Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -lola-

Wyszuszona na maxa włosy

Polecane posty

Gość -lola-

Nigdy nie miałam z nimi problemu....są rzadkie bo są ale lśniły i dawałam sobie z nimi radę :) A teraz masakra:(:( Siano , suche, bez połysku ....może to i wina lakieru ale: Jaki szampon????? Odżywka - dziewczyna doradźcie - nie znam sie natym bo...nawet się nie maluję.Pomocy!!

Gość kallos mleczny
najlepszy na suche włosy

Gość Karrrammmbbbaaa
moze cos z apteki albo sklepu zielarskiego? bo wszystkie produkty kupione w drogerii maja mnostwo chemii.. Ja przerzucilam sie wlasnie na szampony z zielarskiego, ostatnio mialam szampon Tołpa, teraz mam radical i do tego odzywka WAX z apteki (trzeba sie pomeczyc z nia troche bo 2 razy w tyg sie ją naklada po mysciu, na to foliowy worek i ogrzewasz suszarka pol godziny i zmywasz- ale efekty warte sa tych zabiegów ;) ) Pozdrawiam :)

Gość stanowcza66666666666666666666
Nie wiem ja 2 sni temu umylam wlosy zwyklym olejem , bo nawet oliwka nie pomogla , po umyciu i splukaniu zi,ma woda ( ciepla wysusz) wlosy byly tzw tluste , poobcinalam te siano ktore zostalo.dzisiaj wlosy umylam i sa super .Zadne drogie i tanie odzywki mi nie pomogly

Gość -lola-
Dzięki;) 🌼

Gość maseczka Garniera wygładzająca

Gość jaajajaaaa
spróbuj jedwabiu kosmetycznego do włosów, koszt ok 8zł, nakłada się go na ręce dosłownie 2 kropelki, rozciera i nakłada na końcówki włosów:)

Gość Wejka

Do zniszczonych włosów ja polecam szampony Essenz - nieźle nawilżają, dobrze odżywiają. A włosy właśnie przy tym nie są obciążone ani oklapnięte. Moim zdaniem doskonała opcja!