fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 MAM PYTANIE CZY JAK JEST CIAZA POZAMACICZNA CZY TESC CIAZOWY WYKAZE ZE JEST CIAZA CZY NIE??? PROSZE PISZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany ale masz problem Napisano Luty 17, 2009 test wykaże...tylko skąd u ciebie pomysł ze moze to byc ciaza pozamaciczna?????????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 mam spirale od 3 miesiecy,a od ponad 2 tyg brak miesiaczki,mam jakies bole i klucia po jednej stronie-dol brzucha-i promieniuje i to az na plecy-co o tym myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany ale masz problem Napisano Luty 17, 2009 idz do ginekologa i zrob jak najszybciej USG...inaczej sie nie dowiesz...albo teraz szybko skocz do apteki kup test i sprawdz chociaz to czy wykaze ciąże...trzymam kciuki zeby było OK.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 wiesz co problem w tym ze test robilam i wyszedl negatywny,ale po jakies godzinie zobaczylam ze jest tam taka calkiem jasna linia ale nie wiem czy to nasiąkło i wyszlo czy co-mam juz tego @ dosc-a do lekarza musze czekac do poczatku marca:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 dzwonie do gina nastraszylyscie mnie!!!!!!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany ale masz problem Napisano Luty 17, 2009 dokładnie tak jak pisze osoba wyżęj:)Nie martw sie na zapas moze faktycznie masz jakis stan zapalny od spirali i tyle...no i w test nie wpatruj sie po godzinie bo to nic nie da...:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 nie odbierają-zadzwonie pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 a jednak poczatek marca:( Nie ma miejsc:( Chyba pozostalo mi sie uzbroic w cierpliwosc i tabletki przeciwbolowe. Dzieki wam kobietki za odpowiedzi. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ciąża pozamaciczna Napisano Luty 17, 2009 ale przędzej jakis stan zapalny np jajnika, wtedy miesiaczka może się opóźniać, ale i tak to PILNY temat, koniecznie do gina, nawet jeśłi miałabyś być przyjęta poza kolejnością po prostu jedź tam i się wciśnij poza kolejką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 17, 2009 wiesz co ale problem w tym ze my jestesmy w Szwecji to dostanie sie do gina nie jest takie proste jak sie wydaje-tu nawet jak chcesz gadac z ginem ,musisz sie zarejestrowac,a on dopiero oddzwania.Takze bede dzwonic i sie pytac czy czasem nie zwolnilo sie jakies miejsce.Dziekuje ci bardzo za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach