Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermiona333

WĄSY

Polecane posty

Gość Hermiona333

możecie sie śmiac ale mój facet zapuścil wasy i bardzo mi sie to nie podoba. mowilam mu o tym, je ma je zgolić, ale ma za nic moja proąbe wąsy kojarz mi sie bardzo źle i dlużej ich nie zniosę, zastanawiam się nawet nad zerwaniem z nim:-(

wąsy jak wąsy;) nie skomentuję, ale osobiście nie lubię;P ale laska, która chce zerwać z takiego powodu? hahahaa:O idź se dziołcha na wiochę siano przerzucić:P

Gość Sage
Trudna sprawa. Mój facet za to ma przepiękne włosy, czarne fale wokół głowy. Co jakiś czas gada, że chce się ściąć na jeża. Tragedia. Kiedy błagam go żeby tego nie robił, to mówi, że ja go nie kocham, bo w innym wypadku wygląd by się nie liczył. A wbrew starym sentencjom - wygląd się liczy. Zawsze lub prawie zawsze. Niezależnie od siły uczucia.

"ale laska, która chce zerwać z takiego powodu? hahahaa idź se dziołcha na wiochę siano przerzucić" jezeli nie można mu przemówić do rozsądku, to czemu ma go nie rzucać? Po co ma być z kimś, kto ją odpycha? :classic_cool:

Gość wezwijcie lekarza
jak je zapuści ty w nocy nałóż na nie krem rozjaśniający - na peno zgoli

a próbowała go przekonać? że ona prosiła i twierdzi,że on ma to za nic to pikuś;) a poza tym to co klapki na oczach miała jak on je zapuszczał?;) teraz jak sobie już zapuścił dopiero to zauważyła?:P brawo!:P

Gość Hermiona333
to nie jest prowokacja:-O obrzydzają mnie wąsy, przypominaja mi obleśnego wujka z rodziny który mnie macał na rodzinnych spendach Mój men ma latynoską urodę i myśli, że w wąsach wygląda jak zorro:-(

"a broda z pedofilem " 😭 Tylko mnie nie kablujcie. :classic_cool: "a próbowała go przekonać? że ona prosiła i twierdzi,że on ma to za nic to pikuś a poza tym to co klapki na oczach miała jak on je zapuszczał? teraz jak sobie już zapuścił dopiero to zauważyła? brawo!" W miarę wyraźne wąsy to można w tydzień zapuścić. Szczegónlie jeżeli goli cała resztę, to będzie to cholernie widoczne

Gość Hermiona333
On zapuścił wąsy na wyjeździe, nie miałam na to najmniejszego wpływu. Nie chcę wyjść na taką dla której wygląd jest najważniejszy, ale nie zdzerże wąsisk, on musi mieć do mnie szacunek:-(

Gość xvxcv
tym wąsem będzie mogl cie po cipce czochrac :P

Gość Hermiona333
mówiłam mu to, wyśmiał mnie.Powiedział, ze w takim razie mu się nie podobają moje kręcone kudły i mam je wyprostować:-O

Hermiona333 mówiłam mu to, wyśmiał mnie.Powiedział, ze w takim razie mu się nie podobają moje kręcone kudły i mam je wyprostować ciekawą stanowicie parę;) nie ma co:P

Gość Hermiona333
to proste wcale nie jest i ten powód, 2-lerni związek ma się skończyć przez wąsy:-(????????? jak to wygląda? z drugiej strony tak sobie myślę, że on mnie nie szanuje

" to proste wcale nie jest i ten powód, 2-lerni związek ma się skończyć przez wąsy ????????? jak to wygląda? z drugiej strony tak sobie myślę, że on mnie nie szanuje" Skoro nie liczy się z Twoim zdaniem nie widzę sensu kontynuowania tego. Z jego strony to błahosta, a z Twojej coś co czyni go nieatrakcyjnym. Gdyby miał te wąsy od w momencie w którym się poznaliście to ok, wtedy nie miałąbyś prawa narzekać, bo byś go wtedy musiałą zaakceptować ale tutaj absolutnie nic nie musisz. Szczególnie, że on krytykuje Twoje włosy, które jak podejrzewam miałaś wcześniej takie same. :classic_cool:

Gość a ja kazalam..
zapuscic swojemu mezowi wasy, zebu zadna baba na niego nie spojzala...

Gość Hermiona333
owszem, włosy mam takie same, może dłuższe i tyle:-( pogadam z nim dzisiaj ostatni raz a jak nie to trudno zerwę, nie będe z kimś kto ma wąsik a la hilter:-(

" owszem, włosy mam takie same, może dłuższe i tyle pogadam z nim dzisiaj ostatni raz a jak nie to trudno zerwę, nie będe z kimś kto ma wąsik a la hilter" Może identyfiukje się z ideologią. :classic_cool:

Gość Hermiona333
nie on nie jest faszystą ani nic. On może i wygląda dobrze z tymi wąsami, tak ciekawie ale mi się one kojarzą źle, obrzydzają dzisiaj się z nim widzę i mu powiem wybieraj: albo wąsy albo ja