Niklta 0 Napisano Luty 17, 2009 ktoś się z czymś takim spotkał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Luty 17, 2009 niesluchaj ich pewnie chca cie nastraszyc,rozbierasz sie od pasa w dol,ale czasem tez piersi chce zbadac odrazu ,ale najpierw pozwoli ci sie ubrac do pasa zebys nieczula sie skrepowana.coprawda moze trafic sie jakis osiol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to prawda. Napisano Luty 17, 2009 czasem chcą od razu do naga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Luty 17, 2009 Spotkałas się z czymś takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to prawda. Napisano Luty 17, 2009 tak, ale od razu odmówiłam.Zresztą kolezanki miały podobnie, tak jest ponoc szybciej i mówią, że są lekarzami i nie ma co przed nimi ukrywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AskaAaaa Napisano Luty 17, 2009 pierwsze slysze ze od razu do naga ze od pasa w dol to wiem ale ze wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Luty 17, 2009 a np u którego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to prawda. Napisano Luty 17, 2009 u jednego we Wrocławiu, nazwiska nie podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła27 0 Napisano Luty 17, 2009 Mi każe zdejmować góre po zejściu z fotela i jestem nago ale co tam przecież wszystko widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulka33.... Napisano Luty 17, 2009 Ja sie nigdy z czyms takim nie spotkalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła27 0 Napisano Luty 17, 2009 wpiszcie sobie Walczak ginekolog co kazal robić kobietom Różni się zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła27 0 Napisano Luty 17, 2009 Na polnej w poznaniu mlode dziewczyny przy studentach badają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy jaja Napisano Luty 17, 2009 A ja się rozbierałam. Tylko na raty, Najpierw od pasa w dół do badania ginekologicznego. A później wciągnęłam gacie i portki ale zdjęłam bluzkę i stanik do badania piersi. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach