Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam w zyciu cel

Moja wlasna Dieta... napewno sie uda!

Polecane posty

Gość Mam w zyciu cel

Hej. :) O to moja dieta. Sama ja ulozylam i mam nadzieje ze wypali. I nie bede pislaa tak jak na innych topikach ze sie chudn ie 5 kg tydzien itp. bo na takie diety juz nie ide. :) Albo 15 kg w miesiac... Na tej diecie mam zamiar byc do poczatku czerwca... i nie bede sie wazyla codziennie czy mi ubylo tylko bede sie wazyla raz w tygodniu. :) Na tej diecie chodzi mi o to zeby zmienic nawyki w ywieniu zebym nie tesknila zaa tlustym miesem, slodyczami, gazowanymi napojami. Chce poprostu przyzwyczaic organizm do zdrowego tryby zycia. :) Bo przeciez : Nie zyjemy po to aby jesc tylko jemy po to aby zyc. :) I to jest moja zasada! Bylam juz naprawde na wielu dietach 'cud' schudlam 4 kg w 3 dni za 2 dni bylo + 4 kg... wiec nie warto!! Lepiej wolniej a zdrowiej... Taa dieta moja ma wysokokaloryczne snaidanie gdyz sniadanie to najwazniejszy posilek u czlowieka. Grejfruty sa w tej diecie po to aby spalaly zbedna taknke tluszczowa... I to chyba tyle. :) Kto sie przylaczy...?? Kto chce miec sylwetke na lato ?? No chyba kazdy ... Wiec zapraszam... Ja zaczynam od jutra... Ale dzisiaj juz tez jestem na diecie ale innej. :P Sniadanie : ok.7.30 - platki owsiane NesVita [lub inne platki owsiane] 2 Sniadanie : ok.12.00 - kanapka z ciemnym pieczywem i szynka. Obiad : ok. 14.00 - jakies mieso gotowane z warzywami. , grejfrut Podwieczorek : ok. 16.00 -grejfrut Kolacja : ok. 18.00 - kanpaka z chrupkim piieczywem ciemnym WASA i z wedlina lub serem bialym. I to taka wlasnie moja dieta. ;) Prz tym bede uprawiala sport. -brzuszki [ ok.50 dziennie -na poczatek ] -rowerek stacjonarny [ok. 30 min. -na poczatek ] -i inne cwiczenia... ;) -i mam zamiasr sobie kupic hula hop zeby miec piekna talie. ;) rowniez bede pila ok.2 litrow wody dziennie i soki marchwiowe... jak myslicie pomoze cos ??? A moze ktos z was keidys juz byl na jakiejs diecie.? A zapomnialbym, o to moje wymiary. : wzrost : 165 cm waga : 70 kg wymarzona waga : 60 kg [ oczywiscie taa waga jest realana jezeli bede przestrzegac tej diety przez moj okreslony czas. :) ]

Gość jestem z Tobą
cześć, uważam, że Ci się uda to co napisałaś jest bardzo podobne do tego, co mi przepisał lekarz. JEstem tak samo wysoka jak ty - na początku grudnia ważyłam 75,5 kg teraz mam 68, mój cel - 61 chodzę do dietetyka co dwa tygodnie, mam ułożony jadłospis. Dokładnie 5 posiłkow, z czego najbardziej syte śniadanie. bez ograniczeń mogę jeść grejfruty, melony i arbuzy. moje pory posiłów to 7.0, 11, 14, 16 i 18.30 czuję się super! robię coś dla siebie, mam dużo energii, żadnych przeziębień! chudnę od 0,5 do 1 kg tygodniowo, wolno ale na stałe tak więc jestem z Tobą!

Gość Cytrynka_007
Ja od wczoraj jestem na diecie 500 kcal i mam zamiar sie jej trzymac do maja

Gość Mam w zyciu cel
do jestem z Tobą Dizkeuje ze jestes ze mna. :) Bo teraz naprawde malo osob chce sie odchudzac zdrowo i wolniej... Wola 'diety cud' ... No ale dobrze ze sa jeszcze jakies kobitki rozsadne. :) I gratuluje Ci ze tyle juz schudlas. :) Najgorsze pierwsze dni.... Mam nadzieje ze razme sie bedziemy wspierac. :) Pozdrawiam. :) i trzymam kciuki za wszystkie osoboy ktore sie odchudzaja !

Gość Mam w zyciu cel
do Cytrynka Ale 500 kcal to bardzo malo przeciez... nie wycienczysz oragnizmu?? Przeciez to jest jak glodowka.... A jaki masz jadlospis ?

Gość Cytrynka_007
jem owoce i wazywa dzisiaj zyje o 3 kawach , herbacie wspomagajacej odchudzanie , 1,5 wody , i surowce z marchwi i jabuszka ;/ a Ty ?

cytrynka popieram ja stram sie maks 600kcal jesc i w 13dni schudlam 6kg musze jeszcze 20 dam rade

Gość Mam w zyciu cel
do Cytrynka i jak sie czujesz. ? :) Ja dzisiaj przygotowalam jakby organizm do zaczecia mojej diety. :) Pilam sok marchwiowy,zjadlam grejfruta, kanapki z ciemnym chrupiacym pieczywem WASA i ok 1 l. wody a i gotowane miesko. Nie mam zamiaru sie glodzic gdyz wiem ze to nic nie da bo bede myslala wylaczenie o jedzeniu. :)

Gość Cytrynka_007
stosujac ta moja diete od wczoraj ubylo mi na wadze 0,7 kg wiem ze jak bede tez cos cwiczyc i po zakonczeniu mojej diety nie rzuce sie na jedzenie to utrzymam wage bo juz raz ta diete stosowalam i w 3 tyg schudlam 11 kg wiem ze warto ale w ciazy zaszalalam i zostalo mi troszke :P

