Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta__32

sex z młodszym! POLECAM...

Polecane posty

Gość Edyta__32

a więc tak jak w temacie. przespałam sie z spoooro młodszym od siebie facetem. mi niedługo stuknie 33 latka ale nie wygladam na tyle, znajomi dają mi coś ok 25 latek a kolega ma lat 21. przez pół roku był moim podwładnym w firmie, potem zmienił prace i nie widziałam go. już wtedy mnie strasznie kręcił. no i ostatnio sie przypadkiem spotkaliśmy, wiec sie umowilismy na piwo. a wypad na piwo skończył sie ostrym bzykaniem u mnie w domu. jejku! ile energi miał on!!! i fantazji... było wszystko. i anal i wytrysk na twarz, lizanie stópek, wiązanie się. nawet bawiłam sie jego tyłkiem i lizanko i paluszki do środka. naprawde spełniłam swoje zboczone pomysły co mi chodziły po głowie... i tu drogie panie zaakcentuje: jesli macie możliwość bzykać sie ze sporo młodszym to KORZYSTAJCIE ;)

Gość Boski APOLLO
A to napisał jakiś gimnazjalista, który myśli że jak zrobi propagandę, to laski po 30stce będą go między sobą rozrywały :P

Gość Roland
Uwierz mi że Twoi równolatkowie też to potrafią a nawet więcej :) Więc drogie Panie jeśli macie możliwość bzykania to się bzykajcie :)

Gość Edyta__32
Powiedział, że byłam taką suką-przełożoną, że obiecał sobie, iż kiedyś mnie wypierdoli i zmusi do lizania dupy. jestem tym zachwycona:D Zaczynam zwolnienia w moim dziale młodszej kadry aby znów mieć możliwość przegryźć rodzynę :)

Gość Edyta__32
bez podszywów prosze... ehhh widze ze na kafe to wszedzie ściema i prowokacja...

Gość Edyta__32
Choć najmilej wspominam moje zbliżenia z owczarkiem niemieckim sąsiadów. Jestem chyba jedyną suczką, która nadziała mu się na ogon gdy on zapamiętale merdał:)

Gość Edyta__32
Dodam, że nie było to proste gdyż cały czas musiałam go podkarmiać kaszanką aby merdanie było na tyle intensywne by drażnić mój przerośnięty punkt G

Gość trtr
No zgadzam się że wyraźnie widać że temat wymyślił chłopak fantazjujący o starszej (i jeszcze żeby wyglądała jakby była w jego wieku). :S

Gość skot
napisz do mnie na maila :) 26lat okolice wawy

Gość blo
Fajny 25latek Blondyn Podlasie/Wawa z chęcią pozna Koleżankę troszkę starszą wiekiem, ale z temperamentnem (28-45l.) W razie potrzeby gwarantuję dyskrecję. Michał: 180 78kg wysportowany niebiesoki ciemny blondyn mm2011mm@ wp.pl

Gość blondynnnn
Fajny 25latek Blondyn Podlasie/Wawa z chęcią pozna Koleżankę troszkę starszą wiekiem, ale z temperamentnem (28-45l.) W razie potrzeby gwarantuję dyskrecję. Michał: 180 78kg wysportowany niebiesoki ciemny blondyn mm2011mm@ wp.pl oczywiscie razem ;)

Gość trzydziestolatek 84
ja jestem 30 letnim facetem szczupłym,wysportowanym i marze o znajomosci ze starsza od siebie kobietą.w sexie na pierwszym miejscu stawiam satysfakcje partnerki i jej potrzeby.oprócz sexu fajnie było by mięc jakies wspólne tematy i odbierac na tych samych falach.taka znajomosc przyjacielsko-erotyczna.napisz nie gryze:)piotrus27@onet.pl

Gość gość
piszecie panie mlody19lat@onet.pl

Gość gośćk
A skad Ty Piotrusiu jesteś?

Gość gość
Popieram pomysł mam 21lat, jbc pisać na @ stefek-1994@o2.pl

Gość gość
Zdecydowalismy sie na trojkat i warunek bym ze bedzie kochanek dla mnie 10lat mlodszy 19 tnastolatek.Nie byl problem podczas seksu lecz maz zauwazyl ze miedzy nami cos zaiskrzylo.Podczas seksu z nim sie rozplynelam.dlatego nastepne razy seksu grupowego odbywaja sie z druga para wymiana partnerow.Nie jest zle lecz nie odczuwam tak wielkiego orgazmu co z mlodszym kochankiem.

Gość gość
gość dziś UWAGA!!! Ginekologiczny zboczeniec od seksu w trójkącie na topiku!!!

Gość gość
Znałem jedną Edytę, ja pierdzielę, co to była z******awica! k***s mi na samo wspomnienie stanął na baczność! :D

Gość gość
piszecie panie mlody19lat@onet.pl

Gość gość
Wszystkie Edyty pieprzą się jak suki w rui :classic_cool:

Gość gość
gość dziś ja mam taki sam sentyment do Olgi matko boska, też mi drąg staje jak tylko sobie o tamtej pomyśle.

Gość gość
A co ten wyskakuje jak filip z konopi piszac o zboczencu ginekologicznym.Masz problem jakis i nie lubisz opowiesciach o ginekologu bo nim jestes?

Gość mlonek5231
Ja tam jakoś nie wierzę w historie jak z http://redtube.net.pl :P Owszem, zdarzają się panie, które lubią młodszych, ale z doświadczenia wiem, że starsi panowie też potrafią mieć swoje zalety. Tylko muszą chcieć je wykorzystywać! :)