Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legs legs

tylko nie popadajcie w kompleksy

Polecane posty

osoba, ktora przerabiala to zdjecie w fotoszopie na pewno miala talent :)

Gość srsrsygds
ja też mama takie ciało ale nie potrzebny mi poprawki komputerowe

Gość nie pocieszaj się
pocieszanki brzyduli: 1. photoshop 2. chirurg plastyczny 3. tapeta 4. ona jest sztuczna niestety dziewczynki ale na świecie istnieją zgrabne dziewczyny i niezgrabne, to że jakaś jest piekna, ładna i zgrabna to dar od matki natury, photoshopem wszystkiego nie tłumaczcie bo nie ładnie byc zawistną :P :)

Gość czarownica z portobell2o
małe cycki, średnio zgrabne ciało i nogi wymodelowane fotoszpem :o widać te cienie mające wyszczuplić uda. istnieją kobiety piękne, ale idealne- nigdy :o

Gość oj zawistna czarownico
małe cycki, średnio zgrabne ciało i nogi wymodelowane fotoszpem widać te cienie mające wyszczuplić uda. istnieją kobiety piękne, ale idealne- nigdy _________ powiem tylko jedno - zapodaj swoje foty, nawet bez twarzy (żeby nie straszyć co wrażliwszych) :).........krytykowac łatwo chowając swój tyłek w wielkim fotelu 🖐️

Gość dfhg
kurcze jaka ona ma meska twarz!!!

forum jest od tego żeby komentować buraczku :o ma prawo mi się ta kobieta nie podobać :P za piękne i niemal idealne uważam: belucci i cruz a taka to im do pięt nie sięga :o

Gość deeper.
Zwykla kobieta, ze zwyklym cialem. Widac, ze autor obcowal tylko z pasztetami, skoro to dla niego ideal godny zazdrosci:D

Gość deeper.
Cruz jest atrakcyjna, ale tez daleko jej do idealu:D Jak widac sa gusta i gusciki.

ale belucci to bezsprzecznie symbol seksu :classic_cool: fakt, o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość czarwonica została trafiona
w czuły punkt, czyżby strzał w dziesione z tym wielkim fotelem i wielkim dooopskiem? :)

nie było widać jednoznacznie że olałam ową tandetną obelgę ? :o niestety, ale jednakże nie nabędę kompleksów siedząc na tym topiku z debilnym autorem lub autorką i porównując się do maszkary ze zdjęcia :o a moja ciało jest przeznaczone dla mojego misia i dla nikogo innego :P

Gość coraz więcej agresji w czarown
skikaj na szczotke i odlatuj :D

Gość a czego zazdrościć
bo patrząc na te drugie zdjęcia (prawdziwe) i otwierająć pierwsze z nich - można tylko współczuć- na miejscu faceta jakbym zobaczyła taką klatkę piersiową - to mały by mi nie tylko sflaczał ale jeszcze schował się w dupie ze strachu co do pierwszego zdjęcia - photoshopowego - owszem laska robi wrażenia jak sie jest napalonym małolatem co wywali jęzor i nie wie co z oczami zrobić. ja proponuję patrzeć na tą laskę przez chwilę (zwłaszcza na nogi) i powoli przesuwać się wzrokiem wzdłuż linii jej ciała - chyba tylko ślepy nie widzi jak bardzo to zdjęcie jest poddane obróbce- nienaturalne wygięcia linii na nogach, biegnące nie tam gdzie zdawałoby się że powinny. dziwna "faktura" skóry - będąca śladami po dokonanych przeróbkach.

Gość tralalalalalalalalalala
calkiem niezla jest, i ma fajnie nogi uprasowane w kant ;)

Gość dowartościowałam się
Mam ładniejsze ciało niż laska na pierwszym zdjęciu ;-) co ciekawsze bez fotoshopu i "cieniowania"