Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agG.

nieChce juz zyc...

Polecane posty

Gość agG.

pisze tu bo chyba tylko tutaj moge powiedziec co naprawde mnie boli..;( mam tylu "przyjaciol" ktorzy wogole mi nie pomagaja ..;( wszyscko zaczelo sie rok temu,gdy zakochalam sie w kubie. w 2 kl bylo super,zarywalismy do sobie itd... gdy powiedzialam mu w wakcje ze sie w nim zakochalam wszystko sie popsulo..;(po wakacjach nie odzywalismy sie do siebie miesiac ,a mi dalej na nim zalezy ;( chodze z nim do jednej kl i nie potrafie zapomniec ;( na dodatek niemam nikogo z nik moge pogadac... bo stracillam najlepsza przyjaciolke i to z mojej winy;( dlugo sie przyjaznilysmy [ chodz to byla przyjazn przez [telefon],moze to smieszne ale traktowalysmy sie jak siostry i czulam z nia blizsza wiez niz z wlasnym bratem,a pozniej mi cos odbilo,i zakonczylam to bo stwierdzilam ze mieszkamy za daleko;(... wiem jestem glupia,co mam robic;(> pomocy...

Gość kakakkakak
przeproś przyjaciółkę, powiedz, ze Ci odbiło. CHłopak jak nie ten to inny będzie, ale przyjaciółka- o nią warto powalczyć

Gość agG.
wiem,przyjaznilam sie z nia bardzo dlugo ale ona chyba juz niechce do tego wrocic..zabardzio ja zranilam ;(( .... tesknie za nia ;(( brakuje mi jej...a ralecji z kuba juz nieda sie odbudowac....nieraz jest super na gg piszemy i wogole a w sql sie nic nie odzywa ;(..to przykre.. i do tego doszly problemy z cieciem sie;/ ja juz nie wyrabiam....niechce mi sie zyc;(

Gość to sie zabij
tylko po co wciagasz w to innych?

Gość w dodatku przynudzasz
na ten sam temat na 2 topikach

Gość agG.
hah boze nie .! ja nie wierze.! ludzie co tu robicie na tej stronie ?! jezdzic po kims tylko potraficie...! nie nie nudzi mi sie ale tobie chyba tak skoro piszesz takie glupoty.!

Gość wez dziecko
zrob sobie dobrze, to ci przejdzie....

Gość agG.
zalosny/a jestes .! a ja myslalam ze tu sa NORMALNI ludzie ;/ ta no

Gość od tego się nie umiera
pokłóciłaś się z psiapsiółą i dlatego chcesz umierać ? phi.... weź zagadaj do niej, powiedz to co nam napisałaś, zapros do siebie, urządźcie sobie filmowy wieczór, coś słodkiego, na pewno się pogodzicie... co do faceta...hmmmm widocznie nie jest Ci pisane, nikogo nie zmusisz do miłości, skoro Cię unika to może ma kogoś....

Gość od tego się nie umiera
poznasz innego faceta to od razu zapomnisz o tym Kubie.... młoda jeszcze jesteś, rozumiem Cię, ale takie jest życie, poznajemy facetów i nie zawsze kończy się Happy Endem....za kilka lat takie doświadczenia będą tylko mglistymi wspomnieniami, niektóre będą wesołe inne smutne....bywa tyle ile osób na tym forum, każde z nas miało swoje miłości i miłostki...rzadko kto żeni się/wychodzi za mąż za swoją "pierwszą miłość" związki są po to by się uczyć o relacjach, o ludziach, każdy niesie ze sobą cenne doświadczenie poczytaj jakąś miłą książkę, obejrzyj film, idż na spacer, potańcz do jakieś muzy, szkoda się zamartwiać

Gość agG.
od tego sie nie umiera dziekuje bardzo ty jedyna po mnie nie pojechalas wszyscy inni nawet wszystkiego nie przeczytali i juz mi pisali zebym sie zabila ;/

Gość a ty sie nie
posluchalas........;/

Gość agG.
? o co chodzi .?