Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syberia rosyjska

koleżanka oszukała i bierze niesłusznie rentę

Polecane posty

Gość syberia rosyjska

udała chorą na głowę, jakaś nerwica i bierze msc 700 zł pracuje i zarabia na rękę 1600 zł a jej mąż ma 2000 do tego kupili mieszkanie i jej renta idzie na rate kredytu nie czujecie sie oszukani że musicie płacić składki na takie nieroby ?

Gość donieś na nią do us

Gość skąd wiesz że udała
może jest chora na głowę?

Gość zazdrosna kazdy
orze jak moze a Ty bys sie lepiej tez jakos zakrecila a nie ludziom zazdroscisz Zal dupe sciska.............

Gość ja usjd
Ja bym doniosla i w dupie to mam. Ja nie kradne wiec innym tez nie pozwalam.

Gość skąd wiesz że udała
na komisji w ZUS-ie nie tak łato jest udawać chorobę

Gość syberia rosyjska
a jak się donosi, żeby nikt się nie dowiedział że to ja ? czy oni biorą pod uwagę anonimy ? chora osoba z rentą nie może pracować a ona pracuje na czarno nielegalnie tylko 5 godz dziennie i pracodawca nie odprowadza żadnych składek od niej do tego rentą spłaca kredyt na jaki adres mam donieść ?

Gość skąd wiesz że udała
w ZUS-ie dokładnie sprawdzają wszystkie anonimy. Musisz napisać do ZUS-u w Twoim mieście i podać dokładnie, w którym zakładzie pracuje, wtedy przyjda na kontrolę

Gość skąd wiesz że udała
jeśli pracuje nielegalnie, to pewnie nie ma jej na liście pracowników i nic jej nie zrobią

Gość syberia rosyjska
rozważałam już jak to możliwe że oszukała i rozmawiałam nawet ze znajomym lekarzem sąsiadem choroby fiz u niej nie ma i nie udowodni ale na głowę można oszukać, wchodzi w rachubę jakaś nerwica natrętna, lekarze jej zadawali pytania, są świadkowie z rodziny że są problemy na tle nerwicowym i dostaje kasę 700 zł piechotą nie chodzi

Gość Lukasa
Zazdrościsz, zawistna babo, że inni są sprytniejsi? :P

Gość syberia rosyjska
chyba jesteście ludźmi którzy pracują jak się czujecie że odprowadzają wam składki z pensji na takich oszustów ? kobieta sie dorabia, dzięki rencie ma mieszkanie , wy ją utrzymujecie

Gość mloda...
o rany, naprawde zal dupe Ci sciska, ze to ona bierze te kase, a nie Ty :P

Gość syberia rosyjska
gdybym miała jad to od razu bym ją zakapowała ale ona bierze tą rentę już ponad dwa lata pierwsza była czasowa teraz jej przyznali na stałe :-O

Gość skąd wiesz że udała
nie słyszałam, żeby ktoś na nerwicę dostał rente. To jest choroba która można leczyć. Sama starałam się kiedyś o rentę, to wiem jak wygląda badanie lekarskie. Wierz mi, że nie łatwo tam oszukać lekarzy.

widzisz, jakos to nikomu nie przeszkadza, tylko tobie...smutne....ale to niestety czesta cecha Polaków...cos jak duch narodowy:D

Gość unvurf
mi jakos tez to kolo dupy lata..niech sobie bierze.

Gość skąd wiesz że udała
Może rzeczywiście jest bardzo chora, ale nie chce chwalić się chorobą. Jeśli dostała rentę na stałe, to musi być chora. Nawet za łapówkę nie dają renty stałej, tylko tymczasową.

Gość skąd wiesz że udała
a poza tym, jeśli sądzisz, że załatwienie renty przez udawanie choroby jest takie proste, to zamiast zazdrościć koleżance, zrób tak samo.

Gość Chora z zawisci
Tobie to i bez znajomosci daliby rentę,lekarza nie musisz oszukiwac...bo Ty jestes chory człowiek.Jesteś niebezpieczna dla otoczenia.Lecz sie idiotko --bo moze byc za póżno.A potem tylko kaftan bezpieczeństwa---bo w tej swojej nienawiści i zazdrosci doprowadzisz sie do tego !!!!!!!!!!

Gość syberia rosyjska
dostała rentę na stałe napewno- nie jestem wtajemniczona dokładnie jak przebiegała komisja nie wymagaj, żeby mi ta rodzina zdała relację albo nagrała film dokładnie nie wiem ale rentę ma przyznaną na stałe pytałam znajomych jak to możliwe ale oni też snują hipotezy kiedyś spadła ze schodów i ma potłuczenie z boku czoła - może podali to jako skutek nerwicy z powodu przyznania renty na stałe zrobili imprezę w domu i pili wódkę oraz balowali

Gość skąd wiesz że udała
kobieto!!! Czy Ty wogóle wiesz co to takiego nerwica? To nie ma nic wspólnego z chorą głową.Nerwicę można mieć od chorego serca.

Gość syberia rosyjska
to do czego my dojdziemy w tym kraju jak część ludzi uczciwie pracująca musi utrzymywać cwaniaków ?

Gość Chora z zawisci
Ja bym Cie za taki donos wysłala na --Syberie

Gość skąd wiesz że udała
jest w tym jakiś plus - ona nigdy nie bedzie miała emerytury, bo nie zapracuje na staż. No chyba, że ma już odpowiedni staż pracy.Ciągle będzie miała te grosze, które teraz otrzymuje

syberia, mam popmysl. to powiem jej co Ci lezy na watrobie i niech Ci odpali prae groszy jako twoja skąłdke na jej "wydumana"rente i bedziecie kwita:D i nie bulwersuj sie tak, bo wrzodów dostaniesz?:)