Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja też kilku rzeczy nie kumam

13 letni chłopiec ojcem

Polecane posty

Gość AAARRRRCCCCDDDD
Podobno to tylko chwyt reklamowy, bo mało prawdopodobne żeby on naprawdę był ojcem tego dziecka. Tamci dwaj chłopcy mają po 15 lat więc najprawdopodobniej to któryś z nich.

Gość dziwne jest to
Ja się dziwie, że on już miał na tyle rozwinięte narządy płciowe i że jego sperma była zdolna do zapłodnienia... chłopaczek nawet mutacji nie miał.

Gość kumornik
ja również jestem w szoku. nie wiem jak takie rzeczy mogą dziać się na świecie. nie wyobrażam sobie jak 16-letnia dziewczyna mogła się związać z 12-letnim chłopakiem... normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie

Gość chora...
Zobaczycie, nie minie jakiś czas a będą pisać, że to nie on jest ojcem dziecka. Ja sobie w ogóle nie mogę wyobrażać co taka 15 czuła do takiego dziecka? Czy patrząc na niego on was podnieca? bo dla mnie to dzieciak który lubi grać w piłkę z kolegami i bawić się pistolecikami. Moim zdaniem on tego z nią nie zrobił a tym bardziej nie zrobił jej dziecka.

Gość chora...
Wiesz, 12 latka czy 15 latka nie trzeba już prowadzić za rączkę po chodniku. W tym rzecz, że nie znamy ich historii. Wiemy tylko tyle, że mają dziecko.

Gość kumornik
wiemy, również tyle, że ten 12latek nie jest jedynym kandydatem na prestiżową funkcję ojca dziecka tej dziewczyny, jest tez 7 innych w pełni rozwiniętych mężczyzn w wieku, od 3 do 10 lat. a co do rodziców, pewnie byli w pokoju obok

Gość on na pewno nie jest ojcem
w wieku 12 lat to nawet chlopak nie spuszcza sie tylko mu taki sluz sie wydostaje . wiem bo wlasnie mam 12 l

Gość aaaaasisi
ciekawego języka używasz w wieku 12 lat :P

Gość chora...
I dlatego takie dzieci szybko 'dorastają' i słownie i w czynie :P