Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipusia

JEDNO PYTANIE NA TEMAT PRZEDLUZANIA WLOSOW METODA CLIP IN. KTO NOSI?

Polecane posty

Gość klipusia

JUZ WIELE SIE NACZYTALAM O PRZEDLUZANIU WLOSÓW ITD TROCHE MNIE CIEKAWI METODA CLIP IN WYDAJE SIE NAJBARDZIEJ CIEKAWA BO NAJMNIEJINWAZYJNA WIEM ZE PEWNIE EFEKT NIE BEDZIE TAKI SAM JAK PRZY NP MICRO RINGACH ALE JEZELI MIALABYM WLOSKI ZALOZYC RAZ NA JAKIS CZAS BEZ ZADNEGO RYZYKA NISZCZENIA MOICH I TAK NIENAJLEPSZEJ KONDYCJI WŁOSÓW TO TA METODA BYLA BY OK. NURTUJE MNIE TYLKO JEDNO PYTANIE.. CZY WŁOSY DOCZEPIONE METODA CLIP IN MOZNA ZWIAZYWAC NP W KONSKI OGON? UPS sory za caps locka:) pozdro

Gość nigdy wiecej nie popelnie
tego bledu mialam przedluzone wlosy metoda micro ring-jedna wielka porazka.Wole o 100 razy bardziej zalozyc sobie od czasu do czasu wloski na clips in ;)zdecydowalam sie na taka metode po sciagnieciu tamtych wlosow rewecja,zakladam kiedy tylko chce no i sciagnac tez mozesz kiedy tylko zechcesz.Co do twojego pytania mozesz je rwoniez wiazac w kucyk bez problemu dasz rade tylko przed spieciem kucyka muisz je przypiac tak zeby nie bylo widac klipsow i gotowe ja np.jesli chce w kucyk to przypinam wlosy bardziej z tylu glowy i gotowe;)super sprawa a wloski wygladaja lepiej niz takie przedluzone metoda micro ring,mozesz je zakrecac,prostowac ja nawet je farbuje hihi