Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zesz w moorde

rodzina sie obraziła bo nie chcemy powiedziec jaka jest plec dziecka

Polecane posty

Gość o zesz w moorde

??kurczę!!! A wiecie jaki jest argument?bo jak pytaja mnie w pracy to ja musze się głupio tłumaczyc!I to zarowno tesciowie jak i moi rodzice.Przy kazdym spotkaniu jakies uszczypliwosci...bez sensu.Mam 3miesciace do rozwiazania,ale chyba rodzina przestanie sie cieszyc z wnuka bo "mamy tajemnice"

Gość ja tak miałam
a dlaczego robisz z tego taką wielką tajemnice? Uważam, ze to troche dziecinne podejście. Dziadkowie tak samo się ciesza z tego dziecka jak ty i mąż. Nierozumiem po co im zrobić na złość? Skoro wy znacie płec to po jakiego to ukrywać? co innego gdybyscie i wy nie znali i chcieli miec niespodzianke, ale tak?

Gość no a czemu nie chcecie
zdradzić płci dziecka? czy to taka tajemnica? :o

Gość a ty znasz płeć dziecka
? jeżeli tak, to co cie tak dziwi :P

Gość no a czemu nie chcecie
no własnie, to wy robicie z igły widły. naprawdę dziecinne zachowanie...wiem ale nie powiem.

Gość dark fairy lady
zachowujecie sie dziecinnie!chyba ze ty chcesz zrobic na zlosc tesciom...ale to i tak glupota

Gość zwykle jak ma się dziewczynka
urodzić, to robią tajemnicę. Przy chłopcach się z tym nie spotkałam :)

Gość a po co w ogóle
mówiliście, ze spodizewacie sie dziecka? to też trzeba było zachować w tajemnicy. :classic_cool:

Gość o rany ale masz problem
kuźwa babo ty jakas nienormalna jestes....ukrywac płeć dziecka...no buahahahhahhaahaha...idz sie lecz

przeciez autorka nie ukrywa ciazy, tylko plec, wiec jesli dziadkowie sa normalni to beda sie cieszyc, nie daj sie przekonac, bo potem bedziesz miala kolejne fochy jak im sie imie nie spodoba...

Gość zachowujecie sie dziecinnie
😴

Gość zwykle jak ma się dziewczynka
tak, że chyba nie straciłabym głowy, gdybym założyła się, że będziecie mieć córcię :)

Gość o zesz w moorde
ja nikomu nie robie na złosc!!!chcemy zrobic niespodziankę!a takze przestrzec się przed sugestiami jakie powinno byc imię,kolor pokoju czy wózka.Niestety ,ale nasze rodziny takie są,ze chca o nas wszystko wiedziec.

Gość no dobra ale czemu nie chcecie
powiedzieć? z czego tu robić tajemnice? to trochę niepowazne z waszej strony.

Gość to trzeba było i sobie
zrobić niespodziankę i nie sprawdzać płci. i wilk byłby syty i owca cała.:P:P:P

Gość ja tak miałam
moim zdaniem: jeśli rodzice mówią "my znamy plec ale wam nie powiemy" "my znamy imie ale wam nie powiemy" to dziadkowie moga odebrac komunikat "oni nie chcą zebysmy się interesowali tym dzieckiem. chcą nas odseparować od niego więc my nie bedziemy zabiegać o kontakt bo nic na siłe" ja tak bym to odebrała. Dla mnie to przykre. Odtrącanie dziadków.

Gość o zesz w moorde
własnie...kazdy ma swoje sugestie.Gdyby nie pieprzyli "mnie się marz wnusia" to moze bysmy powiedzieli.A tu kurcze koncert zyczen!

Gość koncert zyczeń
no to go przerwijcie i powiedzcie. narzekacie na rodzinę a sami zachowujecie sie podobnie.

Gość o zesz w moorde
przykre by było gdyby dziecko było chore...a my chcemy przekazac,ze niezaleznie od płci bardzo juz je kochamy!!!

Gość ja tak miałam
o zesz w morde" w ciazy straciłaś poczucie humoru czy taka zasadnicza byłaś już wcześniej? "koncert życzeń" Boże drogi. Może faktycznie lepiej nie rozmawiać z innymi ludźmi bo widze, ze każde zdanie was uraża. :-o

ale jestes dziwną osobą:oi co z tego,że marzy się babci czy dziadkowi wnusia?przecież to gadanie.To uważasz,że z wnuka się nie ucieszą?To jest twoja matka,sama nią niedługo będziesz i oby kiedys twoje dziecko w najszczęśliwszych momentach jego życia nie wypięło sie na ciebie.

Gość ja tak miałam
wy go "nie kochanie niezaleznie od plci"! bo wy znacie płeć! A szkoda słów. dziecine i wredne moim zdaniem.

Gość czyli dziewczynka
:D:D:D BINGO!!!

Gość nie wiem ile autorka
ma lat ale zachowuje sie jak naburmuszona, fochliwa smarkula.

Gość o zesz w moorde
chcę tyllko powiedzieć,ze oni często się wtrącali w nasze zycie.To znaczy przy rodzinnych impprezach zawsze były takie teksty-2lata po slubie a wnuka nie ma....albo jesli chcesz zajsc w ciaze to najlepiej w takim a takim miesiacu.Nie proszeni o opinie i rady sami je nam serwowali..trochę to irytowało i postanowilismy miec cos tylko dla siebie...

Gość matka dziewczynki
dlaczego dziewczynka? Kiedy dowiedzieliśmy się na Usg że będzie dziewczynka to szaleliśmy z radości i babcie i dziadkowie odrazu się dowiedzieli i płakali w sluchawkę. To chyba dziwna teza że dziewczynkę się "ukrywa"