Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 Hej laski Mam mala sprawe. Wiem ze rozmawiacie tu na wiele tematow i wielu dziewczyna, a nawet chlopaka pomagacie. Ja poprostu chce rzetelnej rady wsparcia pomocy. A mianowicie mam 19 lat 14 lutego tego roku kochalam sie ze swoim chlopakiem. Ale mam malego stresa. Nie ukrywam moj chlopak tez.Doszedl na brzuszku. Potem jakas chwilke lezal na mnie. A gdy sie podniosl zobaczylismy ze wszystko sie rozplynelo. Nizej niz brzuszek. Wystraszylismy sie oboje. Boimy sie ze moglo sie zmieszac z moim sluzem i jakos te plemniki mogly przezyc. Choc czytalam ze w warunkach zewnetrznych zyja krotko. Moze wy jakas rade znajdziecie. Czytalam wczesniej ze to jest malo prawdopodobne ze sperma splynela z brzucha do pochwy i kobieta zaszla w ciaze...ale strach i obawa rodzi leki. Powycieralam to wszystko chusteczka...potem nawet poszlam przetarlam na mokro recznikiem. Wieczorem jeszcze raz umylam. Poprostu sie boimy. Jesli macie jakies rady bede wdzieczna. Pozdrawiam. Prosze o jak najszybsza odpowiedz:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach