Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

sztuczne włosy klipsy clip in on, dopinka pytanko

Polecane posty

hej znalzlam na allegro mnostwo takich dopinek 20 zł za sztuke powiedzcie czy ktoras z was miala cos takiego?? jak sie to nosi zaklada prosze o info dzieki

tez wlasnie szukam info na ten temat. Moja kolezanka ma i jest zadowolona, kupowala na allegro sztuczne. Tam sa cale komplety roznej szerokosci i mowi ze tych wezszych to wlasciwie nie uzywa, poza tym lepiej miec ze dwa szersze niz kilka waskich bo wieksze prawdopodobienstwo ze moga sie odczepic lub poprostu samo poczucie psychiczne ze moga odleciec niz przy szerokich pasmach ktorych jest mniej. To zdanie kolezanki a nie moje, bo ja nie wiem:)

Gość uupupupupupu

Gość pomozcieproszeeee
up

Gość Gabiaa
Hejj mam właśnie te dopinkii dziss mi przyszły ja mam te na 8,99 fajne są i wgl ale uwazaj jaki bierzesz kolor lepiej sprawdz kilka razy bo ja sobie wzielam jasny blond bo mam jasne wlosy i jest za jasny . jak coś to pisz na e-maila to ci moge powiedziec jak i co . Tu masz e- mail tylko podpisz sie imieniem , gabrysia2301@interia.pl

Gość gość
Nawet nie kupuj takich dopinek za 20 zł. bo nie dość że będzie to strasznie wyglądać to po chwili ci się poplątaja całe i beda do wyrzucenia, szkoda kasy, albo porządne kup albo wcale