Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSedłonim_

Jak Psedłonim walczył z ogólnoświatowym kryzysem gospodarczym.

Polecane posty

Gość PSedłonim_

:-) Właśnie.

Gość Elizabeth H.
Wstęp trochę za obszerny. w pierwszym rozdziale postaraj sie być trochę bardziej brief.

Gość Elizabeth H.
Tzn. zwięzły (miałam na końcu języka).

Gość PSedłonim_
No tak. Teraz muszę wytłumaczyć, kto to taki ten cały Psedłonim. A zaraz potem, co to jest ten cały kryzys gospodarczy.

Gość kakakkakak
teza: światowy kryzys gospodarczy został spowodowany przez Psedłonimopodobnych :P i my teraz musimy z tym żyć

Gość PSedłonim_
Nic podobnego! Psedłonim nie ma nic wspólnego z Żydami. Którzy pastwią się nad palestyńskimi nieboraczkami.

Gość kakakkakak
psedłonim widzę ,ze masz słabe pojęcie o kryzysie gospodarczym haha :D

Gość PSedłonim_
Wydaje mi się, że posiadam dostateczną wiedzę na temat światowego kryzysu gospodarczego. :)

Gość kakakkakak
to ją okaż, w końcu jesteś za ten kryzys odpowiedzialny! :D

Gość Elizabeth H.
Zaraz Cię zabanują za antysemickie wystąpienia :P A tak w ogóle nie odkryłeś niczego nowego, np. już Benjamin Franklin "proroczo odkrył", że Żydzi stanowią największe niebezpieczeństwo dla powstającego właśnie USA :)

Gość PSedłonim_
Ja nie jestem za kryzys odpowiedzialny. Ja mam kompleks Atlasa, który, jak wiadomo, wziął na łeb cały świat. Podobnie jest ze mną. Postanowiłem wziąć się za bary z ogólnoświatowym kryzysem gospodarczym.

Gość kakakkakak
tak czy inaczej będziesz musiał coś w tym zrobić , bo jak inaczej to sobie wyobrażasz???;)

Gość PSedłonim_
:-) Benjamin wcale nie był odkrywcą. Ani Adolf Hitler epigonem. Teraz, o ile się orientuję, Żydów pod kamasz chce wziąć wielki naród irański.

Gość Elizabeth H.
Na jedno wychodzi, bo nie dodałam, że Franklin przewidywał, iż zagrożenie grozi całemu cywilizowanemu światu. Sorry, wciąż nic nowego :P

Gość Elizabeth H.
Więc kto był prekursorem Benjamina?

Gość kakakkakak
eeee, testują Obamę, żeby cicho siedział i robił co mu każą - oto cała prawda o grupie Bilderberg

Gość PSedłonim_
No, może władca Babilonu?

Gość Elizabeth H.
No tak, kolebka cywilizacji ludzkiej musiała już coś na ten temat wiedzieć :D

Gość PSedłonim_
No właśnie. Zadziwiającą rzeczą jest, że Żydków usiłowali Persowie zagazować już trzy i pół tysiąca lat temu. :-)

PSedłonim_ jeśli masz tak ze 5 biliardów dolarów to możesz sobie walczyć z kryzysem ;p

Gość Elizabeth H.
Przewiduję unicestwienie tego tematu lada moment, więc zastanawiam się czy warto kontynuować tę rozmowę. A mogłabym, np. powołując się na przedwojenne wspomnienia mojej babci :)

Gość PSedłonim_
Uprawiasz czarnowidztwo, Jelizawieto. Muszę zrobić dłuższą przerwę. Idę na razie w czorty.

Gość Elizabeth H.
Ale krótki dowcip jeszcze się powinien załąpać: - Why do Jews have big noses? - Because the air is free.

Gość Elizabeth H.
No właśnie, chyba mi sie jakieś czarnowidztwo udzieliło od kogoś. :D

Gość Ano właśnie
Zadziwiającą rzeczą jest, że Żydków usiłowali Persowie zagazować już trzy i pół tysiąca lat temu... Kim byłbyś dzisiaj, w co i w kogo byś wierzył, gdyby im to się udało? Zdarzyło Ci się w życiu choć z raz o tym pomyśleć ? I o tym, że ktoś z przysłowiowej "Góry" patrzy na Ciebie, na to co robisz, co mówisz, co piszesz ? Pamietasz, co powiedział Jezus ? Jn 4:21-22 21. Odpowiedział jej Jezus: Wierz Mi, kobieto, że nadchodzi godzina, kiedy ani na tej górze, ani w Jerozolimie nie będziecie czcili Ojca. 22. Wy czcicie to, czego nie znacie, my czcimy to, co znamy, ponieważ zbawienie bierze początek od Żydów. (Biblia Tysiąclecia)

Gość Elizabeth H.
Może to, ze Persom się nie udało niejako potwierdza zacytowaną przez Ciebie prawdę wygłoszoną przez Chrystusa? Nie pomyślałaś w tych kategoriach? Inna sprawa, że Franklin to był naprawdę mądry gość. :-)

Gość Ano właśnie
Ja pomyślałem tak już bardzo dawno temu. Natomiast z Waszego pogardliwego tonu w pisaniu, wnioski wyciągam inne :O

Gość Elizabeth H.
Tzn. jakie wnioski wyciągasz? Takie, że nie robimy dobrej miny do złej gry, czyli nie udajemy, ze wszystko na świecie jest cacy? Zresztą ja nie mam oporów, żeby pisac również o naszych narodowych przywarach. I wcale nie pogardliwie, a powiedzmy, po kronikarsku.