Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest z mną nie tak

co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Mam 20 lat, podobno jesem łądna, a ciągle sama:(( jedyni faceci jacy się mną intyeresują to sami niedorozwoje:( nie chcę być sama, a jeśli już spotykam kogoś fajnego i ciekawego to okazuje się że albo jest zajęty albo mnie nie chce:( co jest?

głupki i tyle, takie typowe wieśniaki:(

dziękki za pocieszenie:/

Trudno powiedzieć dlaczego tak jest, młody wiek i uroda to nie wszystko. Widocznie czegoś brakuje, nie wiem - może wyrazistości, konkretnego stylu, może tego "czegoś", trudno wywnioskować nie znając Ciebie. O osobowości i charakterze się nie wypowiadam, a wiadomo, że na początku większość osób zwraca uwagę na wygląd, w końcu jakoś trzeba do siebie przyciągnąć.

zalezy dla kogo:P i nie wykładam od razu że mi zależy itp.\

Gość qweoioi
nie martw sie ja mam 25 i tez ciagle trafiam na oszustow matrymonialnych buahahaha :D:D takie zycie

Gość księżna Fiona
ja też wyglądam bardzo konkretnie, mam charakterystyczną twarz, wielkie oczy, długie rzęsy, wydatne usta, długie brązowe włosy, wzrost 172cm, rozmiar 36 i bardzo duże powodzenie u facetów, którzy kompletnie nie są w moim typie. (nie mam tipsów, maluję jedynie rzęsy i usta pomadką) ubieram się kobieco, głównie w ciuchy z H&M, czy Orsay - sukienki, spodnie z materiału, kobiece, obcisłe ciuchy, buty na obcasie.. do tego perfumy Escada, stylizacja włosów itd. - wyglądam bardzo dobrze. myślę, że problem jest w osobowości. nie jestem imprezowa. ;p nie chodzę do klubów, noce spędzam z książką, lub przed komputerem, uzupełniam braki w wiedzy. ;p nie jestem zbyt towarzyska, ale kiedy ktoś mnie zagaduje, zazwyczaj nawiązuję dialog ;D (chyba, że jestem zbyt onieśmielona, lub zaskoczona.. ;p) jestem nieśmiała, w towarzystwie, gdzie większość ludzi jest obcych i starszych ode mnie. nigdy nie piłam alkoholu - nie otwieram się przed nieznajomymi, nie potrafię "od tak" opowiadać o sobie, swoim życiu, znajomych itd. mogę posłuchać, co ktoś inny ma do powiedzenia i zadawać pytania. ;) wszyscy moi znajomi palą.. ja jedyna nie. kiedy idą na fajke rozmawiaja o wszystkim, mnie to omija. bywam niemiła dla osób, które mi si nie podobają(!) ... wiem, że nie powinno tak być, ale podświadomie nie chcę im robić nadziei, czy coś..?

Gość loko choco
też tak mam :( trudno mi znaleźć kogoś, komu i ja bym pasowała, i on mnie. wiem że nie jestem głupia, ale często właśnie kręcą się koło mnie głupi faceci. Wtedy bywam niemiła, bo nie lubię bezmyślnych, głupich facetów, którzy myślą, że mogą mnie sobie popodrywać :P

Gość herbata z cytryna
księżna Fiona------->>> po przeczytaniu Twojego postu poczulam sie jakbys mnie opisywala, wyglad dokladnie taki sam, wzrost tez i rozmiar tez lubie sie kobieco ubierac i osobowosc 100% to samo - Ty jakims moim klonem jestes:P :)

\"myślę, że problem jest w osobowości. nie jestem imprezowa. ;p nie chodzę do klubów, noce spędzam z książką, lub przed komputerem, uzupełniam braki w wiedzy. ;p (...) wszyscy moi znajomi palą.. ja jedyna nie.\" no tak, nie imprezujesz, nie palisz, jeszcze powiedz, ze sie nie upijasz... faktycznie problem ;)

księżna fiona:jakbym czytałą o sobie, na serio:)