Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś.......

dlaczego istnieje prostytucja??

Polecane posty

Gość jakiś.......

Gość jest popyt jest podaz
prawa rynku

Gość cxvxc
bo są kobiety, ktore nic nie umieja, oprocz dawania dupy

Gość cxvxc
przestancie pieprzyc glupoty z tym popytem i podazem. Czemu kobiety nie wezma sie do normalnej pracy, gdzie tez brakuje ludzi? Bzdurne wymowki

Gość bedzie istniec dopóty ....
dopóki bedą chetni aby z teo korzystac ....nie rozumiesz a to tak jakbyś sie pytał po co piekarz piecze chleb!>

Gość malutka22222
by zdesperowani faceci przestali być zdesperowani i by kobiety były bogate:P

cxvxc sam pieprzysz głupoty, nie znasz prawa rynku widać a się wypowiadasz. Inna kwestią jest to, że taka kobieta tudzież facet nie nadają się do niczego innego.

Gość antyprostytutka
jakby baby nie dawały dupy przy szosie albo w burdelach to faceci by nie chodzili - a jesli są, to i chodza szczerze , powinno sie zamykac wszystkie burdele, i wysyłać patrole do tępienia suk przy ulicach to najbardziej ponizajace zajecie świata, nawet dla klientów którzy w despreacji korzystaja z usług tych bab, a one potem sie smieja jaki to ich klient ma paskudny członek i tylko kase licza nie wiem czy sa ładne dziwki - zwykle po prostu maja tone makijazu

bo przeciętna kobieta w normalnej pracy zapieprza min od 8 to 16 za 1200 zł netto, w burdelu zarobi 10 razy tyle, a i praca mniej stresująca (podobno). Widzisz różnicę? równie mądre pytanie jak o to, dlaczego złodzieje nie weżma się do pracy zamiast kraść samochody.

Gość bo po prostu...
sa faceci którzy nie mają zadnej szansy na kobietę zadna na nich nie spojrzy,ich jedyną szansą na bliskość z kobietą jest zapłacenie za seks,

Gość malutka22222
antyprostytutka mąż albo facet zdradził Cię z dziwką tak?:P

Gość do antyprostytutki
nie zgadzam sie z twoja opinia. czemu ktos kto np nie chce sie wiazac badz nie ma czasu na chodzenie na podryw np do klubu(czy seks w kiblu z kims kogo sie nie zna jest juz ok bo facet nie wylozyl 100zl?...) ma byc pozbawiony seksu? tez mnie denerwuja te stojace w danym miejscu przez caly dzien-tak to nie powinno miec prawa bytu. a moze poprostu boisz sie ze faceci maja do tego za latwy dostep? jak facet bedzie sie chcial przespac z kims,zdradzic to to zrobi,i wcale to nie musi byc prostytutka co czasem ma wiecej klasy niz typowa obciagara za drinka w klubie NIE JESTEM PROSTYTUTKA

Gość magdaaaaa32
hahaha fajne opinie!!! a ja myślę że i prostytutki (nie wszystkie) i mężczyźni którzy do nich chodzą i płaca po prostu lubią sex.

Gość malutka22222
Ja to w ogole nie rozumiem dlaczego wokół prostytucji jest takie zamieszanie? A co to kogo obchodzi jak pracują te dziewczyny? nie rozumiem czego ludzie w tym ich zawodzie przeboleć nie mogą.

Gość do antyprostytutki
poprostu babki nie moga tego zdzierzyc ze facet moze dac troszke kaski i juz ma sex bez wysilku:D i boja sie zdrady

Gość malutka22222
Nie ma się czego bac zdrady, bo jak bedzie chciał to zdradzi i tak i to nie koniecznie z prostytutką. Ja myslę, że kobiety zazdroszczą tego, że takie kobiety w taki sposób zarabiają aż tyle pieniędzy i dlatego nie mogą przeboleć, że komus takiemu żyje sie lepiej.

Gość kalinistra
no ba, sa kurwy i są kobiety ;)

Gość do antyprostytutki
malenka masz racje...ale w sumie czy taka prostytutka ma satysfakcje z tych pieniedzy gdy pomysli ze ma ja dzieki temu sapiacemu oblesnie grubemu panu ktory nie przepada za mydlem?:D

Gość antyprostytutka
no ja nie ukrywam tego, ze nie chcialabym byc zdradzona z prostytutka moze i zle to sformułowałam - w kazdym razie chodzi mi o to, ze dopoki nie dotyczy to mojego osobistego faceta to inni mi zwisaja czy tam chodza fakt, na dyskotekach czasem tez dziewczyny robia z siebie zwykle obciagary za darmo..

Gość malutka22222
nie przepada za mydłem? O to chyba już rozmawiamy o skrajnych przypadkach gdzie prostytutka za pare złotych każdego przyjmie klienta. W dobrych agencjach dziewczyna ma prawo odmówić pójścia z klientem na pokój jeśli nie chce on wziąć prysznica, moze to dziwne ale prostytutki są naprawdę higienicznymi kobietami nawet bardziej od niektórych mężatek:P N i żeby nie było ja nigdy nie pracowalam w agencji itd, wiedzę swą posiadam jednak z wiarygodnego źródła.

Gość do antyprostytutki
piszac tamta wypowiedz wlasnie mialam na mysli takie zwykle prostytutki przy drodze stojace:D

Gość malutka22222
Te przy drodze też maja prawo wyboru i wcale z brudasem iść do łóżka nie muszą:P Poza tym ja pisząc o dużych pieniądzach miałam na mysli te troszkę lepsze prostytutki z dobrych agencji:)

Gość gazik_z_lysymi_oponami
zwlaszcza TIRowki sa bardzo higieniczne gdy skacza z tira na tir...widzialem i naprawde zanim zdecydowalbym sie na seks z taka to musialaby odmoczyc sie w wannie z kilka dni

Gość gazik_z_lysymi_oponami
dla mnie prostytucja to ponizenie godnosci ludzkiej na drugim miejscu zaraz po seksie z psem...to juz dla mnie calkowita ponicha i chyba kobieta nie moze juz nizej spasc!!ohyda!!!nigdy takiej kobiety nie ruszylbym!!!to wole juz TIRowki

Gość malutka22222
gazik fuu to jaka ty masz higienę skoro przed seksem z tirówką musiałbyś się odmoczyć w wannie:P

Gość napisal MUSIALABY

Gość malutka22222
no rzeczywiście, mój błąd i zwracam honor:) Ale jestem mam lekką gorączkę i dlatego pewnie nie przeczytałam prawidłowo.