Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskocona na maxa

13 latki uprawiają seks??? Co się dzieje z tym światem !?

Polecane posty

Gość boże to chore
!!!

Gość poważny kafeteryjowicz
a co z rodzicami tych "dzieciorodziców" ??? co te małolaty wyprawiają to się już w głowie nie mieści :/ prawiczek i kropka nie znajdzie już swojej dziewicy skoro już 13 uprawiają seks...

ten koles wyglada na 8 czy 9 lat... przeciez trzeba dojrzec fizycznie do pewnych rzeczy...

no bo taka jest prawda, gdzie teraz szukać dziewic? w przedszkolu?

Gość satanistyczny mistrz wojny
The Sun to tabloid w stylu polskiego faktu. Fakt raczy nas bzdurnymi historyjkami o niezwycięężonym chomiku, naenergetyzowanymi mandalami od uzdrowicieli- itd.... Anglicy mają To. Fakt przekupuje ubogich mieszkańsów wsi i małych miast by pier dolili że spotkali obcych- cóż taki pijaczek dla stówy i potężnego rozgłosu powie wszystko... A Sun przekupił pewnie rodziców gówniarzy Tylko że sprawa stała się zbyt głośna i poszła w świat.. Pomyślcie- mały nie przeszedł mutacji A brak cech dojrzewania = brak możliwości zostania tatusiem A mała pewnie puściła się z innym swzczylem choć teraz grz cnotkę The sun po prostu dał zarobić i zyskać sławę tym dzieciom W polsce był taka gazeta ,,Skandale"- przedruki z tabloidów o npn tym że kobieta urodziła za miast dziecka wielką gałką oczną, trzyma ją w soiku, a ona do niej mruga.. To mi wygląda na tego typu historię Ale mogę się mylić .

Gość w mojej starej szkole
licealistka 17 lat zaszła w ciąże z 14 dzieciakiem :?

wiec jestem w stanie w to uwierzyć :/

a dodam że ona potem mówiła ze nie zabezpieczyła się bo myślała że on jeszcze nie może być ojcem :?

to co napisała w mojej starej szkole tylko potwierdza upadek naszego społeczeństwa :?

Gość zabierają się za seks
a nie mają pojęcia skąd się biorą dzieci :/

Gość zastanawiająca się
ciekawe jak wyglądał ten ich seks

Gość sud
a nie pomyśleliście że to poprostu natura sobie reguluje przyrost naturalny? skoro starsze dziewczyny i kobiety coraz rzadziej chcą rodzić dzieci i faszerują się antykoncepcją to matka-natura tak sobie wykombinowała że teraz 13-letnie panienki się nadają na wydanie potomstwa. Wszak popatrzcie jak te nastolatki dziś wyglądają po tych chipsach i modyfikowanej żywności - pierwsza gimnazjum a niektóre mają balony które większość licealistek przed 10 latami by im zazdrościła. Skoro mądre i wykształcone kobiety nie chcą rodzić to muszą je zastąpić jeszcze te "głupiutkie" smarkule. Proste.

Gość zastanawiająca się
jeśli to co piszesz sud jest prawdą to może nam się niedługo skócić długość życia :(

Gość taaaa-----
1yle ze ta 16-sto letnia mama powiedziala e miala paru innych partnerow w wieku 16 do 19 lat ale wcisnela to w buty nyjnaiwniejszemu dzieciakowi.... testy genetyczne w trakcie zalatwiania ... dawala doopy na prawo i lewo.... niewiniatko niby a takie rozwiezione i wyrachowane... ale to niestety typowa kobieta pozdrawiam 🖐️

Gość kAXIL
Dziennikarka zapytała się go jak da radę finansowo a on na to "A co to znaczy finansowo" jaja jak berety

Gość fruzia85
na mój gust to nie jego dzieciak przecież on ma robaczka zamiast siusiaka chyba no nie jest możliwe zeby zapłodnił kobiete