardzo potrafię.

Gość no i Git
wystarczy ze bedziesz wic sie jak wąz, kręcic zalotnie tyłeczkiem rekami jezdzic po swoim ciele, udawac lekka niewinna, zjechać rączką do szparki, i do tego lekka cicha muzyczka nastrojowa, zeby bylo namietnie a troszke niewiennie. bardzo podniecajace jest jak kobieta przebrana za żołnierza nawet. facet bedzie w niebie

Gość Rastuch89
Poruszać biodrami nie umiesz? To poćwicz przed lustrem.;) Chcesz bardziej ostro hmmm.... wysokie szpile pończochy samonośne koszula i krawat i możesz jakiś kapelusz tylko coś w stylu mafijnym;) podchodzisz muskasz ustami ściągasz krawat związujesz go tym i zaczynasz tańczyć siadasz mu na kolanach i bawisz się swoja szparka później oral a przy okazji to miedzy piersi możesz mu wziąć jak poczujesz ochotę żeby go dosiąść to zaczynasz. :) on już pewnie będzie rozgrzany do czerwoności;)