Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona16

Czy jestem w ciązy?! POMOCY!!!!!

Polecane posty

Tak wiem to głupie... jestem dziewicą ale mieszkam z chłopakiem... strasznie sie boję. Nie mam okresu od 4 miesięcy, wystąpiło tylko małe plamienie tak jak w okresie ciązy. Mieszklam z chłopakiem, nuie piesciy się po miejscach intymnych, ale np czy on jak sie masturbował no i np potem dotnął klamki a ja zajakis czas jej dotknełam i potem nie wiem no podcierałam sie, albo dotknełam pochwy ( z wierzchu) reką, no to tylko przykłady... ale czy to możliwe ze zaszłam w ciąże?! Prosze pomocy mam 16 lat, tak wiem to jest moze dla Was głupie ale ale boję sie strasznie. Prosze o powazne odpowiedzi

pytałam sie pwoaznie... ;/ No bo jestem dziewica i nie mam zamiaru tego narazie zmieniac, ale czemu nie dostaje okresu?! Boli mnie brzuch ... dziwna sprawa ;/

Gość lejeksss
bardzo mozliwe ze jestes w ciazy, koniecznie wykonaj test albo pędź do lekarza

Gość test prawde ci powie..

Teoretycznie jest, ale sperma szybko zasycha, a wtedy plemniki nie są zdolne do zapłodnienia. Poza tym szansa na zapłodnienie \"z zewnątrz\" jest niewielka.

Gość teraz naprawdę leżę i kwiczę
ta klamka mnie rozwalila

Gość mnnb
Dotknęłam pochwy z wierzchu... O rany, fizjologia człowieka - pała.

Gość mysle
w porzadku dziewczyno. nie jestes w zadnej ciazy. od ilu lat miesiaczkujesz i czy zawsze bylo to regularne?

od 3-4 lat, nie nie była regularna, ale zazywałam cyclonamine od dłuzszego zcasu (ok2 lat) i dośc duzo jej brałam czy to przez nią?

Gość lejeksss
w zyciu wiekszej bredni nie slyszalam.. plemniki musza zostac wprowadzone na odpowiednia glebokosc do pochwy zeby doszlo do zaplodnienia !! a juz napewno nie dojdzie do niego jezeli zebralas plemniki z klamki i dotknelas swych miejsc intymnych z zewnatrz.! dziewczyno,litosci...

piszesz,że mieszkasz z chłopakiem w wieku 16 lat??????? a co na to twoi rodzice :P

Nie wiedzą miałam mieszkac sama kiedy oni sa za granicą, jednak przeprowadziłam sie do niego, nie lubię sama byc w tak duzym domu, a kiedy maja przyjechac sprowadzam sie do domu ;)

Gość lejeksss
wiesz co, najlepiej nos jednorazowe rekawiczki i po kazdym dotknieciu czegos co on mogl dotknac , zmieniaj je na nowe.