Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiniMini

tabl. anty. PomoCy!! prosze o odp

Polecane posty

Gość CiniMini

słuchajcie mam problem,a konkretnie chodzi o to, że zazywam tabletki antykoncepcyjne, wczesniej byly to Yasmin, a teraz własnie skonczylam pierwsze opakowanie Cilest, zawsze dostawałam miesiaczke drugiego dnia po odstawieniu, teraz jednak tak sie nie stało. Ostatnia tabletke Cilest wzielam w piatek wiec dzisiaj juz 3 dzien:/ jest sie czym martwic czy czekac spokoojnie?czy to zmiana tabletek mogła spowodowac zmiane dnia pojawienia sie miesiaczki? warto dodac ze w pierwszym tygodniu brania zdarzyło mi sie zapomniec o tabletce i zamiast o 19 wzielam ok 23:/ Prosze o odpowiedzi i z gory dziekuje

Spokojnie poczekaj - u mnie np. okres pojawia się w czwartym dniu. Zresztą w ulotce jest wszystko opisane, a na kafe jest pełno takich tematów.

Gość CiniMini
niepokoje się troszke:/ ale zobaczymy co bedzie...

Gość CiniMini
może ktoś jeszcze mi coś odpowie?

Gość CiniMini
martwie sie:( chyba jeszcze nigdy nie wyczekiwałam tak na pojawienie sie miesiaczki:(

Gość Haneczka....
nie martw sie ja tez tak mialam przy diane np stosowala ja 6 miesiecy i dostawalam okres 4 dnia w czwartek a teraz biore yashmin i dostaje 3 dnia w srode. wiec nie martw sie i sie nie stesuj

Gość CiniMini
czyli to możliwe, że przez zmiane tabl. zmienił sie też dzień wystąpienia krwawienia? :(

Gość Haneczka....
tak moze sie zmienic i jest to jak najbardziej normalne a krwawienie dostaniesz napewno nie martw sie masz jeszcze kilka dni

Gość CiniMini
uduusze mojego ginekologa, zawsze tak swietnie wszystko tlumaczy ale tego akurat mi nie powiedział, a ja sie tak denerwuje...uwielbiam dzieci ale to jeszcze nie ten moment zeby miec własne:P

Gość blackcat
mozesz tez nie dostac wogóle ale to też jest normalne :)

Gość CiniMini
dlaczego nie dostac wogole? wtedy na pewno udałabym sie do ginekologa aby sprawdzic czy to nie ciąża...

Gość boże fioletowe włosy
nie panikuj ;/ jak ja nie lubie takich panikar. przyjdzie ten okres a ty do ginekologa chcesz od razu lecieć, ciąża ciąża, jeszcze do tabletek najlepiej kondoma zakładajcie. ;/;/;/

Gość CiniMini
oczekiwalam odpowiedzi która troche by mnie uspokoiła, jeśli nic takiego nie miałas do powiedzenia i temat Cie irytuje trzeba było nie odzywać sie wogole, nie wszyscy sa tacy opanowani jak Ty...