Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghghghg

ZAPAMIĘTAJCIE!BY PODOBAĆ SIE FACETOM MUSICIE WAZYĆ MINIMUM 60 KILO NA 170 CM !

Polecane posty

Gość fghghghg

Pytanie, co lubi Twój facet? -kości i ości? -mięsko? ...:O panowie też mają swoje upodobania...

Gość Antii89
Wskaznik BMI przy tych wymiarach to 20.8. Prawidlowa waga mieści się wprzedziale 18.5-24.4. Ja mam 18.7 i do szczupłości mi daleko:) A mój facet na pewno nie chciałby, żebym ważyła więcej... Podobam mu się taka jaka jestem. Zresztą niektórzty mężczyżni wolą grubsze panie. Więc nie opowiadaj bzdur, żeby sie tylko dowartosciować.

Gość taka jest regula
takie zycie 160-50kg 170-60kg 180-70kg

Gość bzdety *********

Gość Antii89
Hahaha ludzie naprawdę mnie rożsmieszacie... To jak mam 160 to nie mogę już ważycc ani mniej ani wiecej, bo stara panna zostanę tak?:) A ja ważę mniej i dobrze mi z tym!!!:D

Gość dark fairy lady
przepraszam ze nie w temacie ale skad wy bierzecie takie ladne serduszka kwiatki i usteczka?

A ja tam wolę panie, które mają trochę ciałka - przynajmniej sobie siniaków na kościach nie nabiję :D A poważnie - jeśli kobieta o siebie dba, dba o higienę, lubi siebie, jest inteligentna i zadowolona z życia - to mnie się podoba! W każdej kobiecie jest coś pięknego - oczy, włosy, dłonie, usta, nie tylko tyłek, nogi i biust :)

Gość KK6677
buhahaa

Gość deeper.
Jesli ktos twierdzi, ze ma bmi 18.7 i daleko mu do szczuplosci, to jest porabany:O Jesli masz za duzo tluszczu, to nie z powodu wagi, ale z powodu trybu zycia, w ktorym nie ma miejsca na ruch.

Gość frufru
"MINIMUM 60 KILO NA 170 CM" ej to nie tak źle, nie trzeba sie odchudzac :D bo jesli piszesz MINIMUM to znaczy że można więcej? :)

Gość dark fairy lady
dzieki serdeczne!

Gość phehehe sa gusta i otym
sie nie powinno dyskutować..to ja strasznie gruba jestem według tej ruguły a jakoś na powodzenie nie narzekam

Gość 160 cm conajmniej 64 kg
wagi w biodrach 100 cm w biuście 101 cm w tali 65..... to wszystko mieści się w tym ciele >>>>>>>>>>>> http://www.voila.pl/353/lq6w5/?2

Gość Antii89
ja mowie ze mam tyle;) I nie sadze ze mam tluszcz!!:) Bardzo lubie swoje wymiary i z nikad mi sie nie wylewa... Poza tym bardzo lubie ruch. Cotygodniowy basen + raz w tyg zajecia taneczne.:) Nie kazdy musi miec wymiary 90/60/90:) Ja mam w sam raz!:)

Gość Antii89
Daleko do szczuplosci chodziło mi o to, że chce wam przekazac, że nawet ważac nie za duzo (żeby nie było ja sięnie odchudzam! ) można wyglądać seksownie i kobieco!!!:) Nie chciałabym mieć mniej cm...:)

Gość kazdy wyglada tak jak wyglada
a wy zajmijcie sie soba

Gość moniiczkka
jakie są zasady u facetów?wy możecie mieć brzuszki i nadprogramowe kg mozecie o siebie nie dbac i byc owłosieni..a kobietą wiatr w oczy

Gość iren
Chyba nie miałaś do czynienia jeszcze z facetem jeżeli twierdzisz żeby się podobac to cię postawi na wagę i sprawdzi czy ta waga mu odpowiada. Facetów kręca piękne piersi i sliczny tyłek i o to dbaj.

Gość a na tym foto to ona zbyt zaok
raglona jest

Gość taka prawdakobiety ze trzeba d
dac o siebie nie mozna byc za grubym.ja bym sie nie pokzal z paszkwilem na ulicy ktory jest za gruby to wstyd

Gość vDSfg
ja mam 172 cm i waze 59 kg i wcale taka chuda nie jestem:O