Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieeetaaa

Krew po stosunku

Polecane posty

Gość smutna kobieeetaaa

Witam! Wspolzyje z moim chlopakiem juz ponad rok...biore tabletki antykoncepcyjne o 10 m-cy od jakis ok 3 miesiecy bolalo mnie podczas stosunku.Ostatnio kiedy skonczylismy sie kochaczauwazylam ze na chusteczce zostaja male plamki krwi...krwawienie nie bylo silne poniewaz zalozylam podpaske i pozniej nic na niej nie bylo...Wiecie co to moze byc???

Nie przejmuj się tym zbytnio. Po prostu pękło Ci małe naczynko w środku. Może po prostu mniej agresywnie się kochajcie? Więcej delikatności. I gdy Cię boli to mów partnerowi, dlaczego masz cierpieć?!

Gość tak tak....
to na 100% ranka spowodowana zbyt skąpym śluzem poślzgowym, lub na 50% nadżeka na szyjce macicy. Wal i to biegusiem do ginekologa!!!!!

Gość tak tak....
więcej nt. fizjolgii seksu znajdziesz wpisując w Google: Fizjologia i filozofia seksu.

Gość smutna kobieeetaaa
najpierw musze znalezc jakiegos dobrego ginekologa...:( a chlopakowi mowie jak mnie boli ;) wiec tutaj problemu nie ma

Gość tak tak....
przypuszczalnie, ponieważ używasz określenia chłopak, używacie prezerwatywy, a ona zdolna jest właśnie przy agresywnym seksie, przy skąpym własnym śluzie, uszkodzić śluzówkę pochwy i spowodować krwawienie. Zrezygnujcie z prezerwatywy na konto innych zabezpieczeń. Wiedz, że nasienie męskie stymulująco działa na śuzówkę , nawet zauważono mniejszy odsetek raka szyjki macicy. A jeśli nie, to używajcie coś poślizgowego nie rozpuszczającego lateksu. Spytaj w aptece czy feminum/KY nada się.

Gość tak tak....
chyba nie rozpuszcza. Feminum Żel nawilżający intymny dla kobiet 40ml - Apteka ...Feminum Żel - preparat przebadany klinicznie, w dużym stopniu chroniący przed otarciami ... Prezerwatywa o ściankach tak cienkich, że prawie niewyczuwalna. ... paczka: 12 szt., bez środka plemnikobójczego, naturalna guma lateksowa, ... www.fabrykazdrowia.pl/info/feminum_zel_nawilzajacy_intymny_dla_kobiet_40ml-1472.html -

Gość smutna kobieeetaaa
ale my nie uzywamy prezerwwatyw...pisalam ze biore tabletki

Gość dorota084
to kup zel nawilzajacy bedzie lepszy poslizg a jak nie to do lekarza;] polecam intimel 14zł albo niebiesku durex

Gość smutna kobieeetaaa
probowalismy juz roznych zeli nawilzajacych

Gość do smutnej
w takim razie nie masz innego wyjścia jak wizyta u ginekologa i wyleczenie jakiejś choroby( nadżerka, ranka etc.) Poza tym zmuś organizm, a w zasadie układ immunologiczny do pracy przestrzegając 4 warunków: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3. higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nstawienie psychiczne. Szczegóły na www w okolicy ww. podanego tematu cyt. z www: Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej

Gość ladyyyyy
Ja też miałam taki problem. Też biore od kilku lat tabletki i też nie używam prezerwatyw. Przy tabletkach jest znacznie mniej śluzu i przez to łatwiej o podrażnienia. Na początku myślałam, że ta krew to przez to że mój facet ma dużego, ale to nie od tego. Moja ginekolożka powiedziała, że mam jakieś delikatne ścianki pochwy i dostałam globulki na ich wzmocnieni i teraz jest dobrze.

Gość smutna kobieeetaaa
hmm no ja tez wlasnie myslalam ze to przez to ze facet ma duzego...a bolalo cie moze przez jakis czas jak on wchodzil w ciebie przed tym krwawieniem??

Gość ladyyyyy
Bolało w trakcie stosunku i po nim też przez jakiś czas. A tak w ogóle to krwawiłam lekko nawet i bez stosunku. Jak byłam na cytologi to ginekolożka zrobiła mi wymaz i w nim było też trochę krwi i właśnie wtedy dała mi głobulki i jest teraz po problemie.

Gość yarisa
hej dziewczyny! mam taki problem, że przy pierwszym seksie z nowym facetem odczuwałam ból, a po stosunku pojawiło się krwawienie. Dodam, że facet jest hojnie obdarzony, miał problemy z wejściem no i ja byłam trochę spięta. To nie był mój pierwszy raz, ale poprzedni chłopak był skromniej wyposażony. Miałyście tak kiedyś? Do gin chodzę regularnie i wszystko jest zawsze ok. Wydaje mi się, że to przez ten rozmiar, ale trochę się martwię.

Gość yarisa
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod stanikiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. Oto jamCI: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg