Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se kobieta

moj maz, erystyk

Polecane posty

Gość taka se kobieta

maz powiedzial mi ostatnio, ze zawsze mial i bedzie nadal mial kontakty (oczywiscie z kobietami) o ktorych nie bedzie ze mna rozmawial...bo one nic nie maja wspolnego z moja osoba...no zesz qrwa, a jak ostatnio pojechalismy na urlop to jakas cipa od razu pytala sie (sms-em) czy szczesliwie dojechal, bo sie o niego martwi...a on jest przeciez kulturalny i jak ktos pyta to dlaczego ma nie odpowiedziec (oczywiscie chowajac sie przede mna z pisaniem sms-a)...tak mi to wytumaczyl. A co ja niby obchodzi czy on dobrze dojechal. Powiedzialam mu zeby nastepnym razem od razu z nia jechal. Bhuuuuuuuu!

Gość taka se kobieta
napisales to powaznie czy sobie ze mnie kpisz teraz? jesli powaznie to mi wytlumacz, bo mnie z tym nie jest najlepiej

poważnie.... bo przecież nie zabronisz jemu rozmawiać z innymi ludźmi...

Gość taka se kobieta
rozmowa to jest jedno, ale jesli jakas kobieta sle za nim sms-y obojetnie gdzie sie ruszymy we dwoje, to juz dla mnie z normalna rozmowa niewiele ma wspolnego, moze ona nie ma wlasnego zycia i chce zyc naszym, ale ja sie po prostu na to nie zgadzam bo w jakims sensie jest to dla mnie zdrada moralna a on jest dorosly i moze bez problemu ustalic granice takiego poza malzenskiego kontaktu, ale widac to mu sie podoba

ale kobieto o co ci chodzi? nie godzisz sie na cos, to powiedz mu o tym , podaj argumenty i badz konsekwentna, bo kwekaniem na forum nic nie osiagniesz

Gość aaaaaaaaaaaaaa dlaczego
a dlaczego ERYSTYK? Erystyka = sztuka prowadzenia sporów.

Jedno Ci powiem, masz przechlapane, ale nie zamartwiaj się. A gdybyś Ty nagle zaczęła mieć tajemnice kiblowo-smsowe i troskliwych kolegów? Może by się opamiętał.

Gość taka se kobieta
powiedzialam mu, ale on uwaza ze to przeciez nic takiego (?) ja jednak uwazam inaczej i jestem ciekawa jak uwazaja inni, a co denerwuje cie ze akurat w tym przypadku nie potrafisz udzielic konstruktywnej rady...to calkiem szczerze-zamilcz!

Gość gyjuki
bo autorka nie zna slow jakich uzywa, moze chodzilo jej o erotomana :classic_cool: ?

Gość taka se kobieta
dlaczego erystyk? bo on zawsze wszystko tak przedstawia jakby mial monopol na "racje"

a co denerwuje cie ze akurat w tym przypadku nie potrafisz udzielic konstruktywnej rady...to calkiem szczerze-zamilcz nie, denerwuje mnie jak ludzie zamiast rozwiazywac problemy u zrodla weryfikuja swoje poglady i uczucia na forum z obcymi ludzmi, ktorzy znaja przekaz tylko jednej strony, wiec na dobra sprawe nic nie wiedza to ty z nim zyjesz nie ktos inny, jakie to ma znaczenie jakie relacje z kolezankami maja inni faceci kobiet z forum, ty czujesz, ze to nie jest ok, to powiedz mu o tym i badz stanowcza, a jak nie jestes pewna czy ci to przeszkadza czy nie, to wybacz, nikt ci nie pomoze, tylko sama jestes w stanie ocenic gdzie lezy granica zaufania i jakie relacje twojego faceta cie rania a jakie nie

Gość Laska co pisze SMSy żonatym
No wiesz, fajnie,że masz faceta co się kręcą koło niego. To znaczy, że jest atrakcyjny. A jak mi taki atrakcyjny mężuś odpisze to się też czuję atrakcyjna. A le kto tu mówi o zdradzie moralnej, czy innej....daleka droga.

Gość taka se kobieta
chodzilo mi o zdrade mentalna, w tym pospiechu pomylilam slowa, sorry!

Gość bez telewizora
eRYSTYK - BO TAK MA NA IMIE :) o sorki za caps :)

to pozamykaj te słowniki i mów normalnym językiem

Gość taka se kobieta
tylko ze ta laska co mu pisze sms-y to go jeszcze nigdy nie widziala (on jej tez nie, poza zdjeciami)...bo to znajomosc z jakiegos czatu i juz trzy razy mi powtarzal (choc go o to nigdy nie pytalam) ze fizycznie to ona nie jest nazbyt atrakcyjna. Wiec o co w tym wszystkim chodzi? A oni tak pisza juz ponoc kilka lat. Niech mi ktos to wytlumaczy.

krystek, a na drugie kazek mu byłlo.

może ona nie używa takich trudnych słów i lepiej mu się z nią rozmawia?

Gość taka se kobieta
niestety, ale on uzywa jeszcze trudniejszych slow

Gość taka se kobieta
np. dysonans kognitywny... ale to za wysokie progi na twoje nogi...idz po schodach w dol

ja bym się pocięła, gdać jak ze słownikiem. popatrz: zawsze szczery na przykład ma rację a czytam go bez używania słownika

pomyliłam się

Gość taka se kobieta
haha, a co ma racja do slownika, podbno jak pelikan zje golebia to jest pijany i zachowuje sie jak czlowiek

to bardzo zabawne, ale pelikan jest tu tylko jeden :-) na dodatek bardzo rozjuszony z tendencjami do odbiegania od wlasnego problemu :-)

ten pelikan.... bije żonę jak człowiek czy podobnie wymiotuje?