Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgaaaaaaaa

czemu ludzie mszczą się na innych ?

Polecane posty

Gość fgaaaaaaaa

(

Gość hddddddf
a czemu inni mszczą się na ludziach????

bo im sie wydaje, ze im sie potem zrobi lepiej na duszy albo, ze odbija sobie tym przykrość

Gość fgaaaaaaaa
zemsta to jak choroba

Gość qwetyo
kiedys nie bylo policji i jedynom formom sprawiedliwosci byla zemsta, ale teraz sie to zmienilo ale ludzie sie nie zmienili, ale zemsta jest wspaniala

Gość fgaaaaaaaa
zesta jest głupia a ne wspaniała

Gość zemsta jest słodka
i piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool: ...ahhh doczekam tego momentu, doczekam :D

Gość fgaaaaaaaa
nie lepiej wybaczyć i isć dalej

Gość traktorzysta Wanda
poniewaz sa mali :o

Gość zemsta jest słodka
wybaczyc? czy ja wygladam na taka? ;) zemsta jest po to by ja czynic...jak zasady...sa po to zeby je lamac ;) ...skoro ja cierpialam, ta druga osoba poczuje to samo, a nawet gorzej. zniszczę

Gość fgaaaaaaaa
jesteś bezwzględna

Gość wwrrr
'poniewaz sa mali' ano wlasnie... tez nie rozumiem tego 'fenomenu' zemsty

Gość zemsta jest słodka
w tym przypadku tak :) u mnie z zemsta jest tak: wszystko jest zalezne od tego JAK BARDZO ktos mi zalazl za skore... w tym przypadku bardzo

Gość zemsta jest słodka
to tez niejako cecha charakteru... jestem zadziora, unosze sie wiecznie honorem (chociaz czasem wolalabym sobie odpuscic, jednak nie moge!:/) i msciwa do tego....

Gość traktorzysta Wanda
zemsta jest słodka...a nie znasz powiedzienie 'gowna sie nie rusza bo smierdzi' ?? ignorancja jest najlepsza zemsta :)

bo nie umieja zrozumiec ze zemsta to glupota i debilizm z ich strony. Ludzie z wartosciami nie mszczą się.

Gość traktorzystka Wanda
sorki slodka ae ludzie unoszacy sie honorem nie znizaja sie do 'poziomu' zemsty :o

Gość zemsta jest słodka
heh racja, gowna sie nie rusza bo smierdzi... ale czemu ma mi smierdziec? wole zadeptac... ;]

Gość wwrrr
dobrze, ze sa jeszcze tacy ludzie, jak autorka ;) ja sie nie mszcze, nie wazne, jak ktos zalazl mi za skore. na swiecie za duzo zla, po co dodawac nowe? mozliwe ze los sie msi, ale jesli sie nie zemsci, to dla mnie ok.

Gość traktorzystka Wanda
jesli zdepczesz bedziesz sama smierdziala :o mala jestes :o🖐️

Gość zemsta jest słodka
to w takim razie wam zazdroszcze... ja niestety nie moge opanowac nienawisci do pewnej osoby :O

Gość Nowy telefon
Zemsta jest OBRZYDLIWA.Ten kto sie msci jest tez obrzydliwy.Ludzie robia nieraz komus cos zlego bezwiednie.Zemsta mozna komus wyrzadzic krzywde niezasluzenie.Nigdy niw wiesz,czy ten ktos zrobil cos celowo,czy nie.Zemsta nalezy do Boga,bo tylko On wie to napewno.On potrafi ocenic to,jakie ktos mial intencje. Poza tym-zemsta,mszczenie sie jest przywara Polakow.Niestety.Tu jest pelno ludzi msciwych i to jest pbrzydliwe.

Gość wwrrr
to juz i tak jakis krok, przyznac sie do swojej slabosci

Gość zemsta jest słodka
nie jestem mala, po prostu nie pozwole zeby wyrzadzone mi krzywdy uszly komus na sycho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zemsta jest słodka
przyznaje sie bez bicia... i tez przyznaje ze mi sie to nie podoba... niszczy mi to zycie..........ale nie moge pewnych mysli od siebie odciągnąć :/

Gość Nowy telefon
No i wlasnie jeszcze to-zemsta idzie w parze a niekiedy prowadzi do nienawisci.Nienawisc jest przeciwienstwem milosci.Biorac pod uwage to,ze nie ma ludzi bez winy,tzn.ty uwazasz kogos,ze zrobil ci cos zlego,a inny mysli tak o tobie.To wszystko czyni nienawisc i zemste bezsensowna i glupia.O wiele wiecej jest kobiet msciwych i nienawidzacych.Szcegolnie wy-musicie z tym walczyc.

Gość traktorzystka Wanda
jaka przywara polakow ?? :o ze niby hiszpanie np sie nie mszcza :o coz za debilne podejscie :o slodka...jestes mala, przykro mi :( .

Gość zemsta jest słodka
akurat ja tej osobie nie zrobilam nic !!!!! to ona zaczela ze mna wojne... przez zazdrosc... najlepsze jest to ze ona tym chciala mnie totalnie zniszczyc......totalnie !!! nie udalo sie jej do konca i teraz zamierzam jej troszke uprzykrzyc zywota....oczywiscie ona nie beedzie miec pojecia ze to moja sprawka

Gość fgaaaaaaaaaaaaa
może dlatego sie nie mszcze bo dużo osób mnie raniło ,wykorzystwało ,znęcało psychicznie robiono to w sposób bezwzględny pozniej ludzie się dziwia czemu ich unikam