Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka mala

petting a wpadka... mozliwe? pomozcie!

Polecane posty

Gość alinka mala

mam 19 lat jestem dziewica. zdecydowalismy sie z moim chlopakiem na petting. piescilismy sie prawie cala noc.czy mozliwe ze przeniosl mi plemniki chociaz nie szczytowal. podobno w tym plynie przedejakulacyjnym tez sa?... piescil mnie "w srodku" i troche ocieral (nim) o mnie...czulam ze czesto byl "mokry" i teraz troche sie boje ;( moj okres zaczyna sie w najblizsza niedziele, wiec chyba nie mialam dni plodnych... na wszelki wypadek wzielam po 40 godzinach ESCAPELLE (taka ze mnie panikara). wiem ze pewnie znajda sie przesmiewcy, ale prosze chociaz kilka doswiadczonych osob zeby mnie jakos uspokoily...

Gość odpi
napewno nie jestes w ciazy, na drugi raz uwazaj i sie zabezpiecz to nie bedziesz miala takiego stresu jak teraz...

Gość tajemnicza_ja
nie udowodniono, że w tym płynie znajdują się plemniki, a jeśli coś to bardzo małe, upośledzone ilości, które nie są zdolne do zapłodnienia. a poza tym wiesz jak zachodzi się w ciążę? stosunek+wytrysk w tobie. tak się oto robi dzieci.

Gość alinka mala
ale sa przeciez przypdki ze przez petting mozna zajsc... dlatego opisalam swoja sytuacje i licze na porady, bo nie wiem co myslec... nie znam sie ;(

Gość tajemnicza_ja
przez sam płyn nie da się zapłodnić. uwierz mi. potrzebna do tego jest 'sperma'. chłopak musi w ciebie wejść tą swoją 'częścią ciała' i mieć w tobie wytrysk.

mam nadzieje że to prowokacja... a jak nie to jestes największą debilką na świecie. Poczytaj sobie troche o seksie zanim będziesz siedziała nago obok faceta :o. Bo niedługo założysz topik pt. całował moją pochwę z języczkiem, czy mogę być w ciąży :o

Gość eddesa
"całował moją pochwę z języczkiem, czy mogę być w ciąży " smiej sie ale podobny topic juz tu byl zalozony i to calkiem niedawno ja nie wiem czy te dzieci nie maja co robic, czy co masz 19 lat a nie wiesz nic na temat tego co robisz. to tak jakbys zaczela jezdzic autem nie wiedziac nawet co sie robi i do czego co słuzy rac\dze poczytac cokolwiek o seksie i zaplodnieniu itd

Gość hahahahahhaahahahahahhahhhhaaa
ja mam 17 lat a wiem wiecej niz ty ;)) a tego dziewczyny nie słyszałyscie. jedna sie pyta czy jak zrobi facetowi loda i połknie sperme to czy moze zajsc w ciaze? hahah odpowiada jej: NIE a ona: przeciez sperma jest w brzuchu hahhhahaah GŁUPIE NASTOLATKI ;]

Gość alinka mala
smiejcie sie... a takich tematow jest mnostwo i cos w tym musi byc skoro zdarzaja sie takie wpadki...

Gość alinka mala
skoro mial ten plyn na palcach i piescil mnie w srodku to nie mowcie ze to niemozliwe zebym zaszla

Gość hahahahahhhahhaahahaha
jakieee??? że laska połknela sperme hahahaha?

PŁYN A NIE SPERMA !! a poza tym jakby mial sperme to i tak troszeczke to też w ciaze od razu nie zajdziesz hahaha na chłopski rozum pomysl. Ile jest małzenstw, związkow ktore chca miec dzieci starja sie i staraja chlopak konczy w kobiecie? a ciazy brak? ty myslisz ze w ciaze tak latwo zajsc? hahaha

Gość alinka mala
w tym plynie sa plemniki...

ale jakby to powiedziec "niepelnosprawne" sa wolniejsze, niz normalne... nie zdaza dojsc do komorki jajowej GŁUPIA !!!!!!! jesli wiesz co to komorka jajowa... (plemnik musi dojsc do komroki jajowej by ja zaplodnic! i tylko jeden plemnik na 1000000 zapladnia KOMORKE!!!! no chyba ze ciaza bliźniacza to 2 ;P)

Gość alinka mala
hahahahahahha GLUPIA... a skad wiesz ze jeden na milion? moze sie pomylilas o kilka jak liczylas :P jak chcesz tylko szydzic to odwal sie od mojego topiku. myslalam ze ktos normalny mi pomoze...

Gość hahahahahhahahahahahhaaaa
kochana ! obejrzyj troche telewizji.. albo poczytaj książki to zobaczysz ile plemnikow dostaje sie do komorki ;]

Gość alinka mala
no ok ok - JEDEN - !!! ale w plynie preejakulacyjnym znajduje sie wiecej niz jeden, wiec WYSTARCZAJACO DUZO

Gość milagros otttt takkkk
tak duzo ;] ale one potem sie scigaja i jeden zapładnia komorke ;) nie boj sie ;) w tym plynie sa slabe plemniki wiec nie zaplodnia cie ;] nie zdaza przetrwac :) wszystkie plemniki ktore sa w spermie biora udział w "wyscigach" wiekszosc umieraja gdy polącza sie z kwasem w pochwie ;] i tylko JEDEN moze dotrwac do komorki ;) a w tym preejakulacie sa slabe plemniczki wiec nie zdążą ;] nie boj sie ;* ;] bedzie dobrze

Nie jest możliwe ja dwa razy miałam taki przypadek i co nie jestem w ciąży okres jest i mnie to cieszy

Gość Sandii
do Alinka mala- Kochana widze, że jesteśmy w tej samej sytuacji tyle, że ja nie jestem dziewicą. Też uprawiałam z chłopakiem w sobotę petinng, też się o mnie otarł i wsadził mi palce którymi wcześniej dotykał swojego penisa ale przed wsadzeniem ich wytarł je. Po ok 36 godz też wzięłam ESCAPELLE. mim o to odchodzę od zmysłów. MIMO WSZYSTKO STARAM SIE BYĆ DOBREJ MYŚLI. i TY TEŻ BĄDŹ! :*

Gość alinka mala
czesc sandii. nareszcie ktos kto moze mi pomoc

Gość Sandii
Bądźmy dobrej myśli. Były bardzo małe szanse. Za ok 2 tygodnię ja zrobię test i będę już pewna. Tobie też proponuję test dla uspokojenia samej siebie.

Gość alinka mala
mi okres wypada na ta niedziele, mam juz oznaki, czuje je, ale i tak ciagle sie boje :(

Gość prochlorophyta
co za dno... zeby panikowac rozumiem,, zeby zakladac glupie topiki.. rozumiem... Stiduje biologie.. wiesz czego nie rozumiem? JAK MOZNA SIE SZPRYCOWAC TAKIMI TABELTAKI JAK ESCAPELLE I POSTINOR kiedy kompletnie nie ma potrzeby!!!! Czy ty sobie zdajesz sprawe CO jest w takiej tabletce i jaka burze hormonalna to u Ciebie wywola? chcesz tak cale zycie sie stresowac bo twoj chlopak sie o Ciebie otarl i byl mokry? Dziewczyno dorosnij!!! albo nie rob takich rzeczy i poczekaj az dorosniesz.

Gość seba19
a jesli moja dziewczyna miala troche spermy na palcach i sie otarla?

Gość seksuolog
płyn ,ktory jest wydzielany podczas stosunku z penisa zdrowego mezszczyzny zawiera plemniki ktore sa w stanie zaplodnic kobietę ...Niestety nawet w przerwanym stosunku jest to mozliwe by zajsc w ciaze,to wy dzieci poczytajcie troche zanim udzielicie rad mlodej dziewczynie

Gość trshstrh
wiem ze tematy tego typu były juz poruszane ale dla pewnosci prosił bym kogos o wiekszym doswiadczeniu o komentarz.. zabawiałem sie z moja kobieta, bedac oboje nadzy ona lezała na mnie i wykonywała rózne ruchy w przód i tyl, ni miałem wytrysku ale pocierałem penisem jaj miejsca intymne. i teraz moje pytanie jakie jest prawdopodobienstwo ze płyn ktry migł byc na pensie został przeniesiony na zewnetrzą błone spowoduje ciąze?? dziewczyna jest dziewica a okres sponia sie jej 4dni. czy moze byc mozliwe ze spoznia sie przez stres zwiazany z pójsciem na studia??prosze o szybka odpowiedz

Gość asiulabe
czy można mocno przytulając się z chlopakiem na stojaco i bądąc w ubraniu zajść w ciaże gdy się podniecimy, ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku miałam 3 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak mocno przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł kolejny okres mam mieć za tydz zażywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze przestraszyła mnie wypowiedź jednej pani ginekolog co sądzicie o jej wypowiedzi na temat " Czy można zajść w ciążę podczas pieszczot, gdy doszło do wytrysku, ale partner miał spodnie a partnerka majtki z przewiewną wkładką? Witam. Ani majtki ani spodnie nie stanowią zabezpieczenia takiego, jak prezerwatywa. Jeśli sperma mogła znaleźć się w okolicy przedsionka pochwy, teoretycznie mogło dojść do zapłodnienia. Prezerwatywa jest jedną z najskuteczniejszych metod antykoncepcyjnych, choć nie dorównuje skuteczności tabletkom