Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikka...

bardzo wysoka

Polecane posty

Gość Mikka...

Hej! Zastanawia mnie pewna rzecz. Mam 180 cm wzrostu i jestem bardzo szczupła (50 kg). Mam bardzo wąską talię (59) i szersze biodra (91). I niestety... bardzo, bardzo szczupłe nogi. Upodobałam sobie rurki... w każdej postaci, bardzo obcisłe, najlepiej czarne. Wszystko noszę bardzo dopasowane, bo tak lubię, ale... czy czarne rurki do tak szczupłych nóg nie wyglądają dla Was... po prostu nieestetycznie? Zastanawiam się nad tym, bo sama widzę jak karykaturalnie wyglądają czasem zbyt chude modelki w zbyt obcisłych ubraniach. A może jestem po prostu przewrażliwiona? Wygląda to mniej więcej tak: http://img.interia.pl/kobieta/nimg/d/c/Rurki_3027464.jpg Z góry dziękuję za pomoc :-)

Gość imprezowiczka1111
myślisz że jak nałożysz jasne rurki to będzie lepiej? nie.. mi się wydaje ze czarne wyszczupla ale NIE ZAWSZE bo gdyb jest jasno, lub na jasnym tle staniesz a teraz śnieg itd.. to jest wyrazniejszy ten czarny i podkreśla kształt sylwetki bo widać wszytsko tak jak bys na papierze pisała leciutkim niebieskim.. i mocnym czarnym - dlugopisem :)

Mysle, ze masz na tyle duza niedowage, ze powinnas unikac czarnych strojow, chyba, ze wybierzesz cos w czarne poprzeczne paseczki, zeby zatuszowac mankamenty swojej sylwetki. Zima, jesli nosisz... no coz - grube rajstopy :) pod spodniami, nozki beda wygladac lepiej

Gość dejcie pokój..
Dużo dizwczyn chodzi w rurkach za takimi chudymi nogami. to lepiej niż miec grube :D:P