Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buniabunia

jestem psychicznie zalamana-boje sie !!!

Polecane posty

witam... prosze o pomoc :( szukam przyczyny mojej nadwagi-otylosci. W piekilnie blyskawicznym tempie tyje !!! .Szukam dobrego lekarza dietetyka,lub innej pomocy ..... prosze niech sie ktos odezwie......

Gość Marlena23
Witaj. Ja mam za to odwrotny problem. Jestem za chuda. Jem ile popadnie a nie tyje. Wyglądam jak anorektyczka. być grybym jest nie dobrze ale chudym też wcale nie lepiej. Ja przy wzroście 170 cm waże 45 kg. A jeśli chodzi o twój problem to poczytaj w internecie o dietacha, zapisz się na fitnes lub siłownię, pij dużo wody nie jedz wieczorami ani słodyczy, za to więcej warzyw i owoców.

bylam u pani doktor,jak powiedzialam jej co zjadam w ciagu dnia to sie przerazila ! powiedziala ze moje jedzenie jest nędzne ! dwa razy w tygodniu chodze na areobik i raz na basen . Mysle ze to nie jest malo,na wiecej nie mam czasu mam taka prace ze jestem poza domem 10 godzn......

hmm staraj się jeść regularnie posiłki nie dojadać, ćwicz regularnie (20 minut dziennie wystarczy) i systematycznie staraj się jeść jak najwięcej warzyw, zamiast używać auta chodź na nogach jeśli masz iść gdzieś blisko

moga dochodzic jeszcze dwie sprawy 1.zbadaj poziom hormonow tarczycowych tyje sie piekielnie przy tarczycy a raczej jej niedoczynnosci no i poziom cukru cukrzyca daje takie objawy oraz poziom hormonow plciowych ale na poczatku stawialabym na tarczyce u mnie wlasnie tak bylo

aga_krzysia, dziekuje za podpowiedz i to konkretna :) jutro wezme wolne i smigam do lekarza... jesli mozesz napisz ktory lekarz zleci mi takie szczegolowe badania ? czy Tobie pomogla ta diagnoza ? nie tyjesz juz ? jestes zdrowa ?

mogę doradzić co robić idź do lekarza niech ciebie zbada (być może to jest związane z tym co aga_krzysia pisała) i rób tak aby mieć jak najwięcej ruchu i zwracaj uwagę na to co i kiedy jesz

hmmm...na trakto to mozesz poerwac tylko mszyce hahahaaa uwaga bo jak cie obleza to mozesz piszczec....

Gość olllllllllllkla
zbadaj hormony,koniecznie!!!!!! i tarczycę

Gość zbadaj tarczyce moja siostra
tak miała!

juz alatwilam sobie wolne jutro :) ide na badania :) dziekuje wszystkim za dobra rade :) napewno napisze jak i co.... jeszcze raz dziekuje :) jesli ktos jeszcze tak mial i znalazl powod,prosze aby napisal.... pozdrawiam