Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syberia rosyjska

koleżanka oszukała i bierze niesłusznie rentę

Polecane posty

Gość syberia rosyjska
i jeszcze jedna rzecz ma przepisywane recepty na tą chorobę a ona tych leków nie kupuje i nie zażywa powiedziała mi że są za drogie wynika z tego że choroba chyba nie jest prawdziwa skoro funkcjonuje, pracuje i balanguje bez leków na tą "strasznie" poważną chorobę nie wiem z czym ta choroba jest związana, ludzie mi mówili że na głowę a jaka jest prawda niewiadomo czy serce czy doopa - mam to gdzieś - ważne jest że bierze kase za darmoszke i pracuje

Gość dark fairy lady
do autorki.ona ma 2 razy wieksza rente niz ja!zakapuj suke!zalatw ja!ja mam dawna pierwsza grupe,dorobic nie moge bo w papierach wyraznie jak byk napisali nie zdolna do pracy zawodowej i samodzielnej egzystencji!takich powinno sie pozbawiac dodatkowych dochodow!za chwile ta,,chora,,urodzi dzieciaka i wyjdzie na to ze do pracy sie nie nadawala ale do rodzenia i owszem!

Gość Chora z zawisci
Czego ty jej kurwa zazdroscisz !!!!.Może weżmiesz i te jej chorobę.Pojecia nie masz i tylko knujesz ,jak najgorsza szuja.Jak juz kobieta ma rete...to musi koniecznie wszystkim sie opowiadac i tlumaczyc takim gnojom jak ty co jej dolega.Ty pieprzona kanalio ,żałuj ,,że nie byłas z nią na komisji ..kurwo jedna.No nie mam slow na takiego tlumoka pierdolonego.Ale poczekaj...jeszcze nie jedna osoba ci napluje w ten twoj glupi ryj za takie zachowanie.Nie wiedziałem do tej pory ,ze tacy ludzie istnieja.dla mnie jestes ...szmata !!!!!!!

Gość skąd wiesz że udała
wybacz, to wszystko nie trzyma się kupy. Po co chodzi do lekarza po recepty, jeśli jest zdrowa? Po co chodzi do lekarza, jeśli dostała rentę na stałe? Przecież nikt już nie musi jej kontrolować przy stałej rencie.Chodzi, bo jest chora, a nie wykupuje leków, bo rzeczywiście są drogie. Ale Ty działaj, jak chcesz, Twoja sprawa. Powodzenia.Najwyżej ośmieszysz się.

Zakapuj. Cwaniactwo trzeba tępic. Zreszta, takie osoby jak ona, okradają kazdego z nas.

Gość syberia rosyjska
o ona właśnie nie ma pozwolenia na pracę, nie nadaje się do pracy - tak ma w papierach gdybym na nią doniosła to i tak trochę nie wierzę bo nawet jak zus wyśle kontrolę to przecież ona w różnych godzinach pracuje, rano, popołudniu a nawet w nocy - przecież nie będę brała od niej grafiku a zresztą grafik i tak w trakcie ulega zmianie po drugie - jak to jest usankcjonowane prawnie że ona spłaca tą rentą kredyt ?Wdg mnie te pieniądze są na jedzenie i leki.

Gość Chora z zawisci
Okradają hihihi....chyba tylko takich ...co na kafeterii siedzą. Z czasu kurwa .......

Gość skąd wiesz że udała
Boże, jaka Ty jesteś ograniczona. Ona wszędzie wytłumaczy się, że kredyt spłaca z pensji męża, a jedzenie kupuje z renty.

Gość syberia rosyjska
ma przepisywane leki bo lekarz ma na papierze stwierdzoną chorobę jak można tego nie rozumieć ? a ona tych leków nie kupuje

Gość Chora z zawisci
ludzie nie radzcie jej....bo to o Was żle swiadczy.Idz do ksiedza ...on Ci poradzi najlepiej.Miłuj blizniego ...........AMEN

Gość skąd wiesz że udała
Nie jest ważne dla ZUS-u w jakich godzinach ona pracuje. ZUS sprawdzi jedynie dokumenty w zakładzie. Jesli nie figuruje na liście płac, a pracodawca wypłaca jej gotówkę do ręki, to nic nikomu nie zrobią.

Gość dark fairy lady
moja ciotka cwaniaczka tez dostawala rente.bo niby chora byla.ale sie babie pracowac nie chcialo i tyle.byla mlodsza niz ja teraz jak dostala rente bo miala 32 lata chyba...

Gość Chora z zawisci
A na jakim papierze....toaletowym ??? Co nie wiesz tego.Co jestes niedoinformowana.

Gość vcxx
Jasne, zle o nas swiadczy, ze sprzeciwiamy sie kombinowaniu :o Domyslam sie, ze tak samo postepujesz, jak kolezanka autorki :/

Gość syberia rosyjska
dziwi mnie że są ludzie co przyzwalają na to i uważają że trzeba milczeć :-O

Gość dark fairy lady
ja wcale tak nie uwazam!cwaniactwo nalezy tepic jak tu ktos fajnie napisal!

Gość syberia rosyjska
no właśnie tak jest, dostaje pensję od pracodawcy do ręki bez dokumentów i tak ZUS gowno zrobi a donos nic nie da :-O

Gość xxXxx123
ja tylko dodam, ze tez choruje na glowe i mam rente 550zł. z domu prawie ze nie wychodze a i tak wszyscy do okola na mnie patrzec nie mogą bo niby pasozyt. chetnie bym sie z nimi zamieniła, niech zobaczą jak to jest siedziec cały czas w domu....

Gość vcxx
Ale jak nic nie da? Sprawdza, ile wynosi wyplata meza, ile placa za rachunki, ile za kredyt i okaze sie, ze sa wyzsze, niz wynagrodzenie meza. No chyba, ze jestem w bledzie.

Gość syberia rosyjska
cześć to zus będzie prowadził takie śledztwo ? zobaczcie na co są brane wasze składki, ludzi którzy pracują utrzymujemy cwaniactwo , kasa za darmoszke od państwa dla kombinatorów

Gość gość
syberia Tobie się też należy renta na głowę :) Naprawdę jesteś gotowa zakapować koleżankę ???

Gość gość
To ja wam powiem lepszy numer,znajoma załatwiłem sobie rentę i wyjechała do Stanów tam pracowała ciężko jako sprzątaczka w domach po latach wróciła i renta nadal JEST!!!!! NO I coo wy na to ?????? Jak się kombinuje to się ma