Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr kam

Jaki krem polecacie....??

Polecane posty

Gość wrrr kam

nawilżający do cery problemowej, ze sklonoscia do wypryskow i zaczerwien, ale taki ktory nie zatyka porow i nie powoduje powstawania zaskornikow. prosze o rade!! pozdrawiam

Gość vichy normaderm

Gość Anti89
No yto napisze jeszcze raz:) Zajrzyj na www.mazidla.com, badz do pobliskiego sklepu z ekologicznymi polproduktami... Zakup sobie hydrolat (oczarowy, rozany, mietowy obojetnie) i do tego olej zimnotloczony. Przy kazdym specyfiku masz dokladny opis na co działa!. Zero chemii zero zatykania, ladne nawilzenie i skora promienna odzywiona.... Do tego cena nie jest wygorowana, wiec w razie czego mozesz rzucic kat. Ja niedawno sprobowalam i serio jestem zachwycona... I nei tylko ja:)

Gość wrrr kam
ten olej i hydrolat razem zmieszac czy stosowac osobno? jak tego uzywac? pozdrawiam

Gość Antii89
ja rano i wieczorem przecieram buzie hydrolatem (stosuje jak tonik bezposrednio na twarz) jak wyschnie to nakladam kilka kropel oleju:)

Gość wrrr kam
dziekuje:)

Gość kamilcia19876897
a stosowal ktos krem physogel??

Gość kasieńkaaaa78
polecam mleczko nawilżające dardia. najlepszy kosmetyk jakiego kiedykolwiek używałam. doskonale nawilża i do tego regeneruje skórę.

Gość wrrrr kam
cos slyszalam na temat mleczka Dardia, ale nie za wiele, moglabys napisac kilka zalet tego kosmetyku? jak dziala, czy radzi sobie z problemami skornymi itd??