Gość Mam w zyciu cel
nestee Ale tee diety bardzo wyczerpuja wasz orgaznim. i nie mowie tego teraz ze wam zazdroszcze tylko wiem z wlasnego doswiadczenia... Ok schudniecie tee okolo 7kg a po diecie takiej nawet jak zjecie cos nie az tak bardzo wysokokalorycznego juz przytyjecie... nawet jak bedziecie potem na takiej diecie 1200 kcal to i tak przytyjecie bo ja tak mialam i moje znajome inne tez niestety. :( To jest poprostu glodowka... i oraganizm zbiera zapasy [ taknka tluczowa ] bo sie boi ze znow go taka 'dieta' zaskoczycie. :) Wiec lepiej wolaniej,mniej a trwale :)

mogę się przyłączyc?? w grupie zawsze raźniej a mi wsparcie jest potrzebne:)

Gość Mam w zyciu cel
Cytrynka mam nadzieje ze Ci sie uda schudnac niezle i nie przybrac na wadze. :) Naprawde z calego serca Ci tego zycze. :)

Gość Cytrynka_007
kasiadw1 - zapraszamy :) a jak tam u ciebie z nadwaga ?

Gość Mam w zyciu cel
do kasiadw1 Pewnie ze tak. :) I wiadomo w grupie zawsze razniej. :) Ja zaczynam od jutra ta diete a ty ?? I naprawde nie bedziesz na niej gloda. :) Jesli zgodniejesz mozesz zjesc grejfruta, arbuza czy nawet jablko. :) I napewno nie bedziesz na takiej diecie zmeczona.

moim problemem jest mobilizacja! a zaczeło się od tego, że od października zaczełam się odchudzać i do świąt BN schudłam z 66 do 55kg przy 166cm. wróciłam do domu (bo studiuje w innym mieście) i rodzice się załamali że jak ja wyglądam, same gnaty i zaczeli mnie Tuczyć! nie chcieli z domu wypuszczać jak nie zjem i tym podobne, no i od tego zaczełam JEŚĆ i to wszystko, Przestraszyłam się jak zobaczyłam że nie mieszcze się w ciuchy zakupione po schudnięciu, w niedziele się zwałyłam i zgroza 62kg;/ i musze teraz wziaść się za siebie! A wcześniej schudłam na swojej własnej diecie, wogóle się nie głodziłam i jak miałam ochotę to piwko czy inny alkohol wieczorkiem:) Teraz jest mi ciężko bo praktycznie od początku roku buzia mi sie nie zamykała (cały czas jadłam) kebeby, pizza, frytki,. lody, popcorn i to zazwyczaj na wieczór. Musze się wziąść za siebie!!!

Gość wyzajza21
eeee za duzo chleba....

Musissz odrzucić fasfoody slodycze tluszcze i zobaczysz efekt juz po tygod i zapomnij o jedzeniu o 18 pozdrawim

Gość Mam w zyciu cel
kasiadw1 To naprawde niezle schudlas. :) A w jakim czasie tyle schudlas ?

Gość Mam w zyciu cel
wyzajza 21 Zaa duzo pieczywa?! Sa dwie kromki chleba i to WASA pieczywa lekkiego ciemnego, co ma 24 kcal jedna kromka... i gdzie tu za duzo kalorii? hehe

Gość Mam w zyciu cel
A wlasnie... Zawsze mnie taki ciekawilo... Ze jesli odrzucilabym : slodycze, fast foody, picia gazowane, biale pieczywa, ziemniaki, tluste mieso... i nie jadlabym po 18.00 to ile gdzies tak bym mogla przez tydzien zrzucic ?? Zeszlo by z 0,5 kg ?

Gość wyzajza21
nie chodzi o kalorie, chodzi o wartosci odzywcze. ps wasa wcale nie jest taka zdrowa.

Gość Mam w zyciu cel
Zaden chleb nie jest zdrowy w tych czasach. :P

Gość wyzajza21
dokladnie -dlatego najlpeij zrezygnowac z chleba ,albo chociaz ogranicczyc ,a nie jesc codziennie. poza tym platki to tez same weglowaodany...

Gość Cytrynka_007
chleba tez nie jem bo tuczy strasznie

Gość Mam w zyciu cel
ja platki bede jadla na 100 % bo jak juz mowilam nie przeszlam na diete 600 kcal tylko na zdrowy tryb zycia. :) i nie mam nawet ochoty chudnac 1 kg dziennie wystarczy mi 2 kg na tydzien. ! :) i bede bardzo szczesliwa. :) bo bede miala pewnosc ze mi nic nie przybedzie. :) a z pieczywa nie rezygnuje bo uwilbiam jesc teee WASA i ma smak czyli to bedzie taki jakby moj maly slodycz. :) hehe

cYTRANKA ja cie bede wspierac a ile chcessz schudnaC??

Gość bzykui bzyku
'ja platki bede jadla na 100 % bo jak juz mowilam nie przeszlam na diete 600 kcal tylko na zdrowy tryb zycia' platki wcale nie sa takie zdrowe, raz czy dwa na tydzien ,niech ci bedzie ,ale codziennie to odradzam. powiem szczerze ze oporz obiadu ,towja dieta jest raczej do bani ,ale zycze powowdzenia.

Uwazżam że muesli jest zdrowe i ddodaje energii na śniadanie

Gość Mam w zyciu cel
Zalezy jakie platki. ja mam platki z polki 'zdrowa i ekologiczna zywnosc'