Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinna86

salon sukien Sarah Jastrzębie, Wodzisław

Polecane posty

Gość kalinna86

Witam, czy kupowałyście tam może suknie ślubne, jakie ceny? I czy wypożyczają także suknie?

też jestem ciekawa :) ja spoglądałam na ceny tych sukienek na allegro. Czasem jest wpisane ile taka nowa suknia kosztowała... Osobiście wybieram się dopiero za miesiąc ...

Gość właśnie spojrzałam...
...na ceny na allegro. Przy jednej z sukni z 2008 roku było podane, że kosztowała w salonie 2100 zł.

Gość kameleonka
Odwiedziłam oba salony Sarah w wodzislawiu i Rybniku i zdecydowanie polecam Rybnik.. bardzo miła obsługa, duuuuza cierpliwosc dla klientek.. duzy pozytyw..

Gość kameleonka
ceny... wydaje mi sie ze nie sa przerazające jak to bywa w innych salonach... (przynajmniej tak mi sie wydaje) od 2300... poza tym nie wiem jak jest z wypozyczaniem.. mysle ze nie ma takiej opcji.. ale watro zapytac.. wiem ze jak sa wyprzedaze ( pazdziernik) to jest nawet do 40% upustu na sukienki które sa na salonie.. oczywiscie po uprzednim oczyszczeniu przez salon

Gość hm............
Wiem, że w Jastrzębiu jeszcze jak salon był na ul. Piłsudskiego za Domusem to wypożyczali suknie. W 2006 r. moja bratowa za 700 zł(w tym welon i dodatki) wypożyczyłam tam suknie. nie wiem jak jest teraz.

Gość hm............
znalazłam to przed chwilą w katalogu stron:"Sarah to suknie ślubne oraz moda ślubna, prowadzi komis sukni ślubnych, suknie ślubne z Sarah zawsze najpiękniejsze, wypożyczalnia sukien ślubnych, buty ślubne, profesjonalny salon sukien ślubnych."

Gość kameleonka
Do TAKA JEDNA KOBITKA A propo Twojej sukienki.. wejdz na strone www.sarah.com.pl wejdz na kolekcje platinum na na drugą strone i srodkowa na dole to ta sukienka . Kliknij w to zdj i tam tez jest pokazany profil od przodu.. miłego ogladania

Gość upupupppp

Gość shivaree
.. ja bylam w Rybniku, super obsluga, ceny faktycznie powyzej 2.300... ale wybór spory i dla każdego coś fajnego, ... pytalam o zwroty, nie ma kupujesz kiecke i jest cala Twoja :) sporo tam zmierzylam ale w rezultacie kupilam w podobnej cenie ale w innym salonie tylko dlatego ze po prostu inna wpadla mi w oko. Ten salon mogę polecić ...

Gość mala cytrynkaaaa
a ile wcześniej należy w tym salonie zamówić sukienke ?

Gość oooooooolaoooooooooo
mnie tez to interesuje

Gość shivaree
co najmniej na 4 miesiące przed weselem.... tak mi mowily kobietki w każdym z salonów...

Gość mala cytrynkaaaa
shivaree- dzięki za odpowiedź ;)

Gość ala ma kotaaaa
może jeszcze ktoś się wypowie ??

Mam jeszcze jedno pytanko...Czy w salonach SARAH są możliwe zmiany kroju sukienek np. dorobienie trenu,ramiączek itd. czy trzeba brać takie suknie jakie są ??

Gość usia-sia..
W Salonie w Jastrzębiu można kupić nową sukienkę, używaną(ok.1300) lub wypożyczyć. Pani obsługująca bardzo miła. Przymierzyłam z 10 sukienek i nie marudziła w ogóle.

Gość ala ma kotaaaa
ja mogę powiedzieć tylko tyle jak ktoś się zastanawia nad salonem w wodzisławiu lub jastrzębiu to zdecydowanie polecam jastrzębie. Pani przemiła,doradzi, porozmawia ...

ja moge polecic salon Sarah w Rybniku co prawda jeszcze nie kupilam suknie ślubnej ale przechodząć weszlam sie zorientowac co i jak panie bardzo sympatyczne obsluga 100 % :) i wybor bardzo duży weszłam tylko na chwile a tak mnie zagadaly ze siedzialam tam 40 min :) wszystko wytlumaczyly co i jak naprawde Polecam Salon ''SARAH'' w Rybniku

Gość Agee
Odradzam ten salon. Co prawda można znaleźć dość ładne sukienki, niemniej obsługa jak i wykonanie sukienki pozostawia wiele do życzenia. Zakupiłam (2017r.) suknię ślubną w tym salonie, niestety w związku z emocjami i złym oświetleniem w salonie nie zauważyłam defektów. W dniu ślubu, gdy ją założyłam wiele koralików odpadło przy pierwszych krokach. Dodatkowo musiałam brać nożyczki i obcinać wystające nitki (było ich naprawdę sporo). Zgłosiłam reklamację. Niestety - pomimo tego, iż przypominałam o sobie telefonicznie, pani kierownik ani nikt z obsługi nie odezwał się do mnie. Jestem naprawdę bardzo zawiedziona z obsługi i sposobu w jaki traktowani są klienci po tym, jak dokonana zostanie wpłata za suknię. Dlatego odradzam ten salon! PS. Suknię zakupiłam w salonie w Jastrzębiu, później ten salon zamknięto i na przymiarki musiałam jeździć do salonu do Rybnika.

Gość gość
A ja właśnie nic nie mogę znaleźć i jestem załamana, nic mi się nie podoba w tych salonach :( Chyba mam w głowie jakiś swój ideał, a w sklepach go nie ma... Zastanawiam się, czy by sukni nie zaprojektować i nie uszyć, któraś z Was może tak robi? Mam na oku jednego projektanta http://jonatankilczewski.com/ona/suknie-slubne/ - myślę, że stanąłby na wysokości zadania i zrealizował moje marzenie o wyjątkowej sukni ślubnej :)