Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadoma niczego

czy ktoś może mi to wytłumaczyć ?? proszę

Polecane posty

Gość nieswiadoma niczego
no i dobra zazdroscisz? wole na wsi niz w miescie:(

Gość nieswiadoma niczego
polna rusałka....dziękuje za opinię :)

Gość nieswiadoma niczego
o proszę i podszywacze są wsród nas :D akurat mieszkam w duzym miescie :) ale to nie ma wiekszego znaczenia.

Gość nieswiadoma niczego
kant dzięki :D może i mądrością też nie grzeszę :) ale naiwność to u mnie cecha wrodzona :) dziękuje za miłą pogawedkę :) dobranoc :)

to uwazaj, zaraz bede :classic_cool: nie przeszkadza ci dwudniowy zarost? skoro mam byc "zaraz", to nie zdaze sie ogolic :classic_cool:

Gość kozak ze wschodu
Kant....a co,nigdy nie jezdzilas na hamerykanskim motorze???? co takiego w tym pieknego????w zyciu bym nie zamienil pieknego konia na kawalek metalu...

a kto mowi o zamianie? wspominalismy o ksiazetach na ich rumakach. na wlasnosc posiadam dwa kolka. na "niewlasnosc" od czasu do czasu - czterokopytnego stwora. sprobuj podjechac na tym ostatnim pod blok.

Gość kozak ze wschodu
prawiczek.....ales blysnol.....aaaaaahhhhhhhh normalnie szok......a ty jak srasz to zamykasz oczy???/

kozaku ze wschodu - skoro jestesmy juz tacy dosadni, to czy zalatwiajac swoje fizjologiczne potrzeby (te w stalej postaci), zapuszczasz zurawia w muszle klozetowa? :-o dobranoc.

"Prawiczku - czekam ,ale tymczasem oddam się porywom namiętności z Nie kumam " Eee tam nie lubie secondhandów. :classic_cool: "prawiczek.....ales blysnol.....aaaaaahhhhhhhh normalnie szok......a ty jak srasz to zamykasz oczy???/" Nie wiem. Mam wtedy orgazm odbytniczy. :classic_cool: