Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aśka21

160 cm ile powinnam wazyc, zeby podobac sie facetom???

Polecane posty

Witam, ile powinnam wazyc zeby facet uwazal mnie za atrakcyjna???

Gość iren
Aska zlituj się a co do tego ma waga żeby podobać się chłopakom musisz mieć to coś w sobie co się chlopakowi spodoba.

no tak masz racje, ale mezowi podobno sie podobam, jednak brakuje mi spojrzen facetow przed lat (zanim zaszlam w ciaze).obecnie wiem ze jestem otyla.Zastanawiam sie jakie dziewczyny podobaja sie faceta, czy wychudzone czy takie gdzie idzie za cos "zlapac"???

Gość 55 kg maks

Gość monalisssssaa
przy tym wzroście waze jakieś 62 kg ale jestem ubita i nie widać po mnie wagi ćwicze dbam o siebie mam duży biust i wydatną pupe na zainteresowanie facetów w życiu nie narzekałam.waga to nie wszystko bo przy tym wzroście można ważyć 50 kg i wyglądać źlę zależy od budowy ciała

oj to dluga droga mnie jeszcze czeka :( dzieki za szczerosc.

Gość iren
Asia jak chcesz wiedziec to Ci powiem jeżeli chodzi o fizyczność to musisz byc bardzo zadbana i pachnąca. A wogole to faceci patrza na cycki i pupę.To ich najbardziej kreci .

Gość anka hula hula
ja przy wzroscie 160 cale czasy liceum wazylam 48-50kg, jednak po rzuceniu papierosow waga skoczyla do prawie 60 rok temu :o od tego czasu wzielam sie za sebie i przez rok udalo mi sie zrzucic 5kg.. nie jest to szybkie tempo ale wytarczy jak dla mnie.. przynajmniej zdrowe tempo. na spojrzenia facetow rowniez nigdy nie narzekalam. moj obecny chlopak sie mna zainteresowal wlasnie wtedy jak wazylam 60kg. rowniez mam okragla pupe i wiekszy biust. to wszystko zalezy od sylwetki. ale ja osobiscie bede czula sie najlepiej z waga 50 kg. wole gdy cialo jest lzejsze bo nie mam wtedy problemow z bieganiem na autobus lub wchodzeniu na wysokie schody :D ogolnie o kondycje mi chodzi :D mysle ze przy tym wzroscie waga 55-60 podoba sie facetom.. gdy dziewczyna przy tym wzroscie wazy 45 kg wyglada jak jakis manekin lub szkielet a nie jak kobieta.. moja kuzynka jest szczupla i zawsze mi zazdroscila kobiecej sylwetki. W NASZYCH KRAGLOSCIACH TKWI PIEKNO!! mezczyzna szukajac matki jego dzieci raczej bedzie sie okladal za kobieta z ladna pupa i szerszymi biodrami niz za dziewczyna o chlopiecych ksztaltach. nasze ksztalty kojarza im sie z plodnoscia :) i to jest wazne :) nie ma co zwracac uwagi na mode z tv ;) pozdrawiam cieplo

Gość powinnaś ważyc
tak około 70 kg .

Gość hcbv
anka hula hula, dzieki bardzo, ale z Twojego postu dowiedzialam sie, ze wygladam jak chlopak:P Mam 163cm, waze 46 kg, mam zaledwie 83 cm w biodrach... Mam 21 lat. Staram sie przytyc, sama wprowadzam sobie diety pogrubiajace, ktore niestety nie skutkuja i moja waga wciaz stoi w miejscu. Chcialabym byc grubsza o jakies 4 kg. Biodra tez chcialabym miec szersze, ale coz, tego juz raczej nie zmienie. Sama czuje sie zbyt szczupla, mam raczki jak patyczki:P Ale posladki mam dosyc wypukle. Na ciele zero cellulitu. O dziwo na powodzenie mezczyzn nie narzekam, bardzo czesto slysze komplementy. Mozliwe tez, ze nadrabiam twarza. Mysle, ze nie jest tak, ze faceci lubia tylko okraglejsze babki, kazdy ma inny gust i kazdemu podoba sie co innego. A Twoj wpis byl bardzo krzywdzacy, bo mozna dojsc po nim do wniosku, ze filigranowe kobiety wygladaja jak chlopcy:|

Gość wrrr kam
ja przy tym wzroscie waze niezmiennie 50 kg od 5 lat, mam 22 lata dodam:) ale staram sie cwiczyc. Mysle, ze to jest odpowiednia waga, ani mnie za duzo ani za malo.

Gość monalisssssaa
najlepszy tego miałabyś przykład gdyś zobaczyła nas wszystkie koło siebie stojące.wtedy byś zauważyła że jeden wzrost różne wagi a czasem takie same a zupełnie inny całokształt

Gość anka hula hula
sama bylam jak patyczek przez dosc dlugi okres czasu ale to dlatego ze bylam bardzo aktywna w liceum. biegalam na zawodach itd. pozniej wyjechalam do angli i tutaj przytylam.. pewnie nie staloby sie to gdybym tak nie kochala czekolady w kazdej postaci :D do tego doszlo zmeczenie po rpacy i brak czasu na gotowanie.. teraz gotuje dla siebie i chlopaka i mam o wiele lepsza diete i chudne.. ale jak ktos chce przytyc to polecam jest tluszcze z cukrami, np chleb z dzemem i maslem albo majonez na kanapkach rowniez pomaga.. wiem po kumpeli ktora probowala przytyc.. zaczelam uzywac majonez doslownie do wszystkiego hehe no i pomoglo :) odrazu zrobila sie bardziej 'nabita' ale nie gruba :) hcbv nie chcialam nikogo skrzywdzic bo tez bylam chudzielcem ;) wiem jak to jest.. jesli cie urazilam to przepraszam ale to jest tylko moja opinia.. kazdy ma inny gust itak :)

Gość Antii89
To zalezy :) Bo mozna miec 162 i 49 kg i miec 88 cm w bioderkach a np 67 w pasie;D Wiec waga wcale nie determinuje cm:) Niektorzy sa po prostu mocniej zbudowani. Najlepiej cieszyc sie tym co się ma.Oczyiscie otylość jest dość niebezpieczna i lepiej z nia walczyć dla samego siebie:)

obecnie waze 62 kg(dla mnie to nadwaga)zawsze wazylam 53-55 kg, no ale po ciazy sie zmienilo:(,chce wrocic do poprzedniej wagi, ale trudno mi to juz idzie:/

Gość manikaa
wszystko zależy od budowy i proporcji- ja mam 160 cm i ważę 60 kg i NIKT nie wierzy, że aż tyle. Wszyscy dają mi góra 55 kg.Ale mam takie dziwne szczęście, że cały tłuszczyk zgromadził mi się na biodrach i w biuście. A na brak adoracji nie narzekam- wręcz przeciwnie :P

ty a ile ty masz lat ??? chyba nie za wiele bo glupie pytania zadajesz . ale powiem co cos masz wazyc tyle zebys TY sie czula atrakcyjna NAJPIERW dla siebie..potem moze cie jakis zauwazy:)

Gość ja dla przykladu mam
przy 160 cm tylko 46.5 kg. I wierzycie mi czy nie ale jeszcze ostatnio miałam 44.5. Starałam się przytyć trochę bo wszyscy mówili,że za chuda jestem, Miałam jakieś 80 cm w biodrach. Teraz mam 84.. Przy głupich dwóch kg aż 4 cm.. To dużo. Dodam,ze kiedyś miałam też 60 kg i wyglądałam jak czołg. Ale myślę,że u mnie wymiary po prostu nie są odpowiednio proporcjonalne do wagi.. bo przytyłam tylko 2 kg a już 4 cm w biodra poszły.

Gość ja pierdziele każda
pisze że ma powodzenie tu i ówdzie, mnie nikt nie komplementuje, nikt nie pada z zachwytu na mój widok, jestem beznadziejna :( Czy mężczyźni mówią wam w prost że jesteście fajne laski czy w domyśle to czujecie? Dlaczego nikt się mną na ulicy nie zachwyca :(:(

Gość ołmygosz
ja mam 170 i waze 50 kg. to ty powinnas tak z 41-45 kg

Gość 25555555555555
ja mam 165 i ważę 48 kg myślę ze podobam sie facetom taka :) ale o gustach się nie dyskutuje

Gość sympatyczna:)
Ja mam 163, i waze 45 kg, i tez na brak powodzenia nie narzekam ;)

Gość t13gqh2t4hy1
ale bzudry piszecie , ja mam 162 zm wzrostu a waze 46-47 kg i wygladam jak szkieletor, spodni mi spadaja.... mysle ze 50 kg jest dobra waga, sprawdz BMI

Gość to nie chodzi o wage tylko
o wymiary dziewczyny zrozumcie. Jednej moze pojsc wszystko w biust innej w brzuch. I czy taka która ma 52kg , 95 w biodrach i 80 w biuscie bedzie wygladac tak samo jak ta ktora ma tez 52kg ale 85 w biodrach i 95 w biuscie? NIE! Więc nie rzucajcie haslami ze 46 to szkielet, 52 to w sam raz. Bo to gowno prawda za przeproszeniem.

Gość kolrewq
tak ok 53-55 kg?

Gość ciemnablondyna
ja obecnie mam 23 lata, 164 cm i ważę różnie, waga często waha mi sie międezy 55-57 kg. Piersi-B, pupa wypukła, uda wg mnie grube, mam typową sylwetkę sprinterki(jeszcze niedawno biegałam). Maż za mną szaleje, a koledzy lubią zawieszać na mnie oko, więc nie narzekam i ty tez nie narzekaj :)