Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewa stopa35

Kosmetyczka

Polecane posty

Gość lewa stopa35

Jak to jest idąc do kosmetyczki? chciałabym zrobić sobie pedicure ale nie wiem czy z moimi stopami mogę :P nie są jakoś strasznie zaniedbane ale mam stwardnienia na pietach delikatne i na paluchu :( i zgrubienia po odciskach na pietach :O ja wiem ze pedicure jest od tego żeby zadbać o stopy ale czy taka kosmetyczka mnie nie wyśmieje ze w wieku 35 lat przyszłam z takimi stopami ?? jak macie jakieś rady dotyczące takiej wizyty to dajcie :)

Gość Antii89
czemu ma cie wysmiac??? Idz nie przejmuj sie;))

Gość pchelka33
Oczywiście,że Cię nie wyśmieje! Fachowa kosmetyczka zajmie się Twoimi stopami profesjonalnie! Po dezynfekcji i obejrzeniu stóp, wymoczy je w wodzie z dodatkiem soli pielęgnacyjnej, a następnie zajmie się pielęgnacją płytki paznokciowej,usunie zrogowacenia na piętach i paluchu za pomocą frezarki, a w razie potrzeby modzele i odciski. W celu wygładzenia stóp może zastosować peeling, a koniec zabiegu uwieńczy relaksującym masażem. Pamiętaj dobry gabinet to taki w którym narzędzia do pedicure są wysterylizowane w autoklawie tylko to gwartantuje bezpieczeństwo wykonanej usługi!