Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindziolka_16

Polecane posty

Gość kindziolka_16

Wczoraj założyłam sobie konto na YouTube - Broadcast Yourself (adres pod tym łączem - www.youtube.com ). Podczas konfigurowania konta zobaczyłam że jest możliwość ustawienia sygnaturki (avatara - http://pl.wikipedia.org/wiki/Avatar). Kiedy juz ustawiłam sobie avatar(sygnaturkę), okazało się że pewna osoba ma taki sam. Kiedy wybieram więc avatar nie mam pewności czy nie zostanie użyty przez kogoś innego. W końcu na YouTube - Broadcast Yourself rejestruja się tysiące ludzi dziennie! Serwis nie udostępnia możliwości sprawdzenia czy ktoś ma już mój avatar. Oczywiście mogę zmienić go trochę w Paincie (adres pod tym łączem - http://pl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Paint) albo w Gimpie (UWAGA!!! - ze względu na bezpieczeństwo userów(użytkowników) Telekomunikacja Polska (www.tp.pl) zablokowała witrynę www.gimp.org !!!) Nie mam jednak pewności czy ktoś również nie zmieni mojej sygnaturki w edytorze graficznym. To bardzo niepokojące.

Gość Bezunia13
NApisz reklamacje!!!!!!!! Nich ci oddadzą forse!!!!!!111!!!!11!1!!!!!!!!!!!1

Gość mareczeQ
Ale morde zamknij!

Gość dejwid
podtrzymam cie na duchu

Gość Colgirl
Zarejestruj się na glitery.pl i tam możesz sobie przerabia za darmo fotki bez zadnego programu i mozesz zrobic sobie swoj avatar ja mialam podobnie ale jak zrobilam sobie na glitery to nikt juz go nie sciagnal A przy okazji powiesz mi moze jak ustawic sobie awatar na youtubie bo ja jakos nie moge :(