Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjcdbhdjhdhy

Pierdząca cipka

Polecane posty

Gość bhjcdbhdjhdhy

Często jak wstaję rano to z mojej cipki wydobywa sie powietrze z charakterystycznym dźwiękiem. Dlaczego tak się dzieje???

Gość moralny_facet
potrzebujesz bolca!

Gość pinaacolada
ja raz pierdnelam pirogiem na wfie jak przezucalam nogi za glowe ;d hahaha

Gość gazik_z_lysymi_oponami
a ja na zawodach widzialem biegaczke ktora podmuchem z cipki przewracala kazdy plotek i wygrala bieg! wiec nie martw sie!

Gość jastu
a ja tak mam w czasie seksu heh na początku sie wstydziłam ale juz nie zwracam na to uwagi:) ale rano tak nie mam..

jak spalas to do twojej pipki dostalo sie powietrze i przy wstawaniu ono po prostu uchodzi z niej... czasami sie tak zdarza...czyli normalka

no ze w trakcie seksu sie tak zdarza to czytalam ze to normalne... moze na poczatku rzeczywiscie jest to krepujace... ale potem mozna miec z tego ubaw:)

po sexie po wyciągnięciu członka nie raz pipka pierdzi, tzn, powietrze sie napomouje i musi potem wyjsc, ale dla mnie to nic wstydliwego, bo przeciez moj facet wie ze to nie ja pierdze tylko onaa!!! :)

Gość L Asiczka
buahahahah dobre z tymi płotkami i z tym wfem:D Mi sie dwa razy podczas seksu tak zdarzyło:D z tym za pierwszym razem miał to byc cichy i potajemny seks po czym jak "ona" pierdła ... dostaliśmy takiego ataku śmiechu że juz nic nie byliśmy w stanie zrobić tamtego wieczoru:D

Gość fafafafa
mnie się tak robi niemal za każdym razem, czy ktoś z was wie jak to powstrzymać?? jest jakiś sposób? tylko mi nie mówcie, że zmiana pozycji, bo ja w każdej tak mam